tak tak...tieto filmy odporucam kazdemu bo su fakt super!!!Sajmon napísal:mne sa pacil SAW,SAW 2
mozno ta oslovi tak vyskusaj
Dobry horor
-
Nymphested
Zablokovaný
vecer sa chystam pozriet si SHUTTER
vyzera to desivo 
Kód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film.php?top=1&id=197195-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
majaa
Medium Expert
PRECO MI NIEKTO STALE MAZE PRISPEVKY V TEJTO TEME? VSAK SOM NIC ZLE NEPISALA....SI NORMALNY TEN KTO TO MAZE? TOTO FORUM JE NA HOV*O CLOVEK SI ANI NAZOR NEMOZE NAPISAT...A VOBEC SOM NEPORUSILA ZIADNE PRAVIDLA!!!!!! LEN SOM VYPISALA FILMY, KTORE SU PODLA MNA DOBRE..AK TOTO NIEKTO RATA ZA CHYBU TAK JE MI TA LUTO...
VIES CO BY SI ESTE ADMIN MOHOL SPRAVIT? UPLNE MA VYMAZAT Z TOHTO FORA AK TI TAK VADIA MOJE PRISPEVKY !!!!!!!!!!!!
VIES CO BY SI ESTE ADMIN MOHOL SPRAVIT? UPLNE MA VYMAZAT Z TOHTO FORA AK TI TAK VADIA MOJE PRISPEVKY !!!!!!!!!!!!
ukazka na Ash vs Jason
vypada to zaujimavo, Evil Dead skombinovany s Freddy vs Jason
Kód: Vybrať všetko
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=1875478 -
seth82
Darca
Mno...aj ked horrory mi velmi nesedia, tak predvcerom som bol na SILENT HILL...vrelo odporucam, je to fakt huste, asi prvy film s predlohou pocitacovej hry, ktory sa podaril...aj by som napisal recenziu, ale na to nejako nemam v poslednej dobe cas. Ale ak mozete tak si to stiahnite, fakt to stoji za to...cize tento horror radim u mna na prve miesto, niekde za nim by mohol bit Evil Dead a potom White Noise...
mmm SILENT HILL dostal v hodnoteniach v priemere 0-40%...seth82 napísal:Mno...aj ked horrory mi velmi nesedia, tak predvcerom som bol na SILENT HILL...vrelo odporucam, je to fakt huste, asi prvy film s predlohou pocitacovej hry, ktory sa podaril...aj by som napisal recenziu, ale na to nejako nemam v poslednej dobe cas. Ale ak mozete tak si to stiahnite, fakt to stoji za to...cize tento horror radim u mna na prve miesto, niekde za nim by mohol bit Evil Dead a potom White Noise...
no uz sa stahuje, uz sa nemozem dockat, na tento film som sa dlho tesilseth82 napísal:Mno...aj ked horrory mi velmi nesedia, tak predvcerom som bol na SILENT HILL...vrelo odporucam, je to fakt huste, asi prvy film s predlohou pocitacovej hry, ktory sa podaril...aj by som napisal recenziu, ale na to nejako nemam v poslednej dobe cas. Ale ak mozete tak si to stiahnite, fakt to stoji za to...cize tento horror radim u mna na prve miesto, niekde za nim by mohol bit Evil Dead a potom White Noise...
-
seth82
Darca
Takto: Na hodnotenia ja mozem kaslat, tym sa nikdy neriadim. Neviem ci si si vsimol, ale hodnotenia v casopisoch su vacsinou subjektivne...Pretoze to recenzuje len jeden clovek.Ak chces ako take objektivne, tak si pozri na IMDB, tam ked som sa ja pozeral, hlasovalo 8507 ludi a dostalo to 7 z 10, co nie je zdaleka 0-40% ako si pisal ty....a Mimochodom, ak si si nevsimol, tak filmovi kritici a ''odbornici'' nie su bohvieako zatazeni na komercne filmy a uz vobec nie na filmy s bazou pocitacovej hry....V poslednom case boduju ko*otiny ako je Tsotsi, Sideways (Bokovka) a take podobne sprostosti, ktore asi hodnotia podla toho, ako sa clovek v kine rozreve....tak napriklad Fantom Opery od Joela Schumachera dostal od kritikov a v casopisoch tak maximalne 10-20%, ale ked sa pozries na IMDB, kde hlasovalo skoro 20000 ludi, a je tam vysledne hodnotenie 7.4/10, tak to uz nieco predsa len znaci, nie?cubix napísal:mmm SILENT HILL dostal v hodnoteniach v priemere 0-40%...
j jasne nehovorim ze to neni dobry film - len obcas byva tak ze film je naprosta hovadina (napr. Harry Pothead) ale vdaka komercii je popularny a preda sa niekolko mil. kusov.seth82 napísal:Takto: Na hodnotenia ja mozem kaslat, tym sa nikdy neriadim. Neviem ci si si vsimol, ale hodnotenia v casopisoch su vacsinou subjektivne...Pretoze to recenzuje len jeden clovek.Ak chces ako take objektivne, tak si pozri na IMDB, tam ked som sa ja pozeral, hlasovalo 8507 ludi a dostalo to 7 z 10, co nie je zdaleka 0-40% ako si pisal ty....a Mimochodom, ak si si nevsimol, tak filmovi kritici a ''odbornici'' nie su bohvieako zatazeni na komercne filmy a uz vobec nie na filmy s bazou pocitacovej hry....V poslednom case boduju ko*otiny ako je Tsotsi, Sideways (Bokovka) a take podobne sprostosti, ktore asi hodnotia podla toho, ako sa clovek v kine rozreve....tak napriklad Fantom Opery od Joela Schumachera dostal od kritikov a v casopisoch tak maximalne 10-20%, ale ked sa pozries na IMDB, kde hlasovalo skoro 20000 ludi, a je tam vysledne hodnotenie 7.4/10, tak to uz nieco predsa len znaci, nie?
-
seth82
Darca
Mno....to je zasa len tvoj nazor...ze Potter je sprostost...ja sa riadim furt tym, ze si to pozriem, a potom hodnotim...videl som vsetkych Potterov, mozem povedat, ze 1 a 2 sa mi nepacili (nechcem vyhlasit ze to boli blbosti, niekomu sa to moze pacit a bude z toho zbytocny flood) a posledne dve sa celkom dali, najviac sa mi pacila 3, Alfonso Cuaron je predsa len zarukou akej-takej kvality...cubix napísal:j jasne nehovorim ze to neni dobry film - len obcas byva tak ze film je naprosta hovadina (napr. Harry Pothead) ale vdaka komercii je popularny a preda sa niekolko mil. kusov.