Páči sa vám film: "A Walk To Remember"

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ako sa vám páčil tento film?

je skvelý
25
42%
dá sa
17
29%
ako ostatné
9
15%
nuda
2
3%
nedá sa na to pozerať
6
10%

Celkom hlasov: 59

azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Páči sa vám film: "A Walk To Remember"

Príspevok od používateľa azimut3 »

Kto nevidel a nepochopil, nevie čo je to romantika a čo je to mať tú pravú lásku a prísť o ňu.
Napíšte sem čo si myslíte o tomto filme a ako na vás zapôsobil.
Obrázok
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

jeden z tych lepsich romantickych filmov
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

podla mna je to najlepsi romanticky film aky som key videl,ten koniec bol celkom smutny ale super film
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

azimut3 napísal:Nechcel by som, aby mi moja priatelka oznamila, ze ma rakovinu a umiera.... Asi by som to neprezil
osobne tiez asi by som to nezvladol psychicky,ale viem ze sa to nestane lebo je zdrava ako rybicka a moc sa lubime :smt057
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ganja_rk napísal:osobne tiez asi by som to nezvladol psychicky,ale viem ze sa to nestane lebo je zdrava ako rybicka a moc sa lubime :smt057
Mi sme v podstate tiez obaja zdravy a co sa tyka lasky tak nam nic nechyba. Uz asi len spolocny byt a manzelstvo :smt008
:oops:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

azimut3 napísal:Mi sme v podstate tiez obaja zdravy a co sa tyka lasky tak nam nic nechyba. Uz asi len spolocny byt a manzelstvo :smt008
:oops:
tak to vy ste asi urcite spolu trochu dlhsie ako sa s priatelkou a isto aj trochu starsi ste,ale nam tiet chyba uz iba spolocny byt a manzelstvo to zatial nie :) sme moc mladi na to :oops:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ganja_rk napísal:tak to vy ste asi urcite spolu trochu dlhsie ako sa s priatelkou a isto aj trochu starsi ste,ale nam tiet chyba uz iba spolocny byt a manzelstvo to zatial nie :) sme moc mladi na to :oops:
Neboj ani mi nie sme taky stary, ale sme spolu stastny..... a o to ide, preto by to manzelstvo bolo super, ale casu este dost :)
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

Ked som to pozeral som bucal ako male decko :cry: fakt super film
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

ludia mate uplnu pravdu film je to najdojemnejsie co som kedy videl.
upne vzdy ked ho pozeram :cry: :cry: :cry: :cry: ako male dieta fakt moc dobry film
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Aj podla mna je to UPLNE SUPER film. Mozno aj najlepsi, aky som videl. Ale poviem vam, ze ak ste revali pri tom filme (ja som reval, ale len ked som to pozeral sam), tak pri knizke si vyrevete aj oci. Cital som to original po anglicky a tam sa to odohrava v 50. rokoch a aj ta jej choroba je ovela lepsie vykreslena. Jednoducho kniha je vzdy lepsia ako film. Ale aj tak najlepsi romanticky film, aky som videl.
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

BzuCo napísal:Aj podla mna je to UPLNE SUPER film. Mozno aj najlepsi, aky som videl. Ale poviem vam, ze ak ste revali pri tom filme (ja som reval, ale len ked som to pozeral sam), tak pri knizke si vyrevete aj oci. Cital som to original po anglicky a tam sa to odohrava v 50. rokoch a aj ta jej choroba je ovela lepsie vykreslena. Jednoducho kniha je vzdy lepsia ako film. Ale aj tak najlepsi romanticky film, aky som videl.
na to je aj kniha? :shock: tak to som vobec nevedel, nevies ci existuje aj ebook tejto knihy?
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

BzuCo napísal:Aj podla mna je to UPLNE SUPER film. Mozno aj najlepsi, aky som videl. Ale poviem vam, ze ak ste revali pri tom filme (ja som reval, ale len ked som to pozeral sam), tak pri knizke si vyrevete aj oci. Cital som to original po anglicky a tam sa to odohrava v 50. rokoch a aj ta jej choroba je ovela lepsie vykreslena. Jednoducho kniha je vzdy lepsia ako film. Ale aj tak najlepsi romanticky film, aky som videl.
Odkial si zohnal knihu ja ju hladam uz asi pol roka a nikde to neni plzzzz porad
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

ganja_rk napísal:na to je aj kniha? :shock: tak to som vobec nevedel, nevies ci existuje aj ebook tejto knihy?
No tak ja som tu knihu nasiel iba nahodou u sestry v izbe a ona ju ma asi od niekoho z USA. No eBook neviem ci je, urcite sa da kupit, a mozno ak budes prekutravat net pomocou google, tak ho mozno aj najdes. Google is rulez.

Inak asi mi teraz neuverite, ale bol som v Beaufort, tam kde sa cela ta kniha odohrava (aj film). Bol som totizto na dovolenke v North Caroline a byvali sme velmi blizko, tak sme tam skocili. Je tam velmi pekne. Chodte sa tam aj vy pozriet.
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Videl som ho asi 5-krát, no furt mi až srdiečko zovrie :cry: Ten film má fak niečo do seba...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

no ked mi ho odporucil knaz (nie ja nechodim pit s knazmi, chodim s nimi hrat futbal :D ) tak musim povedat ze to asi nebude totalna somarina..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Genialny film :!:
Tom Hanks naozaj ukazal co dokaze, a Thomas Newman sa postaral o kvalitne podfarbenie nevtieravou hudbou. Posledna scena ma hodne dostala... :cry:
Kleopatra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kleopatra »

Najhlavnejsie z celeho filmu je postrehnut jeho cely zmysel a hlavne to ze aj ked je cely smutny vyskytuju sa tam na odlahcenie nektore situacie ako napr. ked ten chalan je u nich a vojde tam jeho otec ... celkova pointa filmu sa da zhrnut v tych castiach kde su spolu na rande a hovori mu ze ako moze byt na takych miestach a neveri a ze je to ako s vetrom nevidiet ho ale citi ho .. a on sa jej pyta ze co citi a ona ze ... lasku, radost a potom na konci ked uz zomrie a odide od jej otca a je na tom moste pri zapade slnka a hovori ze mu bude vzdy chybat ale ze je s jeho laskou k nej je to ako z vetrom, nevidi ju ale citi ju .. cize pouziva rovnake slova ako ona tam a este ak si vsimnete hra rovnaka hudba .. ako ked to hovori ona a ked to hovori aj on .. cize cela pointa filmu sa nachadza v tychto dvoch okamihoch a este aj samotny nazov filmu ..

je to velmi pekny film :)
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

tento film som prvykrat videla len nedavno som o nom dost pocula ale vazne..podla mna bol vazne dobry...odkedy mupovedala ze ma leukemiu som len plakala... :cry: ..som nemohla..nadherny,romanticky film..som is ho hned aj potom stiahla... :cry: ..je skvely:))...a furt ked si ho kuknem aj tak furt placem aj ked uz viem co stane... :) ..co uz:))
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Všimli ste si že jej chlapec splnil všetky jej želania?
Byť na dvoch miestach naraz,
urobiť si tetovačku,
a vydať sa v kostolíku kde sa brali jej rodičia.
Krásne...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

náhodou som natrafil na pekný klip k tomuto filmu No tak popozerajte, slzu utrite ... :)
jin napísal:Genialny film :!:
Tom Hanks naozaj ukazal co dokaze, a Thomas Newman sa postaral o kvalitne podfarbenie nevtieravou hudbou. Posledna scena ma hodne dostala... :cry:
Nie náhodou predposledná časť, kedy sa kamera vybrala po chodbičke von z kostolíka, zamierila k nebu, a Landon povedal - a potom odišla, so svojou nezlomnou vierou... ? Keď som to pozeral prvý krát, musím sa priznať, aj slza vyšla :oops:
Tento film mám jednoducho rád :)
Napísať odpoveď