Kto nevidel a nepochopil, nevie čo je to romantika a čo je to mať tú pravú lásku a prísť o ňu.
Napíšte sem čo si myslíte o tomto filme a ako na vás zapôsobil.
azimut3 napísal:Mi sme v podstate tiez obaja zdravy a co sa tyka lasky tak nam nic nechyba. Uz asi len spolocny byt a manzelstvo
tak to vy ste asi urcite spolu trochu dlhsie ako sa s priatelkou a isto aj trochu starsi ste,ale nam tiet chyba uz iba spolocny byt a manzelstvo to zatial nie sme moc mladi na to
ganja_rk napísal:tak to vy ste asi urcite spolu trochu dlhsie ako sa s priatelkou a isto aj trochu starsi ste,ale nam tiet chyba uz iba spolocny byt a manzelstvo to zatial nie sme moc mladi na to
Neboj ani mi nie sme taky stary, ale sme spolu stastny..... a o to ide, preto by to manzelstvo bolo super, ale casu este dost
Aj podla mna je to UPLNE SUPER film. Mozno aj najlepsi, aky som videl. Ale poviem vam, ze ak ste revali pri tom filme (ja som reval, ale len ked som to pozeral sam), tak pri knizke si vyrevete aj oci. Cital som to original po anglicky a tam sa to odohrava v 50. rokoch a aj ta jej choroba je ovela lepsie vykreslena. Jednoducho kniha je vzdy lepsia ako film. Ale aj tak najlepsi romanticky film, aky som videl.
BzuCo napísal:Aj podla mna je to UPLNE SUPER film. Mozno aj najlepsi, aky som videl. Ale poviem vam, ze ak ste revali pri tom filme (ja som reval, ale len ked som to pozeral sam), tak pri knizke si vyrevete aj oci. Cital som to original po anglicky a tam sa to odohrava v 50. rokoch a aj ta jej choroba je ovela lepsie vykreslena. Jednoducho kniha je vzdy lepsia ako film. Ale aj tak najlepsi romanticky film, aky som videl.
na to je aj kniha? tak to som vobec nevedel, nevies ci existuje aj ebook tejto knihy?
BzuCo napísal:Aj podla mna je to UPLNE SUPER film. Mozno aj najlepsi, aky som videl. Ale poviem vam, ze ak ste revali pri tom filme (ja som reval, ale len ked som to pozeral sam), tak pri knizke si vyrevete aj oci. Cital som to original po anglicky a tam sa to odohrava v 50. rokoch a aj ta jej choroba je ovela lepsie vykreslena. Jednoducho kniha je vzdy lepsia ako film. Ale aj tak najlepsi romanticky film, aky som videl.
Odkial si zohnal knihu ja ju hladam uz asi pol roka a nikde to neni plzzzz porad
ganja_rk napísal:na to je aj kniha? tak to som vobec nevedel, nevies ci existuje aj ebook tejto knihy?
No tak ja som tu knihu nasiel iba nahodou u sestry v izbe a ona ju ma asi od niekoho z USA. No eBook neviem ci je, urcite sa da kupit, a mozno ak budes prekutravat net pomocou google, tak ho mozno aj najdes. Google is rulez.
Inak asi mi teraz neuverite, ale bol som v Beaufort, tam kde sa cela ta kniha odohrava (aj film). Bol som totizto na dovolenke v North Caroline a byvali sme velmi blizko, tak sme tam skocili. Je tam velmi pekne. Chodte sa tam aj vy pozriet.
Genialny film
Tom Hanks naozaj ukazal co dokaze, a Thomas Newman sa postaral o kvalitne podfarbenie nevtieravou hudbou. Posledna scena ma hodne dostala...
Najhlavnejsie z celeho filmu je postrehnut jeho cely zmysel a hlavne to ze aj ked je cely smutny vyskytuju sa tam na odlahcenie nektore situacie ako napr. ked ten chalan je u nich a vojde tam jeho otec ... celkova pointa filmu sa da zhrnut v tych castiach kde su spolu na rande a hovori mu ze ako moze byt na takych miestach a neveri a ze je to ako s vetrom nevidiet ho ale citi ho .. a on sa jej pyta ze co citi a ona ze ... lasku, radost a potom na konci ked uz zomrie a odide od jej otca a je na tom moste pri zapade slnka a hovori ze mu bude vzdy chybat ale ze je s jeho laskou k nej je to ako z vetrom, nevidi ju ale citi ju .. cize pouziva rovnake slova ako ona tam a este ak si vsimnete hra rovnaka hudba .. ako ked to hovori ona a ked to hovori aj on .. cize cela pointa filmu sa nachadza v tychto dvoch okamihoch a este aj samotny nazov filmu ..
tento film som prvykrat videla len nedavno som o nom dost pocula ale vazne..podla mna bol vazne dobry...odkedy mupovedala ze ma leukemiu som len plakala... ..som nemohla..nadherny,romanticky film..som is ho hned aj potom stiahla... ..je skvely:))...a furt ked si ho kuknem aj tak furt placem aj ked uz viem co stane... ..co uz:))
Všimli ste si že jej chlapec splnil všetky jej želania?
Byť na dvoch miestach naraz,
urobiť si tetovačku,
a vydať sa v kostolíku kde sa brali jej rodičia.
Krásne...
náhodou som natrafil na pekný klip k tomuto filmu No tak popozerajte, slzu utrite ...
jin napísal:Genialny film
Tom Hanks naozaj ukazal co dokaze, a Thomas Newman sa postaral o kvalitne podfarbenie nevtieravou hudbou. Posledna scena ma hodne dostala...
Nie náhodou predposledná časť, kedy sa kamera vybrala po chodbičke von z kostolíka, zamierila k nebu, a Landon povedal - a potom odišla, so svojou nezlomnou vierou... ? Keď som to pozeral prvý krát, musím sa priznať, aj slza vyšla
Tento film mám jednoducho rád