The elder scrolls IV:Oblivion

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

B3rET napísal:neviete cim to moze byt ze niekedy ma vyhodi do windowsu s xybovym hlasenim???(ta tabulka kde je odoslat, neodoslat)
Presne to iste robi mne, asi kazdych 5 minut a je to na nervy... dufam, ze vyjde patch a opravi aj chybu alt-tab :?
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

no.. aj ja dufam bo ma to dost sere... a s timi sipmi.. to akoze musim dat prec z ruky zbran a štít a az potom sa bude dat strielat z luku???
Samopal
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Samopal »

B3rET napísal:no.. aj ja dufam bo ma to dost sere... a s timi sipmi.. to akoze musim dat prec z ruky zbran a štít a az potom sa bude dat strielat z luku???
nastav si klavesove skratky. ked si v inventari stlac a drz hociake cislo a klikni na zbran/kuzlo
samot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa samot »

chalani helfnite mi neviem ako dalej...som v tom velkom meste este z dvoma typkami a v niakom hrade mam sipky nastaneve na troch ludi...ale nic z nich neviem dostat , neviete co mam robit ?
dik
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

B3rET napísal:no.. aj ja dufam bo ma to dost sere... a s timi sipmi.. to akoze musim dat prec z ruky zbran a štít a az potom sa bude dat strielat z luku???
samozrejme ze musis dat von z ruk zbran a stit....vies si predstavit strielanie z luku s mecom a stitom v rukach??? nastav si but klavesove skratky, alebo si jednoducho vzdy dvoma stlaceniami tab-u a jednym klikom prehod na luk, resp naspat
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

uz viem v com je problem... nemam luk len sipi :lol: :lol: ale neda sa mi to hrat pada mi to kazdyx 5-10 min...... :cry:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

jo aj mne to pada.. tusim asi kazdemu : ))
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mnie nie :P len ked to vypnem a to tiez len niekedy :D....jaaaj vyborna hra suprovy vikend vonku prsalo tak to uplne klaplo ^_^ heh ece dobre ze je zajtra skola, ece den a uz by mi z toho asi preplo :) btw neviete kolko prachu potrebuje z will-o-wisp na summonnutie daedry azury? :D :smt015 idem spat cafte. Ale na tu otazku kto vie mozete odpovedat uvitam to :D bo len zatvaram oblivion gates lebo neviem kolko mam zakillovat tych wispov :D uz som shutol 4 ^_^
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Vo making of Oblivion jeden betatester povedal, ze to na doske ASUS pada :shock: ... ake mate dosky? :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Dem0n napísal:Vo making of Oblivion jeden betatester povedal, ze to na doske ASUS pada :shock: ... ake mate dosky? :?
ASUS A8N SLi a NEPADA. Pokial pokladate za pad aj to ze ked to vypnete tak to hodi screen tak ok pada to. Ale to absolutne neprekaza v hrani. Bezproblemov dam 6 hodin in row...bez zamrznutia, ani ingamoveho nic :) Cize asusom to celkom nebude. Ono sa mi skor zda optimalizacia pre VGA. Neviem ale ako tak citam na forach cim lepsia VGA tym menej to pada, cize to bude mat daco docinenia so system resources, ktore podporuju grafiku...ale to je len moja domienka, absolutne to tak nemusi byt a asi ani nebude.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

No takze aj ja sem mozem po vikende hodit jeden prispevok, najprv sa pozastavim pri narocnosti, mam semprona 3100+ 512ddram a FX5700 425/500 256ddram, po instalnuti som si nechal aby si hra zvolila optimalne nastavenia, ktore som cekol a videl som 800x600 medium a vsetko na polovicku, fajn parada povedal som si, uvodne video preslo a zacala tvorba postavy, no a zrazu som zistil ze mi nejde mys, teda ona vlastne isla ale asi tak s 2s oneskorenim (fps 3-5), tak som znova presiel do nastaveni videa a hodil som vsetko na minimum vypol travu a rozlisenie som hodil na 640-480... Ja to sice hram ale normalny clovek by to vypol, v priemere davam nejakych 15-25 fps ale v niektorych pasazach je to 3d mark 2005. K tomu padaniu hry, tiez mam asus dosku ale hra mi este ani raz nepadla, takze to bude nejaky bullshit, no a keby som to mal zhodnotit celkovo aj ked som iba na zaciatku, hra je to vyborna len skoda tych HW narokov
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

pls ako sa odomikaju zamky ? stale som nato neprisiel :cry: :oops:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

inak kde ukradnem daakeho kona.. nemyslim tomu co tam hliadkuje
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nymphested napísal:inak kde ukradnem daakeho kona.. nemyslim tomu co tam hliadkuje
No hned na zaciatku ked vyjdes von z mesta mozes jedneho corknut, ale ked z neho zosadnes uprostred lesa odide od teba, pak sa da pri hociakom meste kupit v stajniach, ale je to dost drahe (4000 zlatych ak sa nemylim)

Btw. chcel by som vediet ci mi bude stupat blade skill ked budem tlct mecom do tych cvicnych panakov v arene? lebo akosi som nepostrehol ze by to slo up...
samot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa samot »

chlapi pls helfine fakt tam stojim od vcera prosim viem ze je uz niekto dalekoa urcite a toto robit tak pls poradte
chalani helfnite mi neviem ako dalej...som v tom velkom meste este z dvoma typkami a v niakom hrade mam sipky nastaneve na troch ludi...ale nic z nich neviem dostat , neviete co mam robit ?
dik
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

inak btw, o co vlastne ide v tej hre : ) .. lebo ja zatial len tak " free ride-ujem " heh , kde sa zacne daaky quest ..
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dakych questov je tam velmi vela, no samozrejme ked budes free ridovat po planinach ziadny neziskas... tak napriklad mozes zbehnut do areny a nachytat par rankov... alebo pokecaj s tym orcom v arene a hned mas dalsi quest, v anvile sa mozes pripojit ku quilde fighters a robit questy za nich moznosti je neurekom
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Nymphested napísal:inak btw, o co vlastne ide v tej hre : ) .. lebo ja zatial len tak " free ride-ujem " heh , kde sa zacne daaky quest ..
:lol: TAk toto stalo za to "kde sa zacina quest" omg :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nymphested napísal:inak kde ukradnem daakeho kona.. nemyslim tomu co tam hliadkuje
vlastneho kona dostanes v jednom z prvuch kvestov - krasdnute aj tak utekaju - ten co dostanes bude na teba vzdy cakat v stajnach pred mestom
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

diky, cenim si vase odpovede : P
a spider.. bola to supa co : DD - inak napisal som " kde sa zacne DAAKY quest " .. nie " kde sa zacina quest " : DD
Napísať odpoveď