Presne to iste robi mne, asi kazdych 5 minut a je to na nervy... dufam, ze vyjde patch a opravi aj chybu alt-tabB3rET napísal:neviete cim to moze byt ze niekedy ma vyhodi do windowsu s xybovym hlasenim???(ta tabulka kde je odoslat, neodoslat)
The elder scrolls IV:Oblivion
samozrejme ze musis dat von z ruk zbran a stit....vies si predstavit strielanie z luku s mecom a stitom v rukach??? nastav si but klavesove skratky, alebo si jednoducho vzdy dvoma stlaceniami tab-u a jednym klikom prehod na luk, resp naspatB3rET napísal:no.. aj ja dufam bo ma to dost sere... a s timi sipmi.. to akoze musim dat prec z ruky zbran a štít a az potom sa bude dat strielat z luku???
-
Nymphested
Zablokovaný
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mnie nie
len ked to vypnem a to tiez len niekedy
....jaaaj vyborna hra suprovy vikend vonku prsalo tak to uplne klaplo ^_^ heh ece dobre ze je zajtra skola, ece den a uz by mi z toho asi preplo
btw neviete kolko prachu potrebuje z will-o-wisp na summonnutie daedry azury?
idem spat cafte. Ale na tu otazku kto vie mozete odpovedat uvitam to
bo len zatvaram oblivion gates lebo neviem kolko mam zakillovat tych wispov
uz som shutol 4 ^_^
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ASUS A8N SLi a NEPADA. Pokial pokladate za pad aj to ze ked to vypnete tak to hodi screen tak ok pada to. Ale to absolutne neprekaza v hrani. Bezproblemov dam 6 hodin in row...bez zamrznutia, ani ingamoveho nicDem0n napísal:Vo making of Oblivion jeden betatester povedal, ze to na doske ASUS pada... ake mate dosky?
No takze aj ja sem mozem po vikende hodit jeden prispevok, najprv sa pozastavim pri narocnosti, mam semprona 3100+ 512ddram a FX5700 425/500 256ddram, po instalnuti som si nechal aby si hra zvolila optimalne nastavenia, ktore som cekol a videl som 800x600 medium a vsetko na polovicku, fajn parada povedal som si, uvodne video preslo a zacala tvorba postavy, no a zrazu som zistil ze mi nejde mys, teda ona vlastne isla ale asi tak s 2s oneskorenim (fps 3-5), tak som znova presiel do nastaveni videa a hodil som vsetko na minimum vypol travu a rozlisenie som hodil na 640-480... Ja to sice hram ale normalny clovek by to vypol, v priemere davam nejakych 15-25 fps ale v niektorych pasazach je to 3d mark 2005. K tomu padaniu hry, tiez mam asus dosku ale hra mi este ani raz nepadla, takze to bude nejaky bullshit, no a keby som to mal zhodnotit celkovo aj ked som iba na zaciatku, hra je to vyborna len skoda tych HW narokov
-
Nymphested
Zablokovaný
No hned na zaciatku ked vyjdes von z mesta mozes jedneho corknut, ale ked z neho zosadnes uprostred lesa odide od teba, pak sa da pri hociakom meste kupit v stajniach, ale je to dost drahe (4000 zlatych ak sa nemylim)Nymphested napísal:inak kde ukradnem daakeho kona.. nemyslim tomu co tam hliadkuje
Btw. chcel by som vediet ci mi bude stupat blade skill ked budem tlct mecom do tych cvicnych panakov v arene? lebo akosi som nepostrehol ze by to slo up...
chlapi pls helfine fakt tam stojim od vcera prosim viem ze je uz niekto dalekoa urcite a toto robit tak pls poradte
chalani helfnite mi neviem ako dalej...som v tom velkom meste este z dvoma typkami a v niakom hrade mam sipky nastaneve na troch ludi...ale nic z nich neviem dostat , neviete co mam robit ?
dik
chalani helfnite mi neviem ako dalej...som v tom velkom meste este z dvoma typkami a v niakom hrade mam sipky nastaneve na troch ludi...ale nic z nich neviem dostat , neviete co mam robit ?
dik
-
Nymphested
Zablokovaný
dakych questov je tam velmi vela, no samozrejme ked budes free ridovat po planinach ziadny neziskas... tak napriklad mozes zbehnut do areny a nachytat par rankov... alebo pokecaj s tym orcom v arene a hned mas dalsi quest, v anvile sa mozes pripojit ku quilde fighters a robit questy za nich moznosti je neurekom
-
Nymphested
Zablokovaný