RODINNÝ DOM vs PANELÁK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bývate:

v dome
172
48%
v paneláku
185
52%

Celkom hlasov: 357

tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Byvam v panelaku na desiatke...

Btw viete aky je rozdiel ked skoci clovek z desiatky a ked skoci z jednotky?
V prvom pripade pocut: "aaaaaaaaaaaaaa" ... BUM!
V druhom: BUM! ... "aaaaaaaaaaaaaa"

ROFL :lol:
Hanibal_King
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hanibal_King »

Panelak - 1. Poschodie
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

Ja osobne bývam v rodinnom dome, ale teraz ho striedam s panelakom v Bratislave, lebo tam chodim do skoly. A tazko sa vyjadrit kde je lepsie, ako doma je doma a je to pokoj rodinny dom mame na dedine je tam pokoj ale zas okolo domu je vzdy nejaka robota.A na byte je ako tak ked tam musim byvat ked som v skole ale zas mozem povedat ze ho mame v takom mieste kde je pokoj a nie je tam moc hluku. takze si moc neviem vybrat
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

inak ja keby som byval v meste v panelaku, tak by som musel mat aj nejaku chatku kde by som mohol chodit cez vykendy lebo by som to asi nevydrzal... :?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

v dome ale uz som byval aj v panelaku a v zime sme mali 19 srupnov brr ked budem dospely tak asi budem byvat v panelaku sak lacnejsie a som lenivy :)
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

Ja byvam uz deviaty rok v rodinnom dome (byvam este s rodicmi) a neviem si to vynachvalit. dovdety sme byvali s panelaku na piatom poschodi.. samozrejme ze rodinny dom ma aj vyhody aj nevyhody. vyhody su napriklad ze rodinny dom je priestranejsi, zahrada, a hlavne ziadny neprijemny susedia nam nebuchaju na radiator.. :lol: a nevyhody.. ani neviem, nikdy som nad tym este nerozmyslal. :wink:
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

nevyhoda rodinneho domu moze byt jedine ta ze treba okolo toho obcas nieco spravit, napriklad raz za 2 - 3 tyzdne pokosit travnik, ale na to sa da zvyknut, podla mna lepsie ako sediet stale za PC alebo TV v panelaku... :oops:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Rodinny dom, ale v buducnosti si viem predstavit aj panelak...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

wlado_v napísal:nevyhoda rodinneho domu moze byt jedine ta ze treba okolo toho obcas nieco spravit, napriklad raz za 2 - 3 tyzdne pokosit travnik, ale na to sa da zvyknut, podla mna lepsie ako sediet stale za PC alebo TV v panelaku... :oops:
tak tak, ta robota...stale sa nieco najde, ale za to pohodlie to stoji. Ved len obyvacka ma rozlohu jednoizboveho bytu :D Ale mam pocit, ze dom ide aj do penazi - viac okien a vacsie miestnosti, treba malovat aj z vonku a tak...
V byte staci poupratovat a je hotovo, ked treba upratovat okolo domu tak to je aj na 2 dni neustalej prace.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

panelak.. 1. posch z 13.. :oops:

..som dost lenivy, takze panelak.. a este k tomu 1. poschodie.. super! ;) Vedel by som si aj dom predstavit, ale to az casom.. az budu prasule nie len na dom, ale aj na niekoho, co sa o dom bude starat.. ;) A ked uz dom, tak jedine niekde mimo mesta, aby bol vacsi dvor.. ;) cize sa bodnu prasulky aj na afto, aby som mal pohodlicko do/z prace.. :D (resp. bude postup a afticko sluzobne? ;) )
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

rodiný dom :) - radová výstavba :) ako celkom v pohode, len malá záhrada....
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

brm napísal:panelak.. 1. posch z 13.. :oops:

..som dost lenivy, takze panelak.. a este k tomu 1. poschodie.. super! ;) Vedel by som si aj dom predstavit, ale to az casom.. az budu prasule nie len na dom, ale aj na niekoho, co sa o dom bude starat.. ;) A ked uz dom, tak jedine niekde mimo mesta, aby bol vacsi dvor.. ;) cize sa bodnu prasulky aj na afto, aby som mal pohodlicko do/z prace.. :D (resp. bude postup a afticko sluzobne? ;) )
Jano zvískol hurá a zajac ušiel :lol:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

byvam v byte na 4.poschodi zo 6-tich uz 18rokov ale keby ze mozem tak asi by som siel do rodinneho domu niekde na kraj mesta alebo aj do mesta,ale byt sa mi zda strasne maly
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Pokial ide o sukromie pohodlie atd tak jednoznacne dom. Na panelakoch moc vyhod nevidim, iba ak sused dobre kuri tak my ani nemusime :D ...momentalne byvam v jednej z tychto komunistickych bud, ktore sluzia na efektivne ulozenie ludi na kopu s co najmensim obsadenim zastavnej plochy. :?
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

ja byvam v panelaku na 3ke v 3izbovom byte a nemenil by som uz len kvoli kamosom... neviem na sukromie si moc nepotrpim, uz som si zvykol ze ziadne nemam :D a kde by som chcel byvat? v malom domceku v Port- grimaud vo francuzku ... :lol: ale inak asi v panelaku je to tam v pohode, pustis si hlasno hudbu hned sa ti stazuju, nepozametas na schodisku a uz ta ohovaraju... to sa mi paci...:D nervovat susedov :lol:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

pocaj mojich studijnych cias xcem byvat tu v 5rzke v panelaku,... byvam 5min od mesta, takze to ani vecer a ani do skoly a tak nemam daleko,..
no tak v 30tke asi rodinny domcek s peknou zahradkou, ale tiez len pri velkomeste (ta ci to bude blava sa ete nevi :D ), volakde uplne v dedine alebo aj v inom meste by som nexcel byvat,...
zas nejaka Jednota otvorena od 7:00-16:00 a proste rano nemaju rozky a pod. veci nexcem zazit :)
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Traktorista napísal:pocaj mojich studijnych cias xcem byvat tu v 5rzke v panelaku,... byvam 5min od mesta, takze to ani vecer a ani do skoly a tak nemam daleko,..
no tak v 30tke asi rodinny domcek s peknou zahradkou, ale tiez len pri velkomeste (ta ci to bude blava sa ete nevi :D ), volakde uplne v dedine alebo aj v inom meste by som nexcel byvat,...
zas nejaka Jednota otvorena od 7:00-16:00 a proste rano nemaju rozky a pod. veci nexcem zazit :)
tak s tymi obchodmi je to na dedine urcite lepsie, aspon u nas. Tam mame obchod n akazdom kroku a niektori sukromnici maju otvorene nonstop :D ..proste zazvonis a mas co potrebujes. Tu v Blave mam biluu asi 15min cesty a Remu 10min no tam nechodim tie ceny su hrozne :? ...a tolko ludi tu byva, ked si zoberem nasu dedinku 3500 ludi a 7obchodov tu napr pri intrakoch kde byva cca 5000 studentov jeden maly obchodik.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

na 8. poschodi v 12 poschodovom panelaku v petrzalke. mame to komplet prerobene a vsade je drevo (masiv: buk, dub, jasen).
ked budem veliky kupim si dakde v Ba dva byty pod sebou v jednom panelaku a ak to statika dovoli tak horne poschodie sa preriedi a bolo by to aj so schodami hore. taky vacsi party byt.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

No ja byvam na 2.poschodi v panelaku :wink: V dome sme nikdy nebyvali cize to porovnavat nemozem ale zatial je mi v panelaku fayn :) Az na blbych susedov...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

panelak 7. poschodie, celkom pekny 2-izbovy byt, myslim ze by som dom ani nepotreboval :wink: ale hlavne som rad ze tu su opticke kable :D az na ten stary pokazeny vytah je tu vsetko OK a tiez musim spomenut aj stare rakety ktore tu placaju kraviny kazdy den :D
Napísať odpoveď