Btw viete aky je rozdiel ked skoci clovek z desiatky a ked skoci z jednotky?
V prvom pripade pocut: "aaaaaaaaaaaaaa" ... BUM!
V druhom: BUM! ... "aaaaaaaaaaaaaa"
ROFL
tak tak, ta robota...stale sa nieco najde, ale za to pohodlie to stoji. Ved len obyvacka ma rozlohu jednoizboveho bytuwlado_v napísal:nevyhoda rodinneho domu moze byt jedine ta ze treba okolo toho obcas nieco spravit, napriklad raz za 2 - 3 tyzdne pokosit travnik, ale na to sa da zvyknut, podla mna lepsie ako sediet stale za PC alebo TV v panelaku...
Jano zvískol hurá a zajac ušielbrm napísal:panelak.. 1. posch z 13..![]()
..som dost lenivy, takze panelak.. a este k tomu 1. poschodie.. super!Vedel by som si aj dom predstavit, ale to az casom.. az budu prasule nie len na dom, ale aj na niekoho, co sa o dom bude starat..
A ked uz dom, tak jedine niekde mimo mesta, aby bol vacsi dvor..
cize sa bodnu prasulky aj na afto, aby som mal pohodlicko do/z prace..
(resp. bude postup a afticko sluzobne?
)
tak s tymi obchodmi je to na dedine urcite lepsie, aspon u nas. Tam mame obchod n akazdom kroku a niektori sukromnici maju otvorene nonstopTraktorista napísal:pocaj mojich studijnych cias xcem byvat tu v 5rzke v panelaku,... byvam 5min od mesta, takze to ani vecer a ani do skoly a tak nemam daleko,..
no tak v 30tke asi rodinny domcek s peknou zahradkou, ale tiez len pri velkomeste (ta ci to bude blava sa ete nevi), volakde uplne v dedine alebo aj v inom meste by som nexcel byvat,...
zas nejaka Jednota otvorena od 7:00-16:00 a proste rano nemaju rozky a pod. veci nexcem zazit