Vypntý druhý procesor????

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vypntý druhý procesor????

Príspevok od používateľa dekarbon »

Prosím vás pozrite sa na tento screen v evereste ten prvý CPU mi vypíše že je aktívny alôe ten druhý že je mnou vypnutý..tak nevioem dá sa to nejako zapnúť čo toto vlastne v evereste znamená..mám dvojjadrový celleron???
Prílohy
CPU
CPU
lol.jpg (55.19 KiB) 1193 zobrazení
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ziadny dvojjadrovy celeron neexistuje ani existovat nebude. Tato moznost tam je v pripade, ze by si dvojjardrovy, prip procesor s hyperthreadingom mal.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..program ma pravdu.. si to Ty disabnul tym, ze si do kompu dal iba jednojadrovy cpu (resp. cpu bez ht).. :D
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

aha..tak uiž viem lebvo moja doska podporuje HT takže diki moc :)
crux2005
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa crux2005 »

Everest :wink:
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

zacinam mat celkom rad dekarbonove temy a prispevky,aspom sa slusne pobavym... ze dvojjadrovy celeron.. ultrarofl
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

kazdi sme nejaki :lol:
Aspon je sranda :)
Dvojjadrovy celeron zatial naozaj nexistuje :roll:
Ale predava sa velmi lacny a po pretaktovani vykonny dualcore a je to Pentium D805 :)
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

aquafresh1 napísal:zacinam mat celkom rad dekarbonove temy a prispevky,aspom sa slusne pobavym... ze dvojjadrovy celeron.. ultrarofl
A tipnem,ze ty si sadol za PC a hned si mal vsetko v malicku a nemusel si sa nikoho nic pytat.. :!: :evil: Takych jak si ty mam najradsej,co sa smeju na chybach dalsich. :evil:
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

Janky napísal:A tipnem,ze ty si sadol za PC a hned si mal vsetko v malicku a nemusel si sa nikoho nic pytat.. :!: :evil: Takych jak si ty mam najradsej,co sa smeju na chybach dalsich. :evil:
nie nesadol som a hned vsetko vedel,kazdy sa to musi najprv naucit.ALE. nikoho som sa nepytal ,vsetko som si zistil sam,a to bolo v case,ked overclocking nebol obycajna konzumna zalezitost,ale dalo sa tomu hovorit umenie,nie ako teraz. Ale ide tu o dekarbona - proste uz tu ma tolko tem a prispevkov,ze by to uz mal fakt vsetko ovladat a myslel som aj to,ze aspom natolko vidi do temy,ze vie,ze dvojjadrovy celeron proste nieje.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Janky napísal:A tipnem,ze ty si sadol za PC a hned si mal vsetko v malicku a nemusel si sa nikoho nic pytat.. :!: :evil: Takych jak si ty mam najradsej,co sa smeju na chybach dalsich. :evil:
Janky mas pravdu, ale v tomto pripade je to naozaj specificke. Precitaj si dekarbonove prispevky ani nie mesiac stare kde sa opisoval ako najvacsi overlocker a PC guru a pritom kazde dva dni zalozi temu kde sa spyta otazku, z ktorej ostatnym vybehnu slzy od smiechu.
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

teoreticky je to mozne ze predavaju pentium D s pokazenym jednym jadrom a predaju ho ako celerona so zamknutym jednym jadrom, ale toto je socket 478 cize ee
Napísať odpoveď