Vypntý druhý procesor????
Vypntý druhý procesor????
Prosím vás pozrite sa na tento screen v evereste ten prvý CPU mi vypíše že je aktívny alôe ten druhý že je mnou vypnutý..tak nevioem dá sa to nejako zapnúť čo toto vlastne v evereste znamená..mám dvojjadrový celleron???
- Prílohy
-
- CPU
- lol.jpg (55.19 KiB) 1195 zobrazení
-
aquafresh1
Star
-
aquafresh1
Star
nie nesadol som a hned vsetko vedel,kazdy sa to musi najprv naucit.ALE. nikoho som sa nepytal ,vsetko som si zistil sam,a to bolo v case,ked overclocking nebol obycajna konzumna zalezitost,ale dalo sa tomu hovorit umenie,nie ako teraz. Ale ide tu o dekarbona - proste uz tu ma tolko tem a prispevkov,ze by to uz mal fakt vsetko ovladat a myslel som aj to,ze aspom natolko vidi do temy,ze vie,ze dvojjadrovy celeron proste nieje.Janky napísal:A tipnem,ze ty si sadol za PC a hned si mal vsetko v malicku a nemusel si sa nikoho nic pytat..![]()
Takych jak si ty mam najradsej,co sa smeju na chybach dalsich.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Janky mas pravdu, ale v tomto pripade je to naozaj specificke. Precitaj si dekarbonove prispevky ani nie mesiac stare kde sa opisoval ako najvacsi overlocker a PC guru a pritom kazde dva dni zalozi temu kde sa spyta otazku, z ktorej ostatnym vybehnu slzy od smiechu.Janky napísal:A tipnem,ze ty si sadol za PC a hned si mal vsetko v malicku a nemusel si sa nikoho nic pytat..![]()
Takych jak si ty mam najradsej,co sa smeju na chybach dalsich.