STREETBALL vs. BASKETBALL

O športe...

co myslite ???

Basket
15
16%
Street
34
37%
Oboje
34
37%
Nic
10
11%

Celkom hlasov: 93

dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

dOg napísal:1.tipujes zle
2. ak nevies ako sa dribluje tak neviem jak mozes hrat basket :wink:

podalsie tym som nechcel hrat mudreho tym som chcel iba obajsnit to ze polovica ludi co pride na ihrisko si predtym pozre nejake videjko and1 a hra gangstrov na ihrisku!Skusim to skratit-Nie vsetko co vidite v telke alebo vo videach sa da pouzit aj v reale!

to dair:ak sa snazis byt vtipny mozes sa ist realizovat na ine servery kde tvoj " vtipny talent" urcite ocenia napr. http://www.funny.sk/ apod.

Btw z jedneho prispevku vies urcit vek?
:D joooj sa nezhadzuj... funny.sk (to mas odtial,hej? trapny pokus)
myslim ze ta viac nez polovica o ktorej si hovoril tu dala do tejto temy nejaky tem prispevok (a sorry ale tvoj nevyznel inac) a aby som ta popravil ja, ak uz je rec o and1 vidiach, ako vidis vela veci sa DA pouzit v reale ale ide hlavne o tvoje schopnosti a moznosti.... realom myslim street vonku a nie basket na sutaznej urovni.
lenze to ti samozrejme nezarucuje ze das kos...
a aj tak je vsetko o tom do akej miery si schopny pri Bbale pouzivat aj hlavu :wink: potom limity nemas
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

Ale ja som nehovoril o ludoch tu na fore ja som hovoril o ludoch vo vseobecnosti vobec som nenarazal na ludi tu na fore!A podalsie ja som hovoril o streetballovom turnaji,ale ty stale hovoris o streetball co hras s kamosmi ja som iba povedal to ze na streetballovych turnajoch nemozes pouzivat tricky ake pouzivaju and1,YPA,Notic a im podobny a tym som nechcel nikoho urazit ani som na nikoho neutocil a zrazu ty si si zacal do mna obuvat jak keby si zozral vsetku mudrost sveta!Podla mna toto je diskusne forom cize sa tu vedie diskusia o teme a to ze tebe sa ten a ten nazor nepaci je tvoj vec!Pokial nedokazes respekovat nazory druhych tak neviem na co si sa sem registroval!
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

jasne, sorry, zartujem lebo sa mi niektore veci zdaju smiesne a trapne...
a neviem ake turneje si zazil ale tu tu u nas v lete sa aj "freestyluje" :D
Pokial to nie je fakt vec ako Sauce-ov "breath and stop" kde ide o jasny double-dribling, nevidim problem ani na turnaji,ALE ak si si isty, mas to VELMI dobre natrenovane a vies ze mozes, vtedy mas dvere otvorene... na nejaku tu prenasku vecsina ludi kasle
Pametam si spred par rokov ked sme hrali proti fakt kretenom kde lietali fakt drsne fauly tak sme ich zacali zosmiesnovat a oni prehrali na tom ze ludia sa smiali a oni boli z toho na prasky... :wink:
nie som z tych co videli pred rokom and1 mix tape a si potrebuju kupit and1 boty aby mohli zacat dobre hrat... ja som bol dlhorocne testovany na kooooope ihrisk z domu az po staty kamo :D
basket som vzdy a vzdy budem milovat :D :wink:
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

U nas nie preto to hovorim!Mozno aj preto ze u nas je kazdy odchovancom basketu cize tu nikto nerobi tricks!

Ved and1 vzniklo ako odozva na East coast a West Coast.Par cernochov si povedalo ze nema zmysel sa vrazdit(aj ked to pokracuje do teraz to vrazdenie ale k veci)tak zobrali loptu a zacali si to vybavovat medzi sebou na ihrisku a robili rozne tricky cim zosmiesnovali supera a natacali si to!Potom sa par ludi dostalo k tej kazete spravili s nimi zmulvu atd. potom zacali vyrabat boty lopty oblecenie a vsetko mozne!Samozrejme ze niektore tricky sa daju pouzit ale nie vsetko!
nie som z tych co videli pred rokom and1 mix tape a si potrebuju kupit and1 boty aby mohli zacat dobre hrat... ja som bol dlhorocne testovany na kooooope ihrisk z domu az po staty kamo
tymto si vlastne povedal to co ja
polovica ludi co pride na ihrisko si predtym pozre nejake videjko and1 a hra gangstrov na ihrisku!
akurat aj som to mozno zle sformuloval a tym sme sa nepochopili! :wink:

ked budes tvrdo driet dosiahnes co budes chciet :wink:

Streetball & basketball forever
pepetruska
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pepetruska »

Jaa hram street aj basket..Ale basket mam radsej kedze som sa mu aj dost dlho venovala..No oboje su skele a nemaju chybicku... 8-)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

podla mna su oboje divne. radsej hram volejbal :roll: ale ked uz neje ina moznost a musim si vybrat medzi streetom a basketom tak jednoznacne street :wink:
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

ja si rad zahram street ale prednsot davam basketballu, lebo musim koli podmienkam tymu
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ani jedno, nemam na to vysku ani skill
ale rad si oboje pozriem :)
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to je jedno netreba mat skill pokial mas rad sport a si ako tak talentovany tak nemusis mat vysku ani ja nemam vysku mam 180cm a dostal som sa do repre tak nevahaj je to jeden z naj sportov ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

kwn "repre" myslis CON SBA ?:D
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:kwn "repre" myslis CON SBA ?:D
neeee...skor by som to tipoval na reprezentaciu :P
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Basketball je krajsi!
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kwn napísal:neeee...skor by som to tipoval na reprezentaciu :P
No niekde som cital ze mas 15 alebo 16 uz neviem..cize ak tvrdis ze si v repre musis byt v CON SBA...najmladsie uz vytvorene repre druzstvo je rocnik 90. Vsetko su tam chalani z vychodu a stredu Slovenska.
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:No niekde som cital ze mas 15 alebo 16 uz neviem..cize ak tvrdis ze si v repre musis byt v CON SBA...najmladsie uz vytvorene repre druzstvo je rocnik 90. Vsetko su tam chalani z vychodu a stredu Slovenska.
uz idem mat 16 ale z repre som bol vyradeny koli zdrav prblemov co ak by si xel vediet je koli chrbtici a koli noham idem aj na operaciu a to co si napisal mas pravdu ;) a taky detail skus ist prstom po mape kusok od Žiliny a najdeš tam mesto martin ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kwn napísal:uz idem mat 16 ale z repre som bol vyradeny koli zdrav prblemov co ak by si xel vediet je koli chrbtici a koli noham idem aj na operaciu a to co si napisal mas pravdu ;) a taky detail skus ist prstom po mape kusok od Žiliny a najdeš tam mesto martin ;)
Fuha to ti nezavidim, ja nastastie nejake vazne zdravotne problemy nemam. Hm kto vie mozno sa aj pozname tiez som v CON :)
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no je to dost mozne ze sme sa videla ale ja som naposeldy bol asi tak mesiac - dva dozadu vies tie blbe urazy :( kurna a navyse musijm skoncit s profi :cry: tak neviem ako to rozchodim :( a ete detail ja som rocnik '90 takze tam som ako najmaldsi
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Kedysi som závodne plával a medzi to som si chodieval hádzať na kôš pred dom dosť ma to chytilo, potom som sa vykašlal na plávanie a hrával som len street, a nakoniec ma sused nahovoril aby som išiel do ligy ( lebo je tréner ) a keď som začal hrať ligu prestal ma basket úplne baviť. Liga je ...
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ja mam radsej street... :wink:
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nj street je krajsi aj proste ma svoj jedinecny styl ale aj tak pre mna je to 50na50
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

NO ja som zacal asi pred rokom so streetom a od vtedy je to pre mna ako droga a kedze som z MT tak som bol tak torochu prinuteny hrat aj basket.Ked to tak zrovnam street je viac o predvadzani sa a o prekonani sameho seba a basket je cisto timova game.

kwn z kade z MT si ??
Napísať odpoveď