Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

IMHO debilkovia čo sa hrajú na drsňákov. sú trápny
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Kontrafuck, no najma tipek Rytmus - smiesna poza, prazdne drizdy mimo realitu, dokonaly priklad komercie, lacneho sekania "sirokych" ramien na deti, zapredania vlastneho HH presvedcenia, atd. atd. Kto poznal SVK HH klubovu scenu predtym ako sa stal Rytmus v ramci projektu Kontrafakt znamy mozno vie o com hovorim... Detailnejsie som svoj nazor na tychto tipkov- najma Rytmusa rozpisal v teme Kto je podla vas najlepsi reper? Na druhej strane musim dodat, ze Murdardo Mulano Tour 2005 DVD je dobra vec, no toto je dielo Cekyho (Mariana Cekovskeho), ktory sa s tymto projektom slusne vyhral- perfektna produkcia. Hold, MMT 2005 DVD je priklad toho, ako sa da upliest z hovna bic, ked do hry vstupi team profikov. Akokolvek, KF su gaspari.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Kazdy tu nadava na komerciu ale co by ste robili keby sa nevydavali cd s vasou oblubenou hudbou? Ci uz je to Rap,Punk,Metal... akurat tak velke h0wn0 cest vynimkam ktory by si nasli inu zalubu...Niekto zije hudbou niekto ju potrebuje aby mohol vobec fungovat...Co by ste robili vy keby ste mali na vyber zit v diere zit z dna na den alebo moznost vydat cd a venovta sa hudbe a davat ludom to co chcu...Ja nerozdelujem hudbu na komercnu a nekomercnu pravdaze odrazi sa to potom trebars v zvuku atd...ale ide o to co ti ta hudba/text da...Niekto moze makat 15rokov v undergraunde(neviem ci som to dobre napisal tak ma nezabite) a niekto si zaspieva v dakej pri*ebanej reality show a vyda si vlastne cd...HipHop je myslienkach a nazorov k spolocnosti...niekoho texty su plytke ako bazen ktore hovoria o howne ako Helico ci Mod(k)ra Ciara. Ktory si oblecu siroke tricka dakto im napsie texty a potom sa este aj prezentuju aky su trapny v TV...To taky maly OT....ja si vypocujem v pohode KF a uz sa tesim na solovy album od Rytmusa...Inaksie MIER....
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ja pocuvam slovensky rap ale kontrafakt nemusim...
Tomasito
VIP
VIP

Dead_Warrior, ponukol si jeden z pohladov na komerciu a ja mozem dodat len OK (ide cisto o vec pohladu a ja sam nemam zasadne vyhrady voci komercii- zalezi od konkretneho obsahu, konkretnej produkcie). Avsak... nemam rad, ked niekto stavia svoj image na underground produkcii a pitchovani na komerciu dovtedy, pokym k nej nepricuchne a necha sa nou dobrovolne unasat. HH nie je len RAP, HH je kultura, takze v HH nestaci, ked niekto hodi do placu naozaj dobry beatbox, sem tam nejaky text, no na druhej strane sa prezentuje ako ch*j, ktory si robi z huby rit. Takyto gaspar potom moze mat respekt naozaj len u deti, ktore nevedia kade fuka vietor a HH zeru len preto, ze je to dnes v mode (POP). K tomuto smeroval moj prispevok vyssie ohladom komercie; toto je typicke pre krysy- pozerov- a takto ja vnimam Rytmusa (zo silackych reci zrazu modelka, idol pre deti bez nazoru etc.). Uz som to pisal v inej teme, no keby sa predtym tento gaspar neprezentoval presne opacne ako dnes, MF...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Tomasito To hej zalezi od obsahu ale najvaic ma vie pobavit ze uz aj Modra Ziara vydala svoje cd co som bol z toho :shock: Ale najvaic ma vie na nom pobavit tie jeho recicky :lol: Najem v tom klipe neviem ci to bol s tym bazenom(to som len tak zhliadol pri kukani MB) ked sa vyhrazal ze s rapom neskonci :lol: Ale najlepsie je na nom to triko ktore ma po kolena :lol: a k Rytmusovi este ja si vypocujem ich album poviem ti niekedy ked som dost nasraty tak ma ukludni :lol: ale co nezabijem sa predsa za to ci je niekto komercny alebo ne....takze asi tak ale i taq si myslim ze Rytmus ma seckych v p*ci alebo aspon ich kritizovanie na jeho adresu...
qala
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qala »

Su uplne trapni!!! Si pamatam ako Rytmus hovorieval ze on nikdy nebude komercny a teraz traposi jak najviac moze je uplne onicom!!! Teraz je tak komercny ze az!! Si nestoji za slovom a su o moc lepsi rappery nez on!
mmichall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmichall »

trapkovia co nevedia co zo sebou
ale niektore texty su celkom dobre
Tomasito
VIP
VIP

Dead_Warrior napísal:....takze asi tak ale i taq si myslim ze Rytmus ma seckych v p*ci alebo aspon ich kritizovanie na jeho adresu...
Ja MF ze Rytmus MF. Ked sa ma vsak niekto opyta na nazor, tak ho poviem tak isto ako svoje nazory povie aj on, mozno s tym rozdielom, ze ja si za svojimi nazormi stojim. Rytmus ma len vtedy v <!> ked sa mu to hodi... toto si si mohol vsimnut uz davno.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

podla mna sa celkom daju... niektore texty dost od veci... Ale ich podmazy uuplne zerem :twisted:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Moc nemusim
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

No mne ten "štýl hudby" príde dosť divný a zo začiatku aj smiešny, ale po tom čo som videl na Musicboxe toho šušťákového blázna z modrej žiary.... och bože. No už som sa na kontrafakte prestal smiať.
Snake
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Snake »

mne sa vobec nepacia,mozno sa pacia iba tej zo superstar z hviezdnej roty :lol:
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

KF? KF? No ja počúvam repovú hudbu, ale ich prezentovanie ani štýl sa mi vôbec nepáčia. Myslia si akí sú originál, ale sú to debilkovia. Toť môj názor na nich a ich hudbu. Väčšinou ich počúvajú 14 baby.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

cisti pozeri, trapne texty o tom aky su skveli, navyse plne nadavok, aby som to ohodnotil slovami basnika: "...a sprostym slovam chyba vyznam, len hlupak ich spomenie tolko ze ich nespocitam..."
plus co si dovolili urobit pesnicku kde nadavaju na davida zosenca - cloveka bez ktoreho by bol rytmus obycajna nula je priam neuveritelne a len to vypoveda o charaktere celej "kapely"
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

ViRuS napísal:nadavaju na davida zosenca - cloveka bez ktoreho by bol rytmus obycajna nula
kto to je :?: nejaký producent :?: fakt neviem, sorry :?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Capone_SVK napísal:kto to je :?: nejaký producent :?: fakt neviem, sorry :?
omg... to je zakladatel slovenskeho repu! stal za vznikom celych zvukov ulice, niekolkonasobny majster slovenska v mixovani,...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Podmazy maju cool, texty sa celkom daju ale iba daktore a najradsej pocuvam ich koncert z babylonu inak ich pesnicky fakt nemusim ale ten koncert ma nieco do seba! :shock:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

ViRuS napísal:omg... to je zakladatel slovenskeho repu! stal za vznikom celych zvukov ulice, niekolkonasobny majster slovenska v mixovani,...
OK kľud :D ja som mladšia generácia, max. poznám z toho obdobia Dávida zo Senca (alebo nejak tak...) :roll: skôr dávam prednosť K.O.R. a Zverinovi, ale aj Kontrafaktu ako som už predtým písal.
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

ViRuS napísal:cisti pozeri, trapne texty o tom aky su skveli, navyse plne nadavok, aby som to ohodnotil slovami basnika: "...a sprostym slovam chyba vyznam, len hlupak ich spomenie tolko ze ich nespocitam..."
plus co si dovolili urobit pesnicku kde nadavaju na davida zosenca - cloveka bez ktoreho by bol rytmus obycajna nula je priam neuveritelne a len to vypoveda o charaktere celej "kapely"
ale nikdy newies ci sa nahpodou nepohadali a potom napisali taku pisnicku aku napisali wed aj cisty chow dawa na zvuky ulice napriklad

// Precitaj si pravidla fora a prestan pouzivat W miesto V, inak budu tvoje prispevky bez upozornenia zmazane. Tomasito
Napísať odpoveď