Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ViRuS napísal: plus co si dovolili urobit pesnicku kde nadavaju na davida zosenca - cloveka bez ktoreho by bol rytmus obycajna nula je priam neuveritelne a len to vypoveda o charaktere celej "kapely"
Nemas niekede ten song? ard by som ho vypocul
vendermarch napísal:No mne ten "štýl hudby" príde dosť divný a zo začiatku aj smiešny, ale po tom čo som videl na Musicboxe toho šušťákového blázna z modrej žiary.... och bože. No už som sa na kontrafakte prestal smiať.
Tak to sa enda abosolutne porvnat po obsahovej strane :wink:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

KF je kvalitka-kvalitne texty,kvalitny rap,kvalitny zvuk.

sledujem ich karieru uz odzaciatku..bol som na ich vystupeniach ked tam chodilo 30 ludi.a rytmus je stary pes co sa uz pohybuje neaky ten piatok na scene.a to ze su taky strasny poozery berem s nadhladom,sak oni sa len bavia na takych jebkoch co sa potom rozculuju :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

m3thod-man napísal:a to ze su taky strasny poozery berem s nadhladom,sak oni sa len bavia na takych jebkoch co sa potom rozculuju :roll:
Presne. :) A toto povedal aj na koncerte v NZ. Dokonca aj v jednom radiu, v jednom interview, ak najdem zaznam, upnem.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

No yo, jedna vec je ako sa snazia vykreslit pred mediami, druha ako sa real spravaju a o tomto presne je to ich pozerstvo... Ako sa gaspar ala Rytmus "bavi" na jeho kritike si mozete precitat napr. v clanku Rytmus z Kontrafaktu je obyčajný pozér.

m3thod-man & p4ra: Ak si pod "bavemim sa" predstavujete vyhrazky a radobyzastrasovanie typu "dam ti na pitchu" a pod. (samozrejme skutek utek- co ine ocakavat od niekoho ako Patres), kludne sa presviedcajte a zite si v tom omyle dalej... :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Myslim si, ze to zalezi od uhla pohladu. Zase, ked si precitas aj komentare ludi pod tym blogom, su tam rozne nazory..
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, no a? V kontexte toho, co tu odznelo myslim nie je o com... Poniektori tu vykreslujete Patresa (Rytmusa) ako niekoho, kto ma tazko v <!> a na kritike sa akurat bavi, pritom konkretna skusenost konkretneho redaktora svedci o presnom opaku.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Ale on sa inde vyjadril, ze on to vsetko robi aj z recesie. Aby bol iny. Jednoducho mame na to viaceri asi odlisny pohlad. Ja vobec v nom, ani v KF nevidim nadavky, to je snad to posledne na co ja osobne hladim.
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, mas pocit, ze v poslednych prispevkoch sa bavime o nadavkach?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

henten clanol som uz davnejsie cital,fakt objektivny pohlad...je to len obycajna provokacia,honba za senzaciou zo strany toho reportera.Rytmus sa nenechal aspon vyprovokovat.To ako keby mu tam jednu vrazil by bol hrdina??

a co sa tyka nadavok,vsetci nadavame bezne ale ked je to v mediach tak uz je to ubohe..lol

//ad Tomasito:moc sa chytas jedneho "objektivneho" clanku...
Tomasito
VIP
VIP

m3thod-man, nebol si to o par prispevkov vyssie prave ty kto napisal, ze Rytmus sa na krikike akurat bavi? Pritom opisovany konflikt vznikol obycajnou recenziou, po ktorej Patres danemu redaktorovi odkazal, ze mu nalozi? Zvysok sa od tejto silackej vyhrazky uz len odvijal, pricom ja na mieste redaktora by som si po takej vyhrazke tiez rad zoci-voci overil, ci to Patres myslel vazne, alebo ta vyhrazka bola len jedna z mnohych jeho "silackych" poz. Si uvedom, ze k prvotnej vyhrazke za praobycajnu recenziu Patresa nikto nevyprovokoval- a ak, tak len samotna recenzia. Ak by bola pravda to co o sebe tak rad rozprava a co mu ako vidim poniektori papate, tak sa nad tou recenziou pousmeje, resp. ako si ty sam napisal, "pobavi sa" na nej. Realita vsak bola o niecom inom, zeyo. BTW. vobec sa nechytam len jedneho clanku- ten clanok bol uvedeny ako priklad (citaj vyssie).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Ja som to myslel len v suvislosti s tym clankom. Ale hovorili sme tu aj o nadavkach, aj ked nie osobne ty, v tvojich poslednych prispevkoch.
Tomasito
VIP
VIP

p4ra napísal:Tomasito: Ja som to myslel len v suvislosti s tym clankom. Ale hovorili sme tu aj o nadavkach, aj ked nie osobne ty, v tvojich poslednych prispevkoch.
Reagoval si na mna, ja som vsak o nadavkach nepisal. Taktiez clanok som uviedol z uplne ineho dovodu, ako je poukazovanie na nejake nadavky (nebudem sa opakovat). OK, sledujem, ze sa tu ci uz vedome, alebo nevedome odputava pozornost od toho, na co som si aj v suvislosti s tvojimi slovami dovolil poukazat, takze na zaver sa teba i m3thoda opytam poslednu otazku ... Znamenaju podla vas silacke vyhrazky za kritiku v recenzii to, ze dotycny ma kritiku na haku- bavi sa na nej? ANO/NIE
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Ano? Nie? Neviem, nevidim do jeho hlavy. Mna osobne kritika posuva dopredu, ked je konstruktivna. Ale myslim si, ze aj novinar trosku zaprudil, ked sa dokola opakoval so slovami "pozer", "pozeri" a podobne. Podla mna to ani z novinarskej strany nie je profesionalne. A Rytmus mal mozno tolko rozumu, ze ho nedal dole, lebo si uvedomoval, co by sa dialo dalej. Pozri, je to podla mna tazke rozhodovat. Myslim si, ze my 2 ani nikto iny sa nikdy nedozvieme, ako to presne vzdy vsetko v skutocnosti bolo.
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, neodpovedal si. Pokial ide este o to uvedomenie, Rytmus si mal uvedomit to co sa bude diat este predtym ako sa zacal vyhrazat, ze dotycnemu nalozi, najma ak svoje slova o tom, ako sa na kritike bavi myslel vazne- tymto si predsa ty sam spolu s m3thod-manom argumentoval, dokonca si chcel uviest clanky dokazujuce, ze je nad vecou... Tu si uz Patresovi videl do hlavy? Ten kto je nad vecou kritiky sa predsa po precitati nejakej recenzie neuchyli k vyhrazkam, ze autorovi najbliszie nalozi... Alebo je to dokaz toho, ze je nad vecou? Tu mu predsa nepotrebujes vidiet do hlavy- hodnotis konkretne ciny. Takze bez ohladu na to, ci svoje slova, ze je tazko nad vecou kritiky myslel vazne alebo nie, v tomto pripade zo seba zase raz urobil sasa, podobne ako v pripadoch, ktorym som sa venoval pred uvedenim toho clanku (+ diskusia v teme Kto je podla vas najlepsi raper?). Patres je typek, ktory ma vzdy len plnu hubu slov, no skutek utek- presne o tom je obsah slova póza, kt. v HH nema co hladat.
bezo99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bezo99 »

podla mna vytiahli slovensky rap tam kde este nikdy nebol aj ked tu bolo pred nimi vela skupin ale ziadna nedosiahla to co oni.... :aasmile1:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Ja som nepovedal, ze som mu do hlavy videl. Ale na zaklade toho, ako sa v tom interview v radiu vyjadril (neviem to stale najst, hladam), tak mam pocit, ze jednoducho je rad, ked moze ludi nasrat tym, aky je, ako reaguje, ako sa sprava. On sam tvrdi, ze nie su dokonali, ale tvrdo pracuju. Bolo to vidiet na samotnej tour aj na DVD, kt. vidali. Toto vsetko je moj nazor. A myslim si, ze nie je pozer. Ako povedal kolega nadomnou, vytahli slovensky rap niekam inam..

Ked sme pritom, co potom Drviva Mensina? Vec? Ved aj oni si robia klipy, predavaju masovne CD, robia koncerty, maju texty plne nadavok. Ale robia ten hip-hop inym sposobom, preto su ini, preto je dobra ta roznorodost.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jezis riesis to jako keby od toho zavisel chod zemegule.jeden povedal to druhy hento.myslim ze ani ty ani ja nevidime do toho presne ako sa to vsetko zomlelo.inak kolko krat sa popisalo v mediach telo veci,ktore videli pravdu len z rychlika.media si dokazu vsetko prisposobit aby to vyzeralo zaujmavo.A henta buzna coto pisala....A na tvoju otazku,mna osobne ked niekto otravuje poslem ho ties do pi*e a mam na haku.A on este na tej recepcii dosiel za nim.Cista provokacia.

Proste robia kvalitnu hudbu a to ide,ne?
Tomasito
VIP
VIP

p4ra: Rytmus je rad, ked moze ludi nasrat, OK. Zrejme ti vsak o5 uslo, ze ten kto bol v tom to pripade nasraty, dokonca sa vyhrazal bol prave Rytmus, a to pre obycajnu recenziu, ktoru mal mat podla teba a m3thod-mana tento cavo tazko na haku!
Je toto naozaj tak tazke pochopit??? Na nic ine som v suvislosti s tym co ste tu spolu s m3thod-manom napisali nereagoval.

m3thod-man: A co ze dosiel za nim? Sak mu John Rambo Patres odkazal, ze mu pri najblizsej prilezitiosti za jeho recenziu nalozi. Kua, ved ty si tu spolu s p4rou zacal Patresa vykreslovat ako niekoho, kto ma kritiku tazko na haku a ked tu niekto poukaze na opak, obranujes tu jeho podrazdenu reakciu tym, ze sa nechal vyprovokovat?! Ked mas na haku, nikoho do <!> posielat nemusis, uz vobec sa mu nevyhrazas a neberes do huby jeho matku! BTW. HH zdaleka nie je len o hudbe. Ach jaj...

Hadzem ja na takuto diskusiu bobek hosi... ja o voze, vy o svojej koze :roll:

BTW. uplne ma pozer Rytmus zabil so songom s Darou Rolins (Helico 2).

Howg!
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

Tomasito napísal:p4ra: Rytmus je rad, ked moze ludi nasrat, OK. Zrejme ti vsak o5 uslo, ze ten kto bol v tom to pripade nasraty, dokonca sa vyhrazal bol prave Rytmus, a to pre obycajnu recenziu, ktoru mal mat podla teba a m3thod-mana tento cavo tazko na haku!
Je toto naozaj tak tazke pochopit??? Na nic ine som v suvislosti s tym co ste tu spolu s m3thod-manom napisali nereagoval.

m3thod-man: A co ze dosiel za nim? Sak mu John Rambo Patres odkazal, ze mu pri najblizsej prilezitiosti za jeho recenziu nalozi. Kua, ved ty si tu spolu s p4rou zacal Patresa vykreslovat ako niekoho, kto ma kritiku tazko na haku a ked tu niekto poukaze na opak, obranujes tu jeho podrazdenu reakciu tym, ze sa nechal vyprovokovat?! Ked mas na haku, nikoho do <!> posielat nemusis, uz vobec sa mu nevyhrazas a neberes do huby jeho matku! BTW. HH zdaleka nie je len o hudbe. Ach jaj...

Hadzem ja na takuto diskusiu bobek hosi... ja o voze, vy o svojej koze :roll:

BTW. uplne ma pozer Rytmus zabil so songom s Darou Rolins (Helico 2).

Howg!
kde sa to da stiahnut

// Napr. www.lamky.net Tomasito
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Hudba co produkuje KF nema nic z toho co od hudby ocakavam
Napísať odpoveď