Ale aj tak AND1 rulezzz a airJ je Bball rokmi overena klasika
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
dair
Guru wannabe
jezis tak si mi vylepsil naladu, sme sa kusok s kockou posmiali...hojko napísal:Specialne pre Daira... Nike, Adidas, Puma, Vans
ti poviem ze radsej tie moje "sunky" mat na nohach ako tu allstar sellection
and1 sweet and1
btw neber to osobne... iny clovek iny vkus
pocujte nemyslite ze tato tema sa chysta prebit "USA" vy maniaci
-
hojko
Site Admin
Mas pravdu, su tusim o cislo mensie ako ostatne, ale je to preto, ze su to letne topanky a su uplne tenke, takze pri rovnakom cisle ako inych by mi tam lietala noha.kinjeril napísal:Hojko, tie Pumy su neake male, v porovnani s tymi Adidasmi. Nesnazis sa nas ty tak troska okabatit?ale ne... Tie pumy su fesne
Vkus je sice individualny, ale Tvoje boty su fakt skarede a to iste by Ti povedala vacsina ludi na ulici.dair napísal:jezis tak si mi vylepsil naladu, sme sa kusok s kockou posmiali...
ti poviem ze radsej tie moje "sunky" mat na nohach ako tu allstar sellection
BTW: Hojko ma uplne normalne a vkusne topanky.
-
Dead_Warrior
Professional
-
dair
Guru wannabe
jasne ak made in cinak pokladas za vkuscert napísal:Vkus je sice individualny, ale Tvoje boty su fakt skarede a to iste by Ti povedala vacsina ludi na ulici.
BTW: Hojko ma uplne normalne a vkusne topanky.
predpokladam ze tie znacky nepoznas ani okrajovo... a basket tiez nehras,
takze si viem odovodnit to co si napisal a tym padom ta to ospravedlnuje...
-
t0m4s3
Admin
Vyjadroval sa snad k vlastnostiam tych topanok? Nie. TO ze su kvalitne a napriklad pohodlen nic nemeni na fakte ze su hnusne.dair napísal:jasne ak made in cinak pokladas za vkus
predpokladam ze tie znacky nepoznas ani okrajovo... a basket tiez nehras,
takze si viem odovodnit to co si napisal a tym padom ta to ospravedlnuje...
-
dair
Guru wannabe
nedavaj ich sem lebo podla Hojka a spol su hnusnehubertus napísal:tak tu su moje>>
a ja som hovoril o vlastnostiach? Az na tie PUMY to vsetko vyzera ako blsak... Ale to asi nepochopis ty ako ja nechapem to co blabolite vy...t0m4s3 napísal:Vyjadroval sa snad k vlastnostiam tych topanok? Nie. TO ze su kvalitne a napriklad pohodlen nic nemeni na fakte ze su hnusne.
cize asi s touto temou koncim
Ano hanlivo si sa vyjadril o vlastnotiach(Hojkove topanky) citujem: "jasne ak made in cinak pokladas za vkus"dair napísal:a ja som hovoril o vlastnostiach? Az na tie PUMY to vsetko vyzera ako blsak... Ale to asi nepochopis ty ako ja nechapem to co blabolite vy...
cize asi s touto temou koncim![]()
Nechapes ze smejd moze byt vyrobok Made in Germany, alebo aj Made in Vietnam.
Rozhodujuci je vsak vyrobca - ten vyraba identicky vyrobok v Cine, alebo Nemecku.
Ak sa nabuduce budes divit co ludia zizaju na Tvoje topanky na ulici, tak najskor sa im Tvoje topanky nebudu pacit.
Take a podobne znacky topanok bezne vidiet v obchodoch a viem zhodnotit co je znacka(a kvalita; nemyslim na vzhlad).dair napísal:predpokladam ze tie znacky nepoznas ani okrajovo... a basket tiez nehras, takze si viem odovodnit to co si napisal a
tym padom ta to ospravedlnuje...