Nokia 3230
-
Seymour
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nokia 3230
Mate niekto tento mobil (vlastne smartphone)? Nejake skusenosti - dobre / zle? Chcel by som spravit upgrade a toto sa mi zda takmer za ludovu cenu velmi dobre
nokia.skmobilmania.cz mobil.idnes.cz
Ja...
...mám N 3230 od októbra 2005.Prešiel som na Symbian zo Series 40 a zatiaľ si neviem vynachváliť
Ale môžem zodpovedne vyhlásiť,že už by som krok späť na Series 40 neurobil.
Moje skúsenosti sú teda prevažne dobré...mal som cca po 2 týždňoch od kúpy jeden problém a musel som na týždeň ho venovať servisu, kde po výmene UIM modulu bola chyba odstránená a od tej doby šlape bez problémov
.Samo,že musíš rátať s primeranou kvalitou za primeranú cenu...myslím hlavne na rýchlosť RAM,ktorá je oproti napr.6630 pomalá, ale za tú cenu je tento telefón špičkový. Výhodou je,že RS-MMC kartu vymeníš aj za chodu telefónu,takže nemusíš vypínať a vyberať SIM-ku, ja momentálne používam 256 MB kartu od Kingston-u, navyše tento telefón má IRDA aj Bluetooth, čo nie je zvykom ani u vyšších, alebo novších smartfónov od Nokie. Sú to plnohodnotné porty,ktoré komunikujú bez problémov so všetkými možnými zariadeniami a dátami. Takisto používam na prepojenie s PC dátový kábel, ktorý bežne kúpiš, samo že s USB koncovkou, bez problémov mi finguje aj synchronizácia s PC a naopak. Čo sa týka joysticku, existuje veľa názorov, ale ja osobne s ním nemá problém a funguje 100%
. To vieš...100 ľudí=100 chutí...
Ako mp3 prehrávač tento telefón veľa nevyužiješ, lebo šlapú len mono, aj keď rádio hrá stereo...to sa trošku Nokii nepodarilo
.
A asi najväčšou výhodou je,že pod OS Symbian si personalizuješ smartfón presne podľa svojich predstáv a potrieb, čo sa týka aplikácií...
Snažil som sa zhrnúť svoje poznatky tak všeobecne, ale keď ťa niečo bude zaujímať konkrétne,tak ťukni...mi...
Moje skúsenosti sú teda prevažne dobré...mal som cca po 2 týždňoch od kúpy jeden problém a musel som na týždeň ho venovať servisu, kde po výmene UIM modulu bola chyba odstránená a od tej doby šlape bez problémov
Ako mp3 prehrávač tento telefón veľa nevyužiješ, lebo šlapú len mono, aj keď rádio hrá stereo...to sa trošku Nokii nepodarilo
A asi najväčšou výhodou je,že pod OS Symbian si personalizuješ smartfón presne podľa svojich predstáv a potrieb, čo sa týka aplikácií...
Snažil som sa zhrnúť svoje poznatky tak všeobecne, ale keď ťa niečo bude zaujímať konkrétne,tak ťukni...mi...
Ja osobne...
...s tymto nemam problem,lebo si myslim,ze ten telefon si zasluzi kvalitne kozene puzdro,co je aj moj pripad,takze na mojom nie je ani skrabancek