Nokia 3230

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Seymour
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nokia 3230

Príspevok od používateľa Seymour »

Mate niekto tento mobil (vlastne smartphone)? Nejake skusenosti - dobre / zle? Chcel by som spravit upgrade a toto sa mi zda takmer za ludovu cenu velmi dobre :) nokia.skmobilmania.cz mobil.idnes.cz
Infarkt
Novice
Novice

Ja...

Príspevok od používateľa Infarkt »

...mám N 3230 od októbra 2005.Prešiel som na Symbian zo Series 40 a zatiaľ si neviem vynachváliť :D Ale môžem zodpovedne vyhlásiť,že už by som krok späť na Series 40 neurobil.
Moje skúsenosti sú teda prevažne dobré...mal som cca po 2 týždňoch od kúpy jeden problém a musel som na týždeň ho venovať servisu, kde po výmene UIM modulu bola chyba odstránená a od tej doby šlape bez problémov 8) .Samo,že musíš rátať s primeranou kvalitou za primeranú cenu...myslím hlavne na rýchlosť RAM,ktorá je oproti napr.6630 pomalá, ale za tú cenu je tento telefón špičkový. Výhodou je,že RS-MMC kartu vymeníš aj za chodu telefónu,takže nemusíš vypínať a vyberať SIM-ku, ja momentálne používam 256 MB kartu od Kingston-u, navyše tento telefón má IRDA aj Bluetooth, čo nie je zvykom ani u vyšších, alebo novších smartfónov od Nokie. Sú to plnohodnotné porty,ktoré komunikujú bez problémov so všetkými možnými zariadeniami a dátami. Takisto používam na prepojenie s PC dátový kábel, ktorý bežne kúpiš, samo že s USB koncovkou, bez problémov mi finguje aj synchronizácia s PC a naopak. Čo sa týka joysticku, existuje veľa názorov, ale ja osobne s ním nemá problém a funguje 100% :D . To vieš...100 ľudí=100 chutí...
Ako mp3 prehrávač tento telefón veľa nevyužiješ, lebo šlapú len mono, aj keď rádio hrá stereo...to sa trošku Nokii nepodarilo :( .
A asi najväčšou výhodou je,že pod OS Symbian si personalizuješ smartfón presne podľa svojich predstáv a potrieb, čo sa týka aplikácií...
Snažil som sa zhrnúť svoje poznatky tak všeobecne, ale keď ťa niečo bude zaujímať konkrétne,tak ťukni...mi...
Seymour
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

Presne nieco taketo som chcel pocut (vidiet, citat). :)

No mal by som jednu otazocku na kryt - aky je odolny proti skrabancom(hlavne oblast okolo fotaciku) :?:
Infarkt
Novice
Novice

Ja osobne...

Príspevok od používateľa Infarkt »

...s tymto nemam problem,lebo si myslim,ze ten telefon si zasluzi kvalitne kozene puzdro,co je aj moj pripad,takze na mojom nie je ani skrabancek :-)
Napísať odpoveď