to myslis vazne alebo len vtip? Ja som totiz na to iste (mur pri madarsku) nedavno myslelokonenipica napísal:Najviac ma pobavilo, jak chcu opevnit hranice z Madarskom
Slovenská Pospolitosť
K tomu ze upozornim na nezmysli v mainstreamovych mediach, nepravdy, vymysly ? Nic specialne. Co si predstavujes pod "ich" ideologiou?vendermarch napísal:Aryan Angel Mohol by si mi mimochodom vysvetliť čo ťa k tomu vedie? Myslím k tomu obraňovaniu SP... očividne sa stotožňuješ s tou ideológiou. Prečo?
-
vendermarch
Light Expert
Nemusím si nič predstavovať. Stačí sa pozrieť na tie veci ktoré nazvali volebným programom. Ak sa mi touto protiotázkou snažíš vysvetliť čo na teba tak apeluje tak do toho. Počúvam.Aryan Angel napísal:K tomu ze upozornim na nezmysli v mainstreamovych mediach, nepravdy, vymysly ? Nic specialne. Co si predstavujes pod "ich" ideologiou?
Ak sa ti nepáčia nepravdy v mainstreamových médiách - nikto ťa nenúti ich počúvať, riadiť sa nimi. Lenže tu dostávam pocit že pre mladých je všetko, čo nieje mainstreamom úžasne lákavé. A tým pádom sú rovnako ovplyvniteľní. Vysvetli mi prečo v tvojom prípade a v prípade SP je to inak. A tentoraz bez protiotázky.
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Mne nemusi nikto nic vysvetlovat ohladom SP. A mozu mat hociaky program aky len chcu, ale skutky a spravanie clenov SP je rozhodujuce. A to sa neda nazvat inym ako neonacistickym. Staci sa tuto u nas v BB prist pozriet do Fortuny alebo do Fontany a uvidite co je to SP. Boze chran aby ste sa hoci len krivo pozreli na "hlinkovcov"...
No teraz poviem vsetkym tym humanistom co su tu. Prosim vas co vas do toho co chce posoplitost co sa do toho starate kebyze su primoci sa postaraju o vas bude tu lepsi zivot a zbytok vas uz nemusi trapit. Co vas bude trapit ked odtialto vyhostia ciganov a zidov co vas do toho radsej si sadnite doma na rit pozrite si nejakych vyvolenych a nestarjate sa do veci do ktorych vas nic
-
impending_disaster
Medium Expert
-
vendermarch
Light Expert
Choďte za nimi (SP) a vytvorte si nejaký malý ostrovný štát kde nebudú žiadni cigáni ani židia a budete spolu žiť v krásnej harmónii po generácie.kali520 napísal:No teraz poviem vsetkym tym humanistom co su tu. Prosim vas co vas do toho co chce posoplitost co sa do toho starate kebyze su primoci ...
-
impending_disaster
Medium Expert
Nesuhlasim s SP vo vsetkom ale bola to jedina strana ktora sa nebala povedat co si naozaj mysli. To ze bola a ako bola zrusena tiez o niecom svedcivendermarch napísal:.......
mam lepsi napad, chodte na ten ostrov s tymi zidmi a ciganmi VY a pekne si tam vo vsetkej svojej vzajomnej laske a tolerantnosti nazivajtevendermarch napísal:Choďte za nimi (SP) a vytvorte si nejaký malý ostrovný štát kde nebudú žiadni cigáni ani židia a budete spolu žiť v krásnej harmónii po generácie.
-
r3sp3ct
Light Professional
Heh, Funny, ten ostrov by bol pekný
druhý raj.
Inak vám sa páči, ak SVK roľník nemá peniaze na život, lebo jeho ovocie/zelenina je drahšia ako tá maďarská
to nie je vtip ani jeden z vás nemal doma maďarskú papriku, cibuľu a pod.... ? Vás neštve, napr. to čo je v polícii ? Že v ich radoch musia mať cigána, iba kôli tomu, aby on nebol rasovo diskriminovaný ? lebo má inú farbu pleti ? a napr. viac školený biely je na úrade práce ? alebo napr. napíšem jeden príbeh kamoša zbili cigáni bolo to zapísané ako priestupok, pouličná bitka, on zbil cigána, má zápis v trestnom registrii za rasizmus/rasovo motivovaný čin. Takže, ak čierny zbijú bieleho pohoda, bitka, ak biely čierneho tak rasizmus ? dpč, kde sme to ? Odkedy je to tak aby maďar bol predseda SVK parlamentu a ďalší minister školstva
Zo Slotu si každý robí kkta, ale on má pravdu, lenže si každý povie, že ožran a čo ? vy ste si nevypili, nečurali ste v meste ? Poďľa seba súdim teba
SP je o združovaní slovákov a nie za to čo píše väčšina, je mi z vás zle. to je to isté ako keď je derby v hokeji : Zvolen vs. Slovan, jedno mustvo vypíska hráča druhého mužstva a keď sú OH alebo MS tak mu fandia o dušu
Je veľká prča čitať, že tu píšete, že keď bude SP vládnuť, ani neviete čo by bolo ale pindáte.... keď možu mať rómovia stranu, prečo nie aj Slováci ? prečo bola zrušena strana SP a ostalo iba Občianské združenie, táto vláda sa bála toho čo je za SP (kto je za SP) vláda na vás serie, pred voľbami sviňu zarežú, počas volieb j*bú na nás, zákony na p*ču, a keď ide mesiac pred voľbami tak občan toto a hento. SP pripisujú vraždu Tupého, kde je dôkaz, kde sú obvinený z SP ? nikde ! vravíte a píšete, ýe SP hajluje (no napr. Markíza) máte fotky, video ? áno dajte, rád si pozriem. Súd s Dr. J. Tisom bol politický proces, komunisti a podobná háveď a teraz ? šéfovia Štb a podobných sračiek sú najbohatší slováci ! toto je vaše, naše moje slovensko !
Kamaráti na stráž
Inak vám sa páči, ak SVK roľník nemá peniaze na život, lebo jeho ovocie/zelenina je drahšia ako tá maďarská
Kamaráti na stráž
a co si myslia ostatne strany?Aryan Angel napísal:Nesuhlasim s SP vo vsetkom ale bola to jedina strana ktora sa nebala povedat co si naozaj mysli. To ze bola a ako bola zrusena tiez o niecom svedci
preco by sme mali ist my, vacsina? pritom tu zavadziate vy..Aryan Angel napísal:mam lepsi napad, chodte na ten ostrov s tymi zidmi a ciganmi VY a pekne si tam vo vsetkej svojej vzajomnej laske a tolerantnosti nazivajtebez ziadnych skinheadov, SP a inych..
bolo by zaujimave sledovat ako by ste hned zmenili nazory na vela veci
hmm ale nemohol by tam byt rytmus, nechybal by ti?Capone_SVK napísal:Heh, Funny, ten ostrov by bol peknýdruhý raj.
to je kapitalizmus... ziadny rezim nie je dokonaly. a ak si myslis ze by nieco vyriesilo obmedzenie dovozu tak si dost na omyle...Capone_SVK napísal:Inak vám sa páči, ak SVK roľník nemá peniaze na život, lebo jeho ovocie/zelenina je drahšia ako tá maďarskáto nie je vtip ani jeden z vás nemal doma maďarskú papriku, cibuľu a pod.... ?
viac skoleny biely... lol... tolko inteligentov je na tej policii... mam uprimne na salame, uroven policie to imho ajtak velmi neovplyvniCapone_SVK napísal:Vás neštve, napr. to čo je v polícii ? Že v ich radoch musia mať cigána, iba kôli tomu, aby on nebol rasovo diskriminovaný ? lebo má inú farbu pleti ? a napr. viac školený biely je na úrade práce ?
nie, ty hej?Capone_SVK napísal:Zo Slotu si každý robí kkta, ale on má pravdu, lenže si každý povie, že ožran a čo ? vy ste si nevypili, nečurali ste v meste ? Poďľa seba súdim teba![]()
vies kolko stran zdruzuje slovakov? a akosi mi unika suvis s hokejom... (btw zvolencania ajtak nadavaju na slovanistov v reprezentacii...)Capone_SVK napísal:SP je o združovaní slovákov a nie za to čo píše väčšina, je mi z vás zle. to je to isté ako keď je derby v hokeji : Zvolen vs. Slovan, jedno mustvo vypíska hráča druhého mužstva a keď sú OH alebo MS tak mu fandia o dušuJe veľká prča čitať, že tu píšete, že keď bude SP vládnuť, ani neviete čo by bolo ale pindáte.... keď možu mať rómovia stranu, prečo nie aj Slováci ?
slovaci nemaju stranu?Capone_SVK napísal:Je veľká prča čitať, že tu píšete, že keď bude SP vládnuť, ani neviete čo by bolo ale pindáte.... keď možu mať rómovia stranu, prečo nie aj Slováci ?
ze preco bola zrusena? uz to tu bolo myslim napisane... vlada sa bala? rofl... a vyslovene milujem tie reci co kazdy pi*uje ze ako je tu na hovno pritom ma kazdy mobil, auto, internet,... ekonomicke opatrenia su sice tvrde ale kazda vyspela krajina nas za ne chvali, lebo si ich netrufnu urobit, smeruje to tu k lepsiemu (ak sa nedostane k moci fico alebo opat meciar)Capone_SVK napísal:prečo bola zrušena strana SP a ostalo iba Občianské združenie, táto vláda sa bála toho čo je za SP (kto je za SP) vláda na vás serie, pred voľbami sviňu zarežú, počas volieb j*bú na nás, zákony na p*ču, a keď ide mesiac pred voľbami tak občan toto a hento.
skus sa tak pozdravit v klaku alebo ostrom gruni...Capone_SVK napísal:Kamaráti na stráž
//add: v jednej teme sa ides posrat z rytmusa a v druhej mas plnu hubu ciganov... si to najprv ujasni v tej pubertackej hlave
-
impending_disaster
Medium Expert
-
HardiKrishna
Light Star
vsak uz sa ukludnite, keby som bol nejaky Zilincan alebo nieco tak tiez by som bol vytoceny,ze existuje nieco take akoMADAR a minister napr Zsolt, , myslite ze inde neexistuju strany takeho charakteru, a nikto ich nezrusil ved je demokracia, preco by mali tuto,rakusko, nemecko ,amerika, japonsko vsade su tak co,su to ludia, ked sa vam nepaci volte KSSimpending_disaster napísal:Capone_SVK: Toto co si tu napisal je absolutne skreslene a zjednodusene, povedal by som ze tvoj nazor je az detsky. Btw kolko mas rokov?
Uplne vo vsetkom s tebou suhlasim. Ale tyto co tu do toho mudruju ja ich nazyvam komercasi nevedia o tom nic vidia len ochranu inych a toleranciu inych ale nech to uz pochopia NEDA SA TOLEROVAT VSETKYCH to nejde ked chceme mat lepsiu spolocnost a s tym co tu mame ju mat nebudeme len v daka takymto ochrancomCapone_SVK napísal:Heh, Funny, ten ostrov by bol peknýdruhý raj.
Inak vám sa páči, ak SVK roľník nemá peniaze na život, lebo jeho ovocie/zelenina je drahšia ako tá maďarskáto nie je vtip ani jeden z vás nemal doma maďarskú papriku, cibuľu a pod.... ? Vás neštve, napr. to čo je v polícii ? Že v ich radoch musia mať cigána, iba kôli tomu, aby on nebol rasovo diskriminovaný ? lebo má inú farbu pleti ? a napr. viac školený biely je na úrade práce ? alebo napr. napíšem jeden príbeh kamoša zbili cigáni bolo to zapísané ako priestupok, pouličná bitka, on zbil cigána, má zápis v trestnom registrii za rasizmus/rasovo motivovaný čin. Takže, ak čierny zbijú bieleho pohoda, bitka, ak biely čierneho tak rasizmus ? dpč, kde sme to ? Odkedy je to tak aby maďar bol predseda SVK parlamentu a ďalší minister školstva
Zo Slotu si každý robí kkta, ale on má pravdu, lenže si každý povie, že ožran a čo ? vy ste si nevypili, nečurali ste v meste ? Poďľa seba súdim teba
SP je o združovaní slovákov a nie za to čo píše väčšina, je mi z vás zle. to je to isté ako keď je derby v hokeji : Zvolen vs. Slovan, jedno mustvo vypíska hráča druhého mužstva a keď sú OH alebo MS tak mu fandia o dušu
Je veľká prča čitať, že tu píšete, že keď bude SP vládnuť, ani neviete čo by bolo ale pindáte.... keď možu mať rómovia stranu, prečo nie aj Slováci ? prečo bola zrušena strana SP a ostalo iba Občianské združenie, táto vláda sa bála toho čo je za SP (kto je za SP) vláda na vás serie, pred voľbami sviňu zarežú, počas volieb j*bú na nás, zákony na p*ču, a keď ide mesiac pred voľbami tak občan toto a hento. SP pripisujú vraždu Tupého, kde je dôkaz, kde sú obvinený z SP ? nikde ! vravíte a píšete, ýe SP hajluje (no napr. Markíza) máte fotky, video ? áno dajte, rád si pozriem. Súd s Dr. J. Tisom bol politický proces, komunisti a podobná háveď a teraz ? šéfovia Štb a podobných sračiek sú najbohatší slováci ! toto je vaše, naše moje slovensko !
Kamaráti na stráž
-
r3sp3ct
Light Professional
A ty sa pozdrav po maďarsky v Terchovej alebo v Černovej. Áno v Černovej, malý príbeh na dobrú noc, po tom čo Andrej Hlinka bol rodákov v tejto dedinke, chceli ľudia, aby kostol vysvetil práve on, ale maďari mali námietky a tak ľudia začali "bojkotovať" vysvetenie iným človekom ako Hlinkom, a keď dav nesúhlasil, tak maďarské vojská začali strieľať do bezbranných Slovákov. Nikto nemôže odčiniť to čo sa stalo tu, ani v Ostrom Grúni, keď Edelweis vyvraždila dedinku, ale ak by si si preštudoval pozorne veci, tak by si zistil, čo viedlo k tomuto incidentu, je to to isté ako keď Gabčík a spol. spáchali atentát na protektora a Hitler nariadil vyvraždiť dedinku pri Prahe (na jej názov si teraz nespomeniem).ViRuS napísal:skus sa tak pozdravit v klaku alebo ostrom gruni...
Čo sa KF týka a osoby Rytmusa sú mi ukradnutý, tam išlo o to, že ste pindali na niečo čo v živote nikdy nedokážete, či je cigán alebo nie, to ste začali písať vy a nie ja
Nejak si sa nevyjadril k tomu čo som písal, že kamoš má zápis za rasovo motivovaný čin a cigán iba za bitku (zámerne si to vynechal alebo si zabudol ?)
VŽDY BUDÚ ARGUMENTY ZA A PROTI
Ale chcem teba vidieť žiť na Luníku IX.
Ja si tam život predstaviť neviem
//Edit : a moj vek je takmer 18