The elder scrolls IV:Oblivion

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

t0m4s3 napísal:max. stranu dozadu tu mas napisane co robit aby si sa nestal vampirom - nosit pri sebe strieborne veci
dobre vediet :D Ja som zdy loadol ked zlyhala odolnost voci "You have contracted Porphyric Hemophilia" :)
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

k lockpickom:
V dungeonoch (ako v tych pravych jaskyniach) je ich plna rit, zasada je prehladavat kazdu mrtvolu (aj psy a vlky), tie ich maju najviac;
ak naopak idete do zrucanin elfskych chramov a tak, tam tych lockpickov vela miniete.

k upirom: bola chyba ze ked si sa stal upirom si neloadol; cim viac striebornych veci, tym lepsie, funguje aj cesnak; strieborne zbrane (sword, bow) upirom uberaju asi o 40% viac a ak sneakujete, a trafite ich spravne striebornym sipom, tak ich mozte zabit aj na 1 ranu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

inak k tym lockpickom - mne staci jeden sperhak a otvorim aj najtazsti zamok - manualne samozrejme
samot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa samot »

gandus napísal:k lockpickom:
V dungeonoch (ako v tych pravych jaskyniach) je ich plna rit, zasada je prehladavat kazdu mrtvolu (aj psy a vlky), tie ich maju najviac;
ak naopak idete do zrucanin elfskych chramov a tak, tam tych lockpickov vela miniete.

k upirom: bola chyba ze ked si sa stal upirom si neloadol; cim viac striebornych veci, tym lepsie, funguje aj cesnak; strieborne zbrane (sword, bow) upirom uberaju asi o 40% viac a ak sneakujete, a trafite ich spravne striebornym sipom, tak ich mozte zabit aj na 1 ranu
ok tak si to idem loadnut a pocuj kde presne sa mam s nimi stretnut ? lebo uz to nepametam a ak nahodou zabudnem tak som v prdeli potom , proste prvki kontakt nevies presne kde je ? v ktorom queste alebo tak ?
Dikes
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Podme skusit spravit svoje nalepsie momentky z hry - a to dat do traileru max 70MB... co vy na to? Moj vytvor ... zial moj fraps a vykon PC nepovoluje spravit vlastnu akciu - je to mix trailerov a countdown videjok.

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.de/files/17063180/OBLIVION_STRIH.wmv.html

:wink: som zvedavy co urobite vy :D

Format : wmv
fps: 25
res: 640x480

Made by Movie Maker :oops: :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

http://www.uplink.sk/misc/oblivion.avi

heh ten koniec som utal naschval a neviem kde, bo som ho nedokoncil. Dalsie video bude robene [capturovane] v 1024*768, uz som vyriesil issue s frapsom na half size capture :)...toto je 640x480 original :D...nj a bolo to hotove behom hodinky a daco preto ta kvalita a napaditost :P saq Dem0n vie :D

P.S.: Od 1:33 to uz vypnite :D ani neviem naco som tam dal ten koniec :)

format: avi XViD
soft: Video Edit Magic
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ej do rici uz som cmajzol tu knizku mysterium xarxes, dal ju martinovi a teraz mi ten stary dal qest ze mam zabyt dakych spehov lenze nevim co dalej.... ti spehovia vraj maju bit pri runovom kameni ale som tam pozeral s kopca cely den a dako neprisli..

ak tam niekto ste tak poradtte pls...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dole pod tou pevnostou bladov viacej k mestu je taky runovy kruh, ktoreho ked sa dotknes prilepi Ti blade na ruku. Tam sa zdrziavaju od 9tej do XY [cez pol noc a tak] dve zenske [tusim]. To si Ti spominani spehovia.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

t0m4s3 napísal:inak k tym lockpickom - mne staci jeden sperhak a otvorim aj najtazsti zamok - manualne samozrejme
no este povedz ze ako to robis, ja zlomim sem tam aj na easy...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

uplink napísal:http://www.uplink.sk/misc/oblivion.avi

heh ten koniec som utal naschval a neviem kde, bo som ho nedokoncil. Dalsie video bude robene [capturovane] v 1024*768, uz som vyriesil issue s frapsom na half size capture :)...toto je 640x480 original :D...nj a bolo to hotove behom hodinky a daco preto ta kvalita a napaditost :P saq Dem0n vie :D

P.S.: Od 1:33 to uz vypnite :D ani neviem naco som tam dal ten koniec :)

format: avi XViD
soft: Video Edit Magic
kua uplink to je radost hrat na tvojom stroji, to hdr spravi fakt svoje, vypada uplne super, ja tie videa robit nejdem - pre vase dobro nechcem aby ste mali zaludocne problemy :wink:

btw chcel by som sa ta spytat uplink kde si nasiel ten armor...
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

takze zitra to je doma... a este sa chcem spytat ze aku to ma ochranu. dufam ze ne starforce :?

edit: ok uz viem som precital vsetky strany
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2 mystique: Azuras quest, ked mas dost prachu od will o wispov tak Ta posle do jaskyne s vampirmi. Tam ich vysekas a dostanes ebony plate/armor. Kurna uz som na konci :( V tom raji...ak to konci v raji tak je to kratke :(. Idem porobit nejake videa :D
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

uplink napísal:2 mystique: Azuras quest, ked mas dost prachu od will o wispov tak Ta posle do jaskyne s vampirmi. Tam ich vysekas a dostanes ebony plate/armor. Kurna uz som na konci :( V tom raji...ak to konci v raji tak je to kratke :(. Idem porobit nejake videa :D
to si dufam robis prdel :? tak ak to bude take kratke, hmm :cry:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

to hej :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

icecube napísal:to si dufam robis prdel :? tak ak to bude take kratke, hmm :cry:
no kratke to je vzhladom na to ze to clovek presiel za 6 hodin s postavou na lvl1
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no takto. Porazil som toho typka v raji, potom som siel do mesta s nahrdelnikom [amuletom] urinalov syn martin septik ho zobral trochu sa to tam zomlelo premenil sa na draka porazil Dagon Lorda...take velke hovado nastriham video...a teraz neviem co mam robit :/ idem lovit vampirov do mesta...som myslel ze fin. Brany sa uz otvarat udajne nemaju zlo je porazene urinalov syn je socha...pekna velka...co ja viem :? co teraz.
samot
Light Expert
Light Expert

uplink napísal:no takto. Porazil som toho typka v raji, potom som siel do mesta s nahrdelnikom [amuletom] urinalov syn martin septik ho zobral trochu sa to tam zomlelo premenil sa na draka porazil Dagon Lorda...take velke hovado nastriham video...a teraz neviem co mam robit :/ idem lovit vampirov do mesta...som myslel ze fin. Brany sa uz otvarat udajne nemaju zlo je porazene urinalov syn je socha...pekna velka...co ja viem :? co teraz.
presne aj ja som tam Martin ho porazil a teraz nic ...ani ja neviem co teraz to je akoze koniec ?
ale ten boj z drakom a tym stvorrukym typkom bol brutal ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

http://www.uplink.sk/misc/oblivion_2.avi

Cize toto je taky kratky zostrih finalneho boja s typkom z raja a potom martin septim vs. dagon prisera :).

resolution: 800x600
duration: 1:40
audio bitrate: 56 kbps
audio format: mpeg vrstva-3
data rate: 336 kbps
compresia: XViD
velkost: 33,0 MB (34 637 824 bytes)

napiste plz ci Vam to ide. Jednemu chalanovi to ide a druhemu e e :?
samot
Light Expert
Light Expert

uplink napísal:http://www.uplink.sk/misc/oblivion_2.avi

Cize toto je taky kratky zostrih finalneho boja s typkom z raja a potom martin septim vs. dagon prisera :).

resolution: 800x600
duration: 1:40
audio bitrate: 56 kbps
audio format: mpeg vrstva-3
data rate: 336 kbps
compresia: XViD
velkost: 33,0 MB (34 637 824 bytes)
takze je to koniec co
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no ako "finalny" boj...mozno bude nejaky dalsi :)
Napísať odpoveď