dobre vediett0m4s3 napísal:max. stranu dozadu tu mas napisane co robit aby si sa nestal vampirom - nosit pri sebe strieborne veci
The elder scrolls IV:Oblivion
k lockpickom:
V dungeonoch (ako v tych pravych jaskyniach) je ich plna rit, zasada je prehladavat kazdu mrtvolu (aj psy a vlky), tie ich maju najviac;
ak naopak idete do zrucanin elfskych chramov a tak, tam tych lockpickov vela miniete.
k upirom: bola chyba ze ked si sa stal upirom si neloadol; cim viac striebornych veci, tym lepsie, funguje aj cesnak; strieborne zbrane (sword, bow) upirom uberaju asi o 40% viac a ak sneakujete, a trafite ich spravne striebornym sipom, tak ich mozte zabit aj na 1 ranu
V dungeonoch (ako v tych pravych jaskyniach) je ich plna rit, zasada je prehladavat kazdu mrtvolu (aj psy a vlky), tie ich maju najviac;
ak naopak idete do zrucanin elfskych chramov a tak, tam tych lockpickov vela miniete.
k upirom: bola chyba ze ked si sa stal upirom si neloadol; cim viac striebornych veci, tym lepsie, funguje aj cesnak; strieborne zbrane (sword, bow) upirom uberaju asi o 40% viac a ak sneakujete, a trafite ich spravne striebornym sipom, tak ich mozte zabit aj na 1 ranu
ok tak si to idem loadnut a pocuj kde presne sa mam s nimi stretnut ? lebo uz to nepametam a ak nahodou zabudnem tak som v prdeli potom , proste prvki kontakt nevies presne kde je ? v ktorom queste alebo tak ?gandus napísal:k lockpickom:
Dikes
Podme skusit spravit svoje nalepsie momentky z hry - a to dat do traileru max 70MB... co vy na to? Moj vytvor ... zial moj fraps a vykon PC nepovoluje spravit vlastnu akciu - je to mix trailerov a countdown videjok.
som zvedavy co urobite vy
Format : wmv
fps: 25
res: 640x480
Made by Movie Maker

Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.de/files/17063180/OBLIVION_STRIH.wmv.htmlFormat : wmv
Made by Movie Maker
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.uplink.sk/misc/oblivion.avi
heh ten koniec som utal naschval a neviem kde, bo som ho nedokoncil. Dalsie video bude robene [capturovane] v 1024*768, uz som vyriesil issue s frapsom na half size capture
...toto je 640x480 original
...nj a bolo to hotove behom hodinky a daco preto ta kvalita a napaditost
saq Dem0n vie 
P.S.: Od 1:33 to uz vypnite
ani neviem naco som tam dal ten koniec 
format: avi XViD
soft: Video Edit Magic
heh ten koniec som utal naschval a neviem kde, bo som ho nedokoncil. Dalsie video bude robene [capturovane] v 1024*768, uz som vyriesil issue s frapsom na half size capture
P.S.: Od 1:33 to uz vypnite
kua uplink to je radost hrat na tvojom stroji, to hdr spravi fakt svoje, vypada uplne super, ja tie videa robit nejdem - pre vase dobro nechcem aby ste mali zaludocne problemyuplink napísal:http://www.uplink.sk/misc/oblivion.avi
heh ten koniec som utal naschval a neviem kde, bo som ho nedokoncil. Dalsie video bude robene [capturovane] v 1024*768, uz som vyriesil issue s frapsom na half size capture...toto je 640x480 original
...nj a bolo to hotove behom hodinky a daco preto ta kvalita a napaditost
saq Dem0n vie
P.S.: Od 1:33 to uz vypniteani neviem naco som tam dal ten koniec
btw chcel by som sa ta spytat uplink kde si nasiel ten armor...
to si dufam robis prdeluplink napísal:2 mystique: Azuras quest, ked mas dost prachu od will o wispov tak Ta posle do jaskyne s vampirmi. Tam ich vysekas a dostanes ebony plate/armor. Kurna uz som na konciV tom raji...ak to konci v raji tak je to kratke
. Idem porobit nejake videa
-
uplink
VIP
no takto. Porazil som toho typka v raji, potom som siel do mesta s nahrdelnikom [amuletom] urinalov syn martin septik ho zobral trochu sa to tam zomlelo premenil sa na draka porazil Dagon Lorda...take velke hovado nastriham video...a teraz neviem co mam robit
idem lovit vampirov do mesta...som myslel ze fin. Brany sa uz otvarat udajne nemaju zlo je porazene urinalov syn je socha...pekna velka...co ja viem
co teraz.
presne aj ja som tam Martin ho porazil a teraz nic ...ani ja neviem co teraz to je akoze koniec ?uplink napísal:no takto. Porazil som toho typka v raji, potom som siel do mesta s nahrdelnikom [amuletom] urinalov syn martin septik ho zobral trochu sa to tam zomlelo premenil sa na draka porazil Dagon Lorda...take velke hovado nastriham video...a teraz neviem co mam robitidem lovit vampirov do mesta...som myslel ze fin. Brany sa uz otvarat udajne nemaju zlo je porazene urinalov syn je socha...pekna velka...co ja viem
co teraz.
ale ten boj z drakom a tym stvorrukym typkom bol brutal ...
-
uplink
VIP
http://www.uplink.sk/misc/oblivion_2.avi
Cize toto je taky kratky zostrih finalneho boja s typkom z raja a potom martin septim vs. dagon prisera
.
resolution: 800x600
duration: 1:40
audio bitrate: 56 kbps
audio format: mpeg vrstva-3
data rate: 336 kbps
compresia: XViD
velkost: 33,0 MB (34 637 824 bytes)
napiste plz ci Vam to ide. Jednemu chalanovi to ide a druhemu e e
Cize toto je taky kratky zostrih finalneho boja s typkom z raja a potom martin septim vs. dagon prisera
napiste plz ci Vam to ide. Jednemu chalanovi to ide a druhemu e e
takze je to koniec couplink napísal:http://www.uplink.sk/misc/oblivion_2.avi
Cize toto je taky kratky zostrih finalneho boja s typkom z raja a potom martin septim vs. dagon prisera.