Romovia na Slovensku
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
jjj
Guru wannabe
ludia tak vam teda poviem ak ste dneska pozerali na markize televizne noviny a videli reportaz o vycinani romov na bratislavskej ulici na predmesti ziliny daco strastneee
Nechcem videt co ostalo z nasej zahradky ktora sa nachadza asi 800 metrov odtial
Tipujem ze chatka je spalena (cierne huby sa potrebovali cez zimu zohriat) a motyky a vsetko kovove vybavevie skoncilo v zbernych surovinach
Zajtra tam idem pozret co z tej zahradky a chatky ostalo ...
Ak to bude tak ako som pisal budem vrazdit
Bomberku a basebolku doruky a idem
Nechcem videt co ostalo z nasej zahradky ktora sa nachadza asi 800 metrov odtial
Zajtra tam idem pozret co z tej zahradky a chatky ostalo ...
Ak to bude tak ako som pisal budem vrazdit
Bomberku a basebolku doruky a idem
-
r3sp3ct
Light Professional
Cigáni (rómovia) sú hanbou, už keď vidím 13. (dňa) ako si idú na poštu a pre podporu a hneď ide k stánku na cigarety a na počuť corkať flašky v taške je mi zle
všetko by som im dal na prídel, stravné lístky a koniec, aj to je pre nich dosť, šak na všetko s*ru, rodičia s*ru na deti, a keď deti vidia, že rodičia majú po 15 detí (extrém v dnešnej dobe) tak už dz*gajú ako 13 ročné
potom, že kvapafka a podobná háveď na svete. všetko by chceli lacno (viď zapojenie na čierno el. na Luníku) a pindajú, že to nie oni, to ich sused, alebo bývalí majiteľ, oni nevedia prečo majú preplatky a tak..... a doma zakurené od cigariet a keď im ujo Kaník zrušil veľké "love" tak bola na východe 3 Sv. vojna čo až Vojaci museli prísť obchody chrániť bo brakovali a bo, že oni hladný, a pobrali len cigy a chlast. dpč s nimi
Dal by som ich sterilizovať a bol by pokoj, o pár rokov bude "čiernych" viac ako "bielych" a možno aj Landa im príde spievať bo on raz povedal, že pokým budú na SVK Slováci tak tu vživote spievať nebude, možno bude mať ešte šancu
Dal by som ich sterilizovať a bol by pokoj, o pár rokov bude "čiernych" viac ako "bielych" a možno aj Landa im príde spievať bo on raz povedal, že pokým budú na SVK Slováci tak tu vživote spievať nebude, možno bude mať ešte šancu
-
okonenipica
Zablokovaný
-
r3sp3ct
Light Professional
LOL, väčšiu kravinu som ešte nečítalokonenipica napísal:Capone_SVK sa ukludni. Romovia na Luniku chcu platit, len urady nechcu brat peniaze
-
okonenipica
Zablokovaný
-
r3sp3ct
Light Professional
V každom z nás je kúsom rasistu, či sa ti to páči alebo nieokonenipica napísal:Sa ukludni. Ty si rasista![]()
![]()
![]()
-
okonenipica
Zablokovaný
-
r3sp3ct
Light Professional
No ty ľudia, čo to vedia, majú tit. a sú to Dejepisáriokonenipica napísal:A ze mali zidia kedysi obchody ?? A ?? Co ja viem ako to v tedy bolo? Ty to vies? A kto to vie? Sak este neni tak davno, co Slovaci okopavali dobytok a pasli obilie... A co bolo kedysi ma uz netrapi. Treba sa pozerat na buducnost.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
r3sp3ct
Light Professional
No vymenovať krajiny, vie každý, napíš mi presne čo spáchali na násokonenipica napísal:Sak sa nechytaj doslovne... A aj Cesi sa mali za Ceskoslovenska lepsie. Aj na nich davas?? Aj Madari nieco na nas spachali. Aj na nich davas? Aj Poliaci, Rusi, Nemci, Rakusania, Americania, Anglicania. Aj na nich davas?
-
vendo
Guru
romovia romovia ked som minule cital v jednom ANTIRASISTICKOM letaku kolko ich bolo(zevraj 400000 pred asi 1.5 rokom) mi skoro oci vyskocili
a ked som si este precital ako brutalne ich nackovia mlatia a zabijaju heh akoze dost dobre keby spravil RASISTYCKY letak v ktorom by sa pisalo ze romovia nam pomaly prerastu cez hlavu bude ich viac ako Slovakov (bielych) ze oni ked biju 10-20ti kazdy vecer nevinne nase deti na ulici potom ich okradnu alebo ze za to ze rom zabije bieleho a nikto to za rasizmus nepoklada DO PI*E kde je spravodlivost?? vsetci sa ich boja policia urady VSETCI ONI SU AKO KOBYLKY (jediny sa ich neboja nackovia chooligani a normalny ludia co chcu ZIT potom nech sa nedivia ze dostanu na pi*u ked pi*uju do nas)
moj nazor - VYSTAHOVAT
moj nazor - VYSTAHOVAT
-
okonenipica
Zablokovaný