No jo, neskora puberta, ked este aj v takomto veku si nechas vymyvat mozog takymi vymetencami ako su deti z SP...Capone_SVK napísal:A ty sa pozdrav po maďarsky v Terchovej alebo v Černovej. Áno v Černovej, malý príbeh na dobrú noc, po tom čo Andrej Hlinka bol rodákov v tejto dedinke, chceli ľudia, aby kostol vysvetil práve on, ale maďari mali námietky a tak ľudia začali "bojkotovať" vysvetenie iným človekom ako Hlinkom, a keď dav nesúhlasil, tak maďarské vojská začali strieľať do bezbranných Slovákov. Nikto nemôže odčiniť to čo sa stalo tu, ani v Ostrom Grúni, keď Edelweis vyvraždila dedinku, ale ak by si si preštudoval pozorne veci, tak by si zistil, čo viedlo k tomuto incidentu, je to to isté ako keď Gabčík a spol. spáchali atentát na protektora a Hitler nariadil vyvraždiť dedinku pri Prahe (na jej názov si teraz nespomeniem).
Čo sa KF týka a osoby Rytmusa sú mi ukradnutý, tam išlo o to, že ste pindali na niečo čo v živote nikdy nedokážete, či je cigán alebo nie, to ste začali písať vy a nie jaja oceňujem, ak niekto je úspešný a dosiahol to vlastnými silami.
Nejak si sa nevyjadril k tomu čo som písal, že kamoš má zápis za rasovo motivovaný čin a cigán iba za bitku (zámerne si to vynechal alebo si zabudol ?)
VŽDY BUDÚ ARGUMENTY ZA A PROTI
Ale chcem teba vidieť žiť na Luníku IX.
Ja si tam život predstaviť neviem
//Edit : a moj vek je takmer 18A neviem čo vás do toho, keď tu si už 13 ročný píšu v sekcii Vzťahy a Erotika.
Slovenská Pospolitosť
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
-
impending_disaster
Medium Expert
No do toho ma samozrejme nic. Ja len ze tiez som mal kedysi 18 a mal som rovnako radikalne nazory, ale preslo ma to pretoze som postupne zacal vidiet suvislosti. Sice vo svojich prispevkoch poukazujes na problemy (ktore su povedzeme vazne), ale skus ponuknut nejake riesenie problemov ktore si spomenul. Trebars lunik IX, ani ja by som tam nehcel zit, alebo tiez by som jedol slovensku zeleninu keby bola schopna cenovej konkurencie atd...a moj vek je takmer 18 A neviem čo vás do toho, keď tu si už 13 ročný píšu v sekcii Vzťahy a Erotika.
A nemyslim si ze SP je schopna toto riesit.
-
vendermarch
Light Expert
Hovoríte že SP hovorí pravdu a ostatné zastierajú
Sledujem fakt, že tí čo SP podporujú majú nulové znalosti o tom, čo riadenie štátu obnáša. Ak si myslíte že máme drahšiu papriku ako maďari lebo dzurinda kradne... nech sa páči. Pravdepodobne Vás o opaku nepresvedčím lebo jediné, čo vás púta je ideológia.
Chcete bojovať za Slovensko? Skúste si uvedomiť že Slovensko nepotrebuje pouličné bitky. Tá historka o "kamarátovi ktorý dostal podmienku lebo zmlátil cigáňa a on nie..." je dosť stará a počul som ju od 6 rôznych ľudí.
Každý má právo na svoj názor. Môžete nenávidieť cigáňov a židov. Môžete nimi opovrhovať. Nikto po vás nechce aby ste ich zbožňovali alebo uznávali. Ale skrátka spoločnosť už nebude trpieť rasovú neznášanlivosť. Ak sa budete držať svojej malej schémy zistíte, že sa dostanete do pozície kde nebudete môcť dianie okolo seba ovplyvniť.
Potom sa môžete pekne po slovensky udierať do pŕs. Držte sa podobných nezmyslov ako SP a zostaňte hovnom uprostred európy.
Sledujem fakt, že tí čo SP podporujú majú nulové znalosti o tom, čo riadenie štátu obnáša. Ak si myslíte že máme drahšiu papriku ako maďari lebo dzurinda kradne... nech sa páči. Pravdepodobne Vás o opaku nepresvedčím lebo jediné, čo vás púta je ideológia.
Chcete bojovať za Slovensko? Skúste si uvedomiť že Slovensko nepotrebuje pouličné bitky. Tá historka o "kamarátovi ktorý dostal podmienku lebo zmlátil cigáňa a on nie..." je dosť stará a počul som ju od 6 rôznych ľudí.
Každý má právo na svoj názor. Môžete nenávidieť cigáňov a židov. Môžete nimi opovrhovať. Nikto po vás nechce aby ste ich zbožňovali alebo uznávali. Ale skrátka spoločnosť už nebude trpieť rasovú neznášanlivosť. Ak sa budete držať svojej malej schémy zistíte, že sa dostanete do pozície kde nebudete môcť dianie okolo seba ovplyvniť.
Potom sa môžete pekne po slovensky udierať do pŕs. Držte sa podobných nezmyslov ako SP a zostaňte hovnom uprostred európy.
akosi mi unika suvis s SP... ja som nijako neobhajoval madarov... tak isto ma napriklad stve ze nevedia prijat nasu samostatnost alebo madarska univerzita ale nemusim preto vstupovat do SPCapone_SVK napísal:A ty sa pozdrav po maďarsky v Terchovej alebo v Černovej. Áno v Černovej, malý príbeh na dobrú noc, po tom čo Andrej Hlinka bol rodákov v tejto dedinke, chceli ľudia, aby kostol vysvetil práve on, ale maďari mali námietky a tak ľudia začali "bojkotovať" vysvetenie iným človekom ako Hlinkom, a keď dav nesúhlasil, tak maďarské vojská začali strieľať do bezbranných Slovákov.
tak ty mi chces hovorit nieco o vynechavani? ty si vynechal skoro vsetko co som napisal (zamerne alebo si na to zabudol?) ale dobre... nevravim ze je to spravne ale co teraz? mame vyvrazdit vsetkych ciganov? akym normalnym (humannym) sposobom by si riesil takuto situaciu? kritizovat vie kazdy...Capone_SVK napísal:Nejak si sa nevyjadril k tomu čo som písal, že kamoš má zápis za rasovo motivovaný čin a cigán iba za bitku (zámerne si to vynechal alebo si zabudol ?)
vendermarch:
no to je pekne a urcite z casti aj pravda ale kazde revolucne hnutie (a SP u moci by taka mensia revolucia bola) potrebuje k dosiahnutiu svojich cielov aj takyto typ ludi, radovy clen nepotrebuje dopodrobna poznat ideologiu a nie este mat znalosti o riadeni statu.. kazdy ma svoju ulohu.. si myslis ze si jediny kto niekde studuje? Ze v SP nie su taki ludia? Dokonca aj v Palbe spominali ze ich program bol pracou profesionalnych pravnikov... to ze v tom vidis len poulicne bitky je smiesne, tvoj problem a tvoja obmedzenost..
no to je pekne a urcite z casti aj pravda ale kazde revolucne hnutie (a SP u moci by taka mensia revolucia bola) potrebuje k dosiahnutiu svojich cielov aj takyto typ ludi, radovy clen nepotrebuje dopodrobna poznat ideologiu a nie este mat znalosti o riadeni statu.. kazdy ma svoju ulohu.. si myslis ze si jediny kto niekde studuje? Ze v SP nie su taki ludia? Dokonca aj v Palbe spominali ze ich program bol pracou profesionalnych pravnikov... to ze v tom vidis len poulicne bitky je smiesne, tvoj problem a tvoja obmedzenost..
Tak co mas prti nim?impending_disaster napísal: No do toho ma samozrejme nic. Ja len ze tiez som mal kedysi 18 a mal som rovnako radikalne nazory, ale preslo ma to pretoze som postupne zacal vidiet suvislosti. Sice vo svojich prispevkoch poukazujes na problemy (ktore su povedzeme vazne), ale skus ponuknut nejake riesenie problemov ktore si spomenul. Trebars lunik IX, ani ja by som tam nehcel zit, alebo tiez by som jedol slovensku zeleninu keby bola schopna cenovej konkurencie atd...
A nemyslim si ze SP je schopna toto riesit.
-
r3sp3ct
Light Professional
ViRuS : kopu je ich nevzdelaních
ale o.k. napr. príroda, čo tak ju udržiavať, lesný porast tiež, a vyčistiť mestá
to sa snaď naučia rýchlo. Aj papagáj sa naučí slová, taj aj oni sa môžu naučiť makať
Čo sa týka tých strán čo si písal pretým, pokiaľ viem, v každej je bývali Štb-ák alebo iná háveď
Prečo sa staráte do SP
keď nou tak opovrhujete, veď ste SVK vám nehrozí nič, a ani nikomu inému či áno
a máte už niekto tie fotky ako hajlujú
rád si ich pozriem, stačí mi jedna fotka v uniforme SP a ruka hore, že sa hajluje
no ??? také nie sú, lebo je to niečo neprípustné ja Nackámi opovrhujem, Hitlerov plán bol zlikvidovať Slovanov, keby nie Dr. J. Tisa tak sme boli už dávno Uhorsko, radšej satelit Nemeckej ríše (a mať vl. štát) ako byť Maďarom 
Heh a prečo SP a nie iná strana no nie som ako ako dôchodkyne čo im ujo Mečiar dá Gruňa alebo Kazíka na playback a oni chytajú orgazmi alebo ako ujo Dzurinda čo v rómskej dedine aj prasce zabije
alebo ujo Fico
heh Fico a ďalší ujo Rusko čo robí nahrávky a podvody, celá SVK politika je špinavá a skorumpovaná. Kauzy o tunelovaní, Elektre, Kupčení poslancov, nahrávky, Vatikánska zmluva a podobné kraviny.
Ukážte mi stranu, ktorá stoji za vládnutie
Ani jedna, nech žije lepšie SVK bez kkt čo sa chcú len priživiť a zobhatnúť
Heh a prečo SP a nie iná strana no nie som ako ako dôchodkyne čo im ujo Mečiar dá Gruňa alebo Kazíka na playback a oni chytajú orgazmi alebo ako ujo Dzurinda čo v rómskej dedine aj prasce zabije
Ukážte mi stranu, ktorá stoji za vládnutie
ved dobre ale dost pochybujem, ze keby bola SP pri moci tak by ich ucili makat...Capone_SVK napísal:ViRuS : kopu je ich nevzdelaníchale o.k. napr. príroda, čo tak ju udržiavať, lesný porast tiež, a vyčistiť mestá
to sa snaď naučia rýchlo. Aj papagáj sa naučí slová, taj aj oni sa môžu naučiť makať
![]()
ohladom stran na slovensku: je pravda ze je tu celkom bordel ale pozri sa na to z globalneho hladiska: kde nie je? vsade su skorumpovani hajzli a za SP by to urcite nebolo inak. peniaze a moc najviac nicia charakter... oproti napr. USA sme na tom o dost lepsie, tam je to uplne cele o peniazoch (a toto mi vravel znamy ktory je americky obcan ktoreho rodicia maju korene na slovenku)
napr. taka sdku je celkom dobra strana, sice su tam stbaci ako kukan ale ako strana maju celkom schopne nazory
starame sa preto, ze nie sme sebecki hajzli ako napr. nemci za 2. svetovej... a starame sa preto, ze ich nazory su nespravne... a tato tema vznikla preto aby sme vyjadrili nazor tak neviem na co sa pytasCapone_SVK napísal:Prečo sa staráte do SPkeď nou tak opovrhujete, veď ste SVK vám nehrozí nič, a ani nikomu inému či áno
-
impending_disaster
Medium Expert
-
r3sp3ct
Light Professional
ViRuS ja mám Nemcov na klobáse
A čo sa SDKÚ-DS týka heh, sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú
Platiť za zdravotníctvo
kde sme to, aby som musel dávať 20 SK u doktora, 20 SK v Lekárni + za lieky
toto je chyba terajšej vlády, ďalšia chyba bola Kia, veľa sa im ustúpilo, také dotácie od vlády
veď nech budú radi, že majú pomerne lacnú prac. silu. Doraz budú nútiť SVK ľudí učiť sa po Kórejsky. Už aj kábelofku im robia, tak (či už je) ten ťiň-ťong program.
A maďari, kde majú SVK také práve v HU ako naopak
Maďarská univerzita za peniaze daňových poplatníkov (Slovákov) 
//edit : SVK bolo po 2 SV. vojne na úrovni dnešného SUI. až po spojení s CZ sa dostalo kde je teraz.
A čo sa SDKÚ-DS týka heh, sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú
A maďari, kde majú SVK také práve v HU ako naopak
//edit : SVK bolo po 2 SV. vojne na úrovni dnešného SUI. až po spojení s CZ sa dostalo kde je teraz.
-
tomexx
King
O to vacsia bieda to je, ked este v tridsiadke melu take sporstosti na zjazdoch...kali520 napísal:Mimochodom su tam ludia stary opriemere 30 rokov tak neviem kto su deti a nenchavame si vymivat mozog suhlasime s ich nazormi.
Kazdopadne som zvedavy kolki z tych tridsiatnikov mali dedkov a pradedkov partizanov... Ti sa musia teraz v hrobe obracat chudaci, ked vidia ako ich potomkovia obnovuju absolutizmus, proti ktoremu kedysi bojovali...
-
mastermind
VIP
Capone, nacal si tu temu reformy zdravotnictva. je to kapitola sama o sebe takze bol by som nerad keby sme v tomto OT pokracovali, ale musim podotknut ze reforma zdravotnictva ma mnoho chyb. v pozadi stoja ludia s velkym financnym potencialom, ale aj napriek tomu sa urobil kus velkej prace.Capone_SVK napísal:ViRuS ja mám Nemcov na klobáse![]()
A čo sa SDKÚ-DS týka heh, sľuby sa sľubujú, blázni sa radujúPlatiť za zdravotníctvo
kde sme to, aby som musel dávať 20 SK u doktora, 20 SK v Lekárni + za lieky
toto je chyba terajšej vlády, ďalšia chyba bola Kia, veľa sa im ustúpilo, také dotácie od vlády
veď nech budú radi, že majú pomerne lacnú prac. silu. Doraz budú nútiť SVK ľudí učiť sa po Kórejsky. Už aj kábelofku im robia, tak (či už je) ten ťiň-ťong program.
A maďari, kde majú SVK také práve v HU ako naopakMaďarská univerzita za peniaze daňových poplatníkov (Slovákov)
Co sa tyka Madarskej univerzity, nesuhlasim, ale nie preto ze by to islo z penazi danovych poplatnikov ale preto, ze sme na Slovensku. Ak si zabudol tak dane platia aj "madari".
add: velmi sa mi pacilo co napisal impending_disaster. predpokladam, respektive dufam ze takto nazor zmeni aspon 90% clenov SP.
SP ma podobne sposoby ako SMER. kritizuje co sa da (najma chulostive temy) ale neponuka ziadne alternativne riesenie problemu. Staci prist s nejakym realnym, moralnym a konstuktivnym napadom. Urcite neostanete nevypocuti.
páni sledujte aj www.nss.sk
Budem mat aj autentické prejavy Dr. Jozefa Tisa ak by bol záujem, uploadnem...
Budem mat aj autentické prejavy Dr. Jozefa Tisa ak by bol záujem, uploadnem...
Nemam chut citat vsetky prispevky k tejto teme, ale zaujalo ma par nazorov. Takych ako SP nam naozaj netreba. Ze v parlamente sedia nejaky Madari, to by ma malo trapit??? Pre mna za mna nech tam sedi aj 150 Eskimakov, podstatne je ci si preca dobre odvadzaju svoju pracu a pracuju v prospech statu. Ak ano, tak mozu byt aj modry.
Kia bude ludi ucit po korejsky? Tak to by bolo super, nie nadarmo sa hovori "kolko reci ovladas, tolkokrat si clovekom"...
Kia bude ludi ucit po korejsky? Tak to by bolo super, nie nadarmo sa hovori "kolko reci ovladas, tolkokrat si clovekom"...
To ale mame stastie ze sme sa pridali k ZSSR....inak by nam to tu vyplienili a veru by sme neboli na takej urovni po 2SV.Capone_SVK napísal: //edit : SVK bolo po 2 SV. vojne na úrovni dnešného SUI. až po spojení s CZ sa dostalo kde je teraz.
Paradoxne nie koli spojeni s CZ, ale znova koli ZSSR sme sa dostali do takych sra*iek.
-
vendermarch
Light Expert
Ak o tom nevieš tak práca právnika sa dá zaplatiť a nehovorí nič o politickej spôsobilosti.Aryan Angel napísal:Dokonca aj v Palbe spominali ze ich program bol pracou profesionalnych pravnikov... to ze v tom vidis len poulicne bitky je smiesne, tvoj problem a tvoja obmedzenost..
Nepochybujem že niektorí členovia študujú na VŠ. Chcel som iba poukázať na to že sa zaoberám problematikou.
Nie pouličné bitky, ale vidím ako sa história opakuje. Keď prišiel Hitler presne rovnakým spôsobom apeloval na mladých ľudí. Vynechaj prosím kecy o tom aký som obmedzený. Dokazuješ tým že nemáš lepšie argumenty.
Najhoršie je (neviem či je to aj tvoj prípad, ale zatiaľ tak vystupuješ) ako SP ovplyvňuje mladých ľudí ktorí ich následujú. Majú pocit stability a istoty. Vôbec by ma to ani nevzrušovalo keby to nemalo od pravdy TAK ďaleko.
A co ak mali dedkov z HLinkovej gardy? A SNP bol bolsevicky puc prestuduj si to ale nie od nejakeho komunistickeho autoratomexx napísal:O to vacsia bieda to je, ked este v tridsiadke melu take sporstosti na zjazdoch...
Kazdopadne som zvedavy kolki z tych tridsiatnikov mali dedkov a pradedkov partizanov... Ti sa musia teraz v hrobe obracat chudaci, ked vidia ako ich potomkovia obnovuju absolutizmus, proti ktoremu kedysi bojovali...