Vesmirni lide
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Pocinanie pana ing. Bendu spolu s kamaratom sledujem uz viac ako rok (mimochodom viete ze je to informatik
) a dlho som premyslal, ci je to iba taky hajzlik, ktory vyuziva ludi alebo tomu skutocne veri. Po tom ako som ho nedavno videl na STV musim povedat, ze je to jednoznacne magor, ktory tomu fakt veri.
odporucam jeho jeho WEBJe tam obrovske mnozstvo textov a obrazkov. Zabava na dlhe a dlhe hodiny.
Mimochodom viete preco je Astar Seran (to je velitel velkej flotily kozmickych lodi) na vsetkych jeho obrazkoch ukazany iba z casti pravdivo ??
napr. tento
Pretoze keby ho nakreslili tak ako skutocne vyzera, tak by sme nezvladli ten obrovsky prud lasky, ktory by nas z obrazku zasiahol. (to je z ich webu)
Ich teorie o 4 dimenzii, o tom ako sa mali stretnut s prezidentom ceskej republiky na letisku, o jestirkoch, ktory nam neustale ublizuju su fakt genialne.
A na zaver by som rad este prilozil jeden dokument. Je to zaznam jednoho stretnutia s ing. Bendom. Par chalanov tam islo a napisali o tom taku spravicku. Urcite si to precitajte.
odporucam jeho jeho WEB
Kód: Vybrať všetko
http://www.vesmirni-lide.czMimochodom viete preco je Astar Seran (to je velitel velkej flotily kozmickych lodi) na vsetkych jeho obrazkoch ukazany iba z casti pravdivo ??
napr. tento

Pretoze keby ho nakreslili tak ako skutocne vyzera, tak by sme nezvladli ten obrovsky prud lasky, ktory by nas z obrazku zasiahol. (to je z ich webu)
Ich teorie o 4 dimenzii, o tom ako sa mali stretnut s prezidentom ceskej republiky na letisku, o jestirkoch, ktory nam neustale ublizuju su fakt genialne.
A na zaver by som rad este prilozil jeden dokument. Je to zaznam jednoho stretnutia s ing. Bendom. Par chalanov tam islo a napisali o tom taku spravicku. Urcite si to precitajte.
- Prílohy
-
- report.rar
- (6.87 KiB) 182 stiahnutí
-
last_knight
Light Professional
Tak toto je neskutocne!!! Ing Benda.. ten ma len jedno stastie, ze ma nemoze stretnut. Kazde jeho jedno slovo uraza ludsku podstatu, ludsku existenciu, ludsky zdravy usudok. Neskutocne!!! Ani si neviete, ake "peny" sa nahrnuli domna!!!
To jeho arogantne spravanie a vystupovanie!!! Ja byt na Mieste RNDr. Kapisinskeho, tak mu tam jednu takuuu.... Vesmirni Lide... nech ma stym ne<censored>, pajac pocmarany!!! 
-
jjhacker
Medium Star
hojko, sme zavadejici entita
toto je vazne husta prdel...
jezis ma oci ako zaba... ty kokso niekto to prehana s americkymi filmami... nejaky ptaah? ved tj trojkombinacia matrixu, startreku a hviezdnych vojen... darmo, nie kazdy ma taky zmysel pre nezmysly, aj na to treba talent, to bude vojna ked nas napadne 100 000 lodi kde bude 200 000 andelov svetla. Zautocia na nas laskou, my to prijmeme a na oplatku ich z lasky postrielame. A ked je astar taky plny lasky co ho nehodia do miestnosti plnej buze**** kde mu vsetci natrhnu rit az po krk. Ujo astar nam chce len dobre, keby nebolo informatikov tak tu mame stredovek...
http://www.vesmirni-lide.cz/obr_bar2000/obr2000.jpg
toto je vazne husta prdel...
jezis ma oci ako zaba... ty kokso niekto to prehana s americkymi filmami... nejaky ptaah? ved tj trojkombinacia matrixu, startreku a hviezdnych vojen... darmo, nie kazdy ma taky zmysel pre nezmysly, aj na to treba talent, to bude vojna ked nas napadne 100 000 lodi kde bude 200 000 andelov svetla. Zautocia na nas laskou, my to prijmeme a na oplatku ich z lasky postrielame. A ked je astar taky plny lasky co ho nehodia do miestnosti plnej buze**** kde mu vsetci natrhnu rit az po krk. Ujo astar nam chce len dobre, keby nebolo informatikov tak tu mame stredovek...
http://www.vesmirni-lide.cz/obr_bar2000/obr2000.jpg
-
hojko
Site Admin
Rozohodol som sa podpisat peticiu za zrusenie strasidiel
http://www.vesmirni-lide.cz/petice_strasidla.htm
Mam taktiez v plane zucastnit sa najblizsej konferencii konfederacii galaktickych planet: http://www.vesmirni-lide.cz/galakt_konfederace.htm
Zajtra pozriet opat nieco zaujimaveho, na dnes mam lasky od Astara dost, dufam, ze sa mi rano podari komunikovat s Astarom pomocou cakre.
http://www.vesmirni-lide.cz/petice_strasidla.htm
Mam taktiez v plane zucastnit sa najblizsej konferencii konfederacii galaktickych planet: http://www.vesmirni-lide.cz/galakt_konfederace.htm
Zajtra pozriet opat nieco zaujimaveho, na dnes mam lasky od Astara dost, dufam, ze sa mi rano podari komunikovat s Astarom pomocou cakre.
-
hojko
Site Admin
Komu niet rady, tomu niet pomoci. Choremu cloveku budes tazko pekne radit a skusat s nim za dobre, vsak si videl, aj tak si tvrdil v televizii svoje bajky, v klude im do oci hovoril o vesmirnych lodiach a stal si za svojou pravdu. Nemalo by ziadny vyznam mu davat otazky, aj tak by na vsetky odpovedal, tak ako niekde vysvetloval, ze tito mimozemstania ziju s nami a na otazku, ze preco ich nevidime pohotovo odpovedal, ze su v stvrtej dimenzii a nieco taketo este nedokazeme vnimat.
-
uplink
VIP
neni chory, len sikovny. Dokazal namotat podstatnu cast ludi na totalnu volovinu. Jeho minisekta, ktora mu neskor mozno bude zarabat. Nechce sa mu normalne pracovat, ziskava si slavu aj ked ako blb, ale kazda reklama je reklama. V dnesnom svete je tak strasne vela zufalych ludi, ze sa mu na to urcite chyti riadna kopa. To ze vacsina ludi na fore zije nadstandartne [znamena ze nemaju existencne problemy] to neznamena ze tak zije vacsina, praveze naopak. Prave takyto ludia hladaju oporu vo vsetkom moznom pocnuc blbostami ako joga, vychodne ucenia setky co ja viem reiki, thai chi, silvova metoda az po vesmirnych ludi. Navyse ludska viera je velmi silna, cize ich klamstva sa zacnu stavat pravdou [nie ze tu zacne lietat Astar Saron s jeho vesmirnou flotilou
] ale to comu veria im zacne pomahat [aj ked to vedie uplne inde, ako to bolo prvotne mienene
]. Takze si myslim ze Ivo Benda aj s jeho kvantom basni o nom je sikovny clovek [mozno ma kolecko naviac a mozno menej]. Skoda ze svoj talent zneuziva 
[p.s.: ak ma niekto vyhrady voci mojmu nazoru na reiki, thaichi, silvovku, jogu a celkovo vych. ucenia nech ich nema, prezil som si s nimy az az [roky] a stacilo mi
]
[p.s.: ak ma niekto vyhrady voci mojmu nazoru na reiki, thaichi, silvovku, jogu a celkovo vych. ucenia nech ich nema, prezil som si s nimy az az [roky] a stacilo mi
presne tak kazda reklama je reklama a zla reklama je najlepsia.. prezentuje sa ako totalny idiot ale ako povedal v tom videu nerobi nic iba komunikuje s Astarom a ma sa zle? Nechodi do prace, zrejme mu to aj vynasa a ked dokazal oblbnut prezidenta (a nie jedneho) a ktovie koho este tak mu mozme len zavidiet... Nie kazdemu sa podari nieco take... ja vravim klobuk dole pred nim... mozno pride spokojne domov a povie si: "aaaaaa zase som o.ebal par ludi hahaha."
len aby to nedopadlo ako s Davidom Koreshom pripadne Billom Jonesom a zomrie zbytocne vela ludi... ale fakt uznavam ze je sikovny,
z tejto jeho sekty velmi citit metamorfovane krestanstvo, kedze v cesku je momentalne znacny ubytok krestanov tak je mozne ze si tato sekta ziska aku-taku oblubu a silu ako uplink povedal medzi ludmi psychicky labilnejsimy.
z tejto jeho sekty velmi citit metamorfovane krestanstvo, kedze v cesku je momentalne znacny ubytok krestanov tak je mozne ze si tato sekta ziska aku-taku oblubu a silu ako uplink povedal medzi ludmi psychicky labilnejsimy.