Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

impending_disaster napísal: Toto som sa docital na stranke SP :lol: . Samozrejme ze clenovia SP sa protestu zucstnili a zli bolsevicki policajti od nich pytali doklady, ked ich uvideli masirovat v ciernych uniformach. Chudaci neonacisti, v cechach si uz ani slobodne zahajlovat nemozu. Inak to co sa pise v tom uryvku vypoveda vela o povahe celej organizacie, je to na vracanie.[/code]
Co take ti je na vracanie? Pytas sa heza ci mu dochadzaju argumenty pritom ty nemas ziadne! Ale takym ako ty to staci.. spokojne sa mozete spoliehat na masy dalsich podobnych ovci a navzajom sa podporit v svojich proti a negativnych nazoroch..

Tak ale naspet k tvojmu vracaniu... cim David Irving v tebe sposobuje taketo stavy?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Capone_SVK napísal:Tak načo sa púšťaš do takých debát :?: Si s*reš sám sebe do huby :!: Lebo píšeš veci, ktoré neviem posúdiť, ja keď sa púštam do nejakej témy, preštudujem si veci, z oboch strán. :wink:
Kde sa ja pustam do debat?...ja som konstatoval...normalny clovek pochopi co som tym chcel povedat (a co som myslel pod pojmom skinheads)...ale najdu sa taki, ktori proste budu vyrivat a hladat sposob ako to napadnut.
Chlapce, chlapce...len dufam ze z takychto kecov o SP raz vyrasties...a ked nie...co uz...aj taki musia byt na svete :wink:
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Capone_SVK: :lol: Este raz si to precitaj. Ja som napisal ze neonacisti si tam nemozu zahajlovat, nie ze clenovia SP tam hajlovali. SP na verejnosti nehajluje, pretoze to vedu ludia na akej takej inteligencnej urovni, to je jasne. Preto je ta organizacia este viac nebezpecna.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

impending_disaster napísal:Mne sa hlavne zda ze oni urazaju sami seba akciami toho typu ako som spomenul vyssie. Nevies preco isla slovenska organizacia protestovat proti uvazneniu rakuskeho historika, ktory siri totalne bludy o holokauste. Ja ti to poviem: Lebo v SP su sami neonacisti!
Dalsia ukazka tvojho ignorantsva, neinformovanosti... okrem toho ze urcite nevies ake "totalne bludy" siri, pretoze toto info si si zrejme precital na hajzli v Novom Case, nevies ani ze to nie je Rakusan...

ale ako vravim.. vam to staci :roll: ....ze argumenty... :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

impending_disaster napísal:Capone_SVK: :lol: Este raz si to precitaj. Ja som napisal ze neonacisti si tam nemozu zahajlovat, nie ze clenovia SP tam hajlovali. SP na verejnosti nehajluje, pretoze to vedu ludia na akej takej inteligencnej urovni, to je jasne. Preto je ta organizacia este viac nebezpecna.
Si s*rieš do huby :!: píšeš, tam o SP, a podstata tvojho prípevky je o SP, i koniec je venovaný SP, ak by si nevedel, každé súvetie, má Úvod, Jadro, Záver, a celá tvoja téma je o SP :)
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Capone_SVK napísal: Si s*reš sám sebe do huby
Capone_SVK napísal:Si s*rieš do huby :!:
Vies povedat aj inym sposobom tuto myslienku?...alebo ta to naucili len takto?. Som nevedel ze velky Slovaci sa musia vyjadrovat vulgarizmami.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Vies povedat aj inym sposobom tuto myslienku?...alebo ta to naucili len takto?. Som nevedel ze velky Slovaci sa musia vyjadrovat vulgarizmami.
To nemáš nič iné na práci ako len SPAMOVAŤ Si V KONCOCH S TÉMOU :?: Kde som písal, že som veľký Slovák :?: čakám na Citáciu :!:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Capone_SVK napísal:To nemáš nič iné na práci ako len SPAMOVAŤ Si V KONCOCH S TÉMOU :?: Kde som písal, že som veľký Slovák :?: čakám na Citáciu :!:
Kde som ja napisal, ze si to ty napisal?..cakam na citaciu.
(Ja som ta tak proste nazval z dovodu naklonosti ku zdruzeniu, ktore sa na velkych Slovakov hra)
(Toto je moj druhy a posledny spam...ale musel som ti odpovedat...a mas pravdu s touto temou som v koncoch-o blbostiach sa nema vyznam bavit) :lol:
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Aryan Angel: Aha tak radsej sa mam spoliehat na masy inych ovci (ciernych), ktore nasleduju kotlebu?

Ale k tomu Irvingovi: Irving tvrdi ze hiltler nenaplanoval konecne riesenie, ze nezavrazdil 6 milionov zidov. Obhajuje hiltlera, tvrdi ze v osviencime neboli plynove komory. Celkovo spochybnuje holokaust. V II. svetovej vojne zomrelo 62 milionov ludi, kvoli hitlerovi a nsdap a niekto sa opovazuje takeho cloveka obhajovat.
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Ano irving je brit, chcel som napisat ze ho zatkli v rakusku, ale to predsa nie je podstatne.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

impending_disaster napísal:Aryan Angel: Aha tak radsej sa mam spoliehat na masy inych ovci (ciernych), ktore nasleduju kotlebu?

Ale k tomu Irvingovi: Irving tvrdi ze hiltler nenaplanoval konecne riesenie, ze nezavrazdil 6 milionov zidov. Obhajuje hiltlera, tvrdi ze v osviencime neboli plynove komory. Celkovo spochybnuje holokaust. V II. svetovej vojne zomrelo 62 milionov ludi, kvoli hitlerovi a nsdap a niekto sa opovazuje takeho cloveka obhajovat.
On len spochybňuje to, že za 6 rokov (od 1939 - 1945) by nestihol zabiť 6 miliónov Židov, heh bavíte sa o Hitlerovi, a čo taký Stalin :?: On zabíjal vlastných, sovietov (zajatocov v táboroch) dal po vojne "exportovať" do Gulagov, lebo ich pokladal za zradcov, dokonca aj slovho syna pokladal za zbabelcu, lebo zomrel v tábore. Zabíjal nepriateľov štátu a opozičných lídrov, generálov a toľko čo Hitler napáchal za 20 rokov (cca.) čo bolo okolo 3x toľko čo Hilter za 6 rokov, matika nepustí :D
Inak nepríde vám divné, že židia sa bavia na obete a to isté robia moslimom :?: (nietie tábory) zabrali im pôdu, a tak.... sú trňom v okolu celej Ázií, Mosad je fakt Cool :!: však :?: a keby nie USA tak sú dávno mrtvý dal by Alah :D
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

No ved dobre, ale na co sme montujes Stalina, obhajuje ho tu niekto? Takisto, zastava sa tu niekto zidov? Naco sem pleties krizu na blizkom vychode? Ja len tvrdim ze holokaust je fakt a nacizmus a fasizmus (rovnako aj komunizmus) su zlocinne rezimy a to je cele.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

impending_disaster napísal:No ved dobre, ale na co sme montujes Stalina, obhajuje ho tu niekto? Takisto, zastava sa tu niekto zidov? Naco sem pleties krizu na blizkom vychode?
To len ty melieš s posledného a tak píšeš veci typu, to nie je podstatné a tak... omyl všetko je podstatné :!:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Capone_SVK napísal:To len ty melieš s posledného a tak píšeš veci typu, to nie je podstatné a tak... omyl všetko je podstatné :!:
:lol: Tento bol fakt dobry
Akoze ten tvoj argument...o Stalinovi...tiez dobry zader :lol: To ako by si chcel obhajovat vraha...ze v podstate neurobil nic zle...pretoze ini zabil tych ludi viac
Inak tiez nechapem co to sem pleties...a ty mne nieco budes hovorit o Spamovani :lol:
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Capone_SVK napísal:On len spochybňuje to, že za 6 rokov (od 1939 - 1945) by nestihol zabiť 6 miliónov Židov, heh bavíte sa o Hitlerovi, a čo taký Stalin :?: On zabíjal vlastných, sovietov (zajatocov v táboroch) dal po vojne "exportovať" do Gulagov, lebo ich pokladal za zradcov, dokonca aj slovho syna pokladal za zbabelcu, lebo zomrel v tábore. Zabíjal nepriateľov štátu a opozičných lídrov, generálov a toľko čo Hitler napáchal za 20 rokov (cca.) čo bolo okolo 3x toľko čo Hilter za 6 rokov, matika nepustí :D
Inak nepríde vám divné, že židia sa bavia na obete a to isté robia moslimom :?: (nietie tábory) zabrali im pôdu, a tak.... sú trňom v okolu celej Ázií, Mosad je fakt Cool :!: však :?: a keby nie USA tak sú dávno mrtvý dal by Alah :D
Si precitaj svoj prispevok. Porovnal si tu Hitlera so Stalinom. No a? Z toho ma vyjst co? Ze hitler bol dobry ujo pretoze Stalin bol horsi? Obidvaja su zlocinci najvacsieho kalibru. A keby bol hitler pri moci 20 rokov tak by sme tu neboli. Cital si Mein Kampf?

A potom ide nejaky Irving pisat o tom ze Hitler nikdy nepodpisal ziadny dokument o deportacii zidov do taborov, ze o tom vlastne nevedel a nakoniec svojim "vyskumom" dojde na to ze holokaust vlastne ani nebol.
Ved je to smiesne.

A vrchol je ze najaka SP, ktora sa tvri ze chce bojovat za preva slovakov ide protestovat proti jeho zatknutiu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

impending_disaster napísal:Ale k tomu Irvingovi: Irving tvrdi ze hiltler nenaplanoval konecne riesenie
naplanoval? dokaz pls
impending_disaster napísal:ze nezavrazdil 6 milionov zidov.
zavrazdil? dokaz pls (a 6mil. ani o jedneho menej predpokladam)
impending_disaster napísal:Obhajuje hiltlera
nejaky citat kde obhajuje Hitlera pls

Dalej hovoris o komorach a pod.. Irving a iny podobni historici skor reviduju/upresnuju na zaklade svojich vyskumov.. nie ako vy tu z toho urobite kompletne popretie vsetkeho
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

POiNTER :
1, nebolo to adresované tebe
2, máš veľmi veľa smajlikov
3, to čo som tam písal bolo na to, že "niekto" (nebudem menovať) písal, že či bol Rakúšan alebo Anglán je jedno
4, Koľko máš rokov :?: (aj mňa sa to už pýtali, tak chcem vedieť aká skupina ľudí je proti SP)
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:....
Zabudol si este napisat...bola druha svetova vojna?...dokaz :lol:
Normalne sa cudujem ze taketo hovadiny, niekto dokaze napisat :lol:
Inak nazvat toho cloveka Historikom - to je urazka pre ostatnych historikov.
Capone_SVK napísal:POiNTER :
1, nebolo to adresované tebe
2, máš veľmi veľa smajlikov
3, to čo som tam písal bolo na to, že "niekto" (nebudem menovať) písal, že či bol Rakúšan alebo Anglán je jedno
4, Koľko máš rokov :?: (aj mňa sa to už pýtali, tak chcem vedieť aká skupina ľudí je proti SP)
1. nebolo...ale dobre ma to pobavilo, tak som musel reagovat
2. mal som...vazne som sa dobre zabaval...tak som to trochu prehnal
3. neviem o com pises...asi som nieco prehliadol
4. mam za par dni 23...kolko mas ty ma nezaujima...fyzicky vek je jedna vec, dusevny druha...a o tom som si uz obraz urobil

(a sorry za spam...ale nemozem si pomoct)
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Aryan Angel: No kompletne popretie vsetkeho tu z toho robis akurat ty, ked potrebujes dokazy na veci, ktore overilo za 60 rokov mnozstvo historikov.
Napísať odpoveď