Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
vendermarch
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vendermarch »

Aryan Angel napísal:hehe, nerobil tie obrazky co tam maju uplink? :)

vendermarch:
to ze sa pravnici daju zaplatit to je jasne.. nic to ale neznamena a ty urcite nevies ako program vznikal.. irelevantne...

"pocit stability a istoty" to je typicke.. ale co tym chces povedat? Kazdy si vybera svoj politicky smer podla niecoho.. taky mastermind ma pocit istoty a stability v sdku, niekto v kss a co?

Co je zle na apelovani na mladych ludi? Mozno tebe by sa pacilo keby ich jedinou starostou boli Vyvoleni, Superstar, mobil...? lol

Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Akoby si mal strach. :)
Ono dá sa diskutovať donekonečna. Jediné čo ma drží je, že SP a jej iné mutácie budú zastúpené lesníkmi a stredoškolskými učiteľmi. Môžeme sa tu handrkovať donekonečna o slovíčkach - dôležité je že tá ich myšlienka ostane v hlavách zvrátených idealistov a polovzdelanej mládeže.

A aby som vám zobral argumenty:
1. Nepozerám vyvolených
2. Nesledujem superstar
3. Mám 20 rokov
4. Spolieham sa na informačné agentúry
5. Čítam denník SME
6. Zaoberám sa problematikou
Aryan Angel napísal: Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Akoby si mal strach. :)
Áno dostal sa. Vieme aj za akých podmienok a prečo. Niesom si istý či sa dá povojnové kapitulované nemecko porovnávať so Slovenskom. Nie úprimne nemám strach. V dnešnej dobe a najmä v Európe nie. Informácie sú šíriteľné takmer rýchlosťou svetla a sú dostupné pre každého.
Nebojím sa následovníkov hlinkovej gardy. Spoliehajú sa na to že sa ich oponenti budú báť... nebudú.

A ešte jedna vec: Akcia vyvoláva reakciu. Len mašírujte v uniformách...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ak ta drzi len to.. :roll: Potrebujes si zdvihnut sebavedomie tym, ze budes stale omielat vzdelanie? Lesnik? To mas z kandidatky HSLS? Este si zabudol spomenut, ze je tam robotnik, casnik dokonca nezamestnany :roll: Hned sa citis lepsie, ze ano? Mladi clenovia SP nie su o nic menej vzdelani ako ktorakolvek ina mladez. To ze citas noviny SME v ktorych su same lzi sa dalo cakat.. Akcia vyvolava reakciu..to ano :wink: Co take ti vadi na uniformach..? Povedzme ze by ani nepripominali uniformy HG. Aj tak s tym mas problem? Coho sa bojis keby bolo SP u moci? Zmenil by sa ti nejak zivot? hm..
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Aryan Angel napísal:Coho sa bojis keby bolo SP u moci? Zmenil by sa ti nejak zivot? hm..
Hlavným cieľom SP-NS bolo podľa ich slov „budovať nový Slovenský stavovský štát na národnom, kresťanskom a sociálnom princípe, vystúpenie Slovenskej republiky zo Severoatlantickej aliancie (NATO) a vyhlásenie vojenskej neutrality, ... úzka spolupráca so slovanskými štátmi a vystúpenie Slovenskej republiky z Medzinárodného menového fondu a ostatných organizácií, ktoré ničia slovenský národ a štát.“.

..Myslim, ze by nam to vsetkym zavarilo

Strana sa zviditeľnila svojimi verejnými vystúpeniami v oblekoch niektorým pripomínajúcich uniformy Hlinkových gárd. Počas niekoľkých vystúpení odsúdili SNP ako „'protislovenský boľševický puč a medzinárodnú akciu zradcov“. Kritizujú parlamentnú demokraciu a pri kritike neobídu ani heslá o „cigánskych príživníkoch a parazitoch“, „maďarských šovinistoch“ či „sionistickej loby“.

..A co chcu? Vari diktaturu. :lol: Uz len to nam chyba...

// Slovenská pospolitost'
Je spolocenskou organizáciou hlásiacou sa k tisícrocným slovanským a slovenským tradíciám. Je prirodzeným spojením všetkých Slovákov mysliacich a konajúcich v náväznosti na prastaré slovanské a slovenské kultúrne, historické a duchovné tradície. Je nositelom ducha rodoluba Ludovíta Štúra a všetkých velikánov slovenského národa Hlavným cielom Slovenskej pospolitosti je rast fyzický a duševný každého jej clena, prehlbovat vedomosti o histórii zvykoch a poslaní Slovanov v stredoeurópskom regióne. Slovenská pospolitost je obcianským združením podla zákona c. 83/1990 Zb. o združovaní obcanov, ktorá na základe dobrovolnosti združuje tých obcanov Slovenskej republiky, ktorí sa stotožnujú s jej programom a stanovami.

Stavil by som sa, ze keby sa ich, permanente nalamanych clenov ,opytali na nejakych tych slovenskych velikanov, dlho by sme cakali na odpoved... Naozaj by mali radsej studovat ako heilovat po namestiach... (Minule vo Zvolene to nebolo heilovanie, ze nie...? :roll: )
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nie diktaturu. Odpoved mas vo vlastnom prispevku - stavovsky stat - stavovsku demokraciu.

Inak s tymi cielmi co si sem skopiroval suhlasim! Vystupenie z NATO uz len za tie zlociny co napachalo v Juhoslavii http://www.mladezsns.sk/inside.php?pg=1&idc=s6082004826

to ze by nam to zavarilo je dost mozne :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To s tym stavovskym statom - stavovskou demokraciou je len vlastne pekne povedana diktatura. Kritizuju demokraciu, odstupenie z NATO, odstupenie z menoveho fondu.. Ved toto su v dnesnej dobe chore myslienky.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

p4ra napísal:To s tym stavovskym statom - stavovskou demokraciou je len vlastne pekne povedana diktatura.
Ocakavam ze po tomto prispevku sa zacnu SPckari ohanat knihov o stavovskej demokracii, ktoru napisal Ludovit Stur :lol: Ech ...ta naivita... kde sa to v ludoch bere :)
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Velmi naivne je mysliet si ze mozme odstupit z NATO a EMU a budeme sa mat dobre.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

POiNTER: Ludia, kt. vedia zmagorenemu SP spravia vsetko, aby ukazali ludom, ze SP je spravne, a ked treba, zapletu do toho Stura, Hurbana, a ked sa naseru, tak aj Jana Pavla II. ... Kazdy normalne zmyslajuci clovek vie, ze SP je nezmysel najvacsi.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

a co ma podla teba zmysel?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:a co ma podla teba zmysel?
Nehailovat, nesnazit sa o zrusenie niecoho, o co sa stat snazi roky, byt tolerantny (odtial potial)..
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

p4ra napísal:Nehailovat, nesnazit sa o zrusenie niecoho, o co sa stat snazi roky, byt tolerantny (odtial potial)..
ale SP nehailuje, ako osobne som aj ja proti hailovaniu a podobne. lenze treba si priznat, ze aj medzi clenmi SP neboli vsetci tak strasne narodne zalozeny, to si treba priznat!

no a najviac SP kazia povest skíni, ktorý sa obajvovali na akciach v hojnom počte, darmo sa bude rozpravat ze si len prisli uctit pamiatku...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:ale SP nehailuje, ako osobne som aj ja proti hailovaniu a podobne. lenze treba si priznat, ze aj medzi clenmi SP neboli vsetci tak strasne narodne zalozeny, to si treba priznat!
Ja za to nemozem, ze takto sa mnozstvo z nich prezentovalo. A ani stanovy SP nie su uplne v poriadku. Preto aj boli rozpusteni..
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

Aryan Angel napísal:Ak ta drzi len to.. :roll: Potrebujes si zdvihnut sebavedomie tym, ze budes stale omielat vzdelanie? Lesnik? To mas z kandidatky HSLS? Este si zabudol spomenut, ze je tam robotnik, casnik dokonca nezamestnany :roll: Hned sa citis lepsie, ze ano? Mladi clenovia SP nie su o nic menej vzdelani ako ktorakolvek ina mladez. To ze citas noviny SME v ktorych su same lzi sa dalo cakat.. Akcia vyvolava reakciu..to ano :wink: Co take ti vadi na uniformach..? Povedzme ze by ani nepripominali uniformy HG. Aj tak s tym mas problem? Coho sa bojis keby bolo SP u moci? Zmenil by sa ti nejak zivot? hm..
Chlape ak po tomto všetkom si schopný povedať že ide o moje sebavedomie tak potom klobúk dolu. Teba treba presvedčovať kladivom a nie argumentami.
Mimochodom medzi tebou a tými čo volia SMER a babkami čo volia HZDS nieje takmer žiadny rozdiel. Máš pocit že svet je jedno velké klamstvo a ty si našiel cestu pravdy.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vendermarch napísal:Máš pocit že svet je jedno velké klamstvo a ty si našiel cestu pravdy.
Presne a vystizne povedane :wink: ...ako som uz pisal ...to je vsetko o naivite...niektori sa z toho dostanu a niektori ostanu zaslepeny cely zivot :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Inac chcel by som sa opitat vstkych tych ktory su proti SP ze preco su proti nim? Niekto tvrdi ze su rasisti iny zase ze su nacisti a dalsi ze chceu diktatorsky rezim. Zil niekto z vas v nacistickom nemecku? Asi nie a ja tiez nie ale preco je to podla vas tak zly rezim? Len kvoli tomu vrazdeniu? Odmyslime si to a predstavme si to bez toho vrazdenia. Podla mna mali jeden z najlepsich systemov vladnutia a ludom sa tam zilo dobre. Nechcem nejak vyzdvihovat HItlera podla mna osobne to bol zakomplexovany debil ale strana este pod vedenim Dexlera mala dobry program a podobny ma aj SP. Mozno by uz bolo nacse vyskusat nieco nove a nie len to o tolerancii sme slovaci tak nimi aj budme a nie nejaky ochrancovia inych narodnosti
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

kali520 napísal:Inac chcel by som sa opitat vstkych tych ktory su proti SP ze preco su proti nim? Niekto tvrdi ze su rasisti iny zase ze su nacisti a dalsi ze chceu diktatorsky rezim. Zil niekto z vas v nacistickom nemecku? Asi nie a ja tiez nie ale preco je to podla vas tak zly rezim? Len kvoli tomu vrazdeniu? Odmyslime si to a predstavme si to bez toho vrazdenia. Podla mna mali jeden z najlepsich systemov vladnutia a ludom sa tam zilo dobre. Nechcem nejak vyzdvihovat HItlera podla mna osobne to bol zakomplexovany debil ale strana este pod vedenim Dexlera mala dobry program a podobny ma aj SP. Mozno by uz bolo nacse vyskusat nieco nove a nie len to o tolerancii sme slovaci tak nimi aj budme a nie nejaky ochrancovia inych narodnosti
Ano, "len kvoli tomu vrazdeniu"... Boze ako moze niekto vobec takto uvazovat. Si predstav ze by niekto teraz celu tvoju rodinu aj s tebou supol do plynovej komory, hned by si zistil ako zvratene uvazujes...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal: Podla mna mali jeden z najlepsich systemov vladnutia a ludom sa tam zilo dobre.
To si kde nabral? ... :lol: Ano mozno tym, ktori boli pre rezim vyhovujuci...ale co ty ostatny? Inak aj za komunizmu sa vsetci tvarili ako sa im dobre zije...dokonca mnohi by to chceli spat. Vazne nechapem, kde sa v ludoch berie taketo deformovane myslenie
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

kali520 napísal:Len kvoli tomu vrazdeniu? Odmyslime si to a predstavme si to bez toho vrazdenia.
Haha, no tak toto je pre mna vyrok tyzdna. To snad nie je mozne, ze niekto moze vypustit takuto kravinu. Chlapce ak sa ti nepaci to co je v SR, tak si "len odmysli" demokraciu, madarov, romov, to kolko stoji benzin.... a budes sa mat uplne skvele.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zorg napísal:Haha, no tak toto je pre mna vyrok tyzdna. To snad nie je mozne, ze niekto moze vypustit takuto kravinu. Chlapce ak sa ti nepaci to co je v SR, tak si "len odmysli" demokraciu, madarov, romov, to kolko stoji benzin.... a budes sa mat uplne skvele.
:lol: Tak z tohto som nemohol...toto si napisal dobre :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja len ze je to banda skinov :)
Napísať odpoveď