Ono dá sa diskutovať donekonečna. Jediné čo ma drží je, že SP a jej iné mutácie budú zastúpené lesníkmi a stredoškolskými učiteľmi. Môžeme sa tu handrkovať donekonečna o slovíčkach - dôležité je že tá ich myšlienka ostane v hlavách zvrátených idealistov a polovzdelanej mládeže.Aryan Angel napísal:hehe, nerobil tie obrazky co tam maju uplink?![]()
vendermarch:
to ze sa pravnici daju zaplatit to je jasne.. nic to ale neznamena a ty urcite nevies ako program vznikal.. irelevantne...
"pocit stability a istoty" to je typicke.. ale co tym chces povedat? Kazdy si vybera svoj politicky smer podla niecoho.. taky mastermind ma pocit istoty a stability v sdku, niekto v kss a co?
Co je zle na apelovani na mladych ludi? Mozno tebe by sa pacilo keby ich jedinou starostou boli Vyvoleni, Superstar, mobil...? lol
Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Akoby si mal strach.
A aby som vám zobral argumenty:
1. Nepozerám vyvolených
2. Nesledujem superstar
3. Mám 20 rokov
4. Spolieham sa na informačné agentúry
5. Čítam denník SME
6. Zaoberám sa problematikou
Áno dostal sa. Vieme aj za akých podmienok a prečo. Niesom si istý či sa dá povojnové kapitulované nemecko porovnávať so Slovenskom. Nie úprimne nemám strach. V dnešnej dobe a najmä v Európe nie. Informácie sú šíriteľné takmer rýchlosťou svetla a sú dostupné pre každého.Aryan Angel napísal: Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Akoby si mal strach.
Nebojím sa následovníkov hlinkovej gardy. Spoliehajú sa na to že sa ich oponenti budú báť... nebudú.
A ešte jedna vec: Akcia vyvoláva reakciu. Len mašírujte v uniformách...