blablablablablaPOiNTER napísal:Presne a vystizne povedane...ako som uz pisal ...to je vsetko o naivite...niektori sa z toho dostanu a niektori ostanu zaslepeny cely zivot
Slovenská Pospolitosť
-
impending_disaster
Medium Expert
No tak s tymto nazorom sa nemoze stotoznit ani privrzenec SP.A ak ano tak potom je jasny.kali520 napísal:Inac chcel by som sa opitat vstkych tych ktory su proti SP ze preco su proti nim? Niekto tvrdi ze su rasisti iny zase ze su nacisti a dalsi ze chceu diktatorsky rezim. Zil niekto z vas v nacistickom nemecku? Asi nie a ja tiez nie ale preco je to podla vas tak zly rezim? Len kvoli tomu vrazdeniu? Odmyslime si to a predstavme si to bez toho vrazdenia. Podla mna mali jeden z najlepsich systemov vladnutia a ludom sa tam zilo dobre. Nechcem nejak vyzdvihovat HItlera podla mna osobne to bol zakomplexovany debil ale strana este pod vedenim Dexlera mala dobry program a podobny ma aj SP. Mozno by uz bolo nacse vyskusat nieco nove a nie len to o tolerancii sme slovaci tak nimi aj budme a nie nejaky ochrancovia inych narodnosti
Aj tento rezim je vyhovujuci len niektorym. Vsak aj dnes sa vrazdi. Co si myslis ze co robi USA na blizkom vychode co si myslis co robi Izrael. Zabijat sa zabijalo a bude sa zabijat len zalezi koho v tom budes podporovat. My podporujem USA ci sa nam to paci alebo niePOiNTER napísal:To si kde nabral? ...Ano mozno tym, ktori boli pre rezim vyhovujuci...ale co ty ostatny? Inak aj za komunizmu sa vsetci tvarili ako sa im dobre zije...dokonca mnohi by to chceli spat. Vazne nechapem, kde sa v ludoch berie taketo deformovane myslenie
-
vendermarch
Light Expert
Bohužial asi ti vezmem vietor z plachiet, ale USA je tá velká krajina za oceánom. Ak si si pozrel niekedy glóbus zistíš že Slovensko je v Európe. Sme v EU čo je samostatná veľmoc. Pravdepodobne vychádzaš z "Vojny proti terorizmu" ktorú USA tak propaguje...kali520 napísal:Aj tento rezim je vyhovujuci len niektorym. Vsak aj dnes sa vrazdi. Co si myslis ze co robi USA na blizkom vychode co si myslis co robi Izrael. Zabijat sa zabijalo a bude sa zabijat len zalezi koho v tom budes podporovat. My podporujem USA ci sa nam to paci alebo nie
-
vendermarch
Light Expert
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Toto mas co za debilnu otazku?...to akoze nie su ludia?... a inak ten rezim zabijal hocikoho nepohodlneho, aj ked bol arijskej rasy... ale takym ako ty je zbytocne nieco vysvetlovat... prajem ti to zazit, co museli ti ludia.Aryan Angel napísal:Zidia, homosexuali, kriminalnici, cigani, komunisti ?
Presne si to napisal...aj SP v podstate podporuje USA...ked ich stranka bezi na ich serverikali520 napísal: My podporujem USA ci sa nam to paci alebo nie
To len tak na okraj...inak vzdy som hlasal ze napr. okupacia Iraka bola nezakona...takze s USA na mna nechod
Na akom servri ma SP stranku povedz mi jeho adresu? A mimochodom aku formu vladnutia uznavas resp co by si ti urobil kebyze mas mocPOiNTER napísal:Presne si to napisal...aj SP v podstate podporuje USA...ked ich stranka bezi na ich serveri...za co im platite a prispievate do ich rozpoctu
![]()
To len tak na okraj...inak vzdy som hlasal ze napr. okupacia Iraka bola nezakona...takze s USA na mna nechod
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Network Solutions LLC - http://www.networksolutions.com/kali520 napísal:Na akom servri ma SP stranku povedz mi jeho adresu?
Ja uznavam demokraciu...raz som pocul velmi dobru myslienku... demokracia je velmi zla forma vladnutia, ale zatial ludstvo nevymyslelo nic lepsie (alebo tak nejako)kali520 napísal:A mimochodom aku formu vladnutia uznavas resp co by si ti urobil kebyze mas moc
kali520 sa spytal preco by jeho mali "zatvarat do plynovej komory"
vendermarch naznacil nieco v tom zmysle, ze by sa to mohlo stat aj jemu.. myslim..
potom som napisal par kategorii, ktore to v minulosti zahrnovalo..
mal som sa asi spytat cim podla vas kali520 do nejakej z tychto kategorii zapada a preto by sa to malo tykat aj jeho??
POiNTER neviem kto je pre teba hocikto nepohodlny.. to ze to boli aj ludia vlastnej rasy je samozrejme spravne.. alebo by si chcel aby sa vina posudzovala rasisticky?..na zaklade rasovej prislusnosti?
to ze nejaka stranka bezi na servery umiestnenom v USA neznamena ze dany server podporuje USA aj Al-Kajda moze mat svoje stranky na americkom servery lol.. tu ide o nieco ine, nieco ako zakony..
myslim, ze SP mala predtym stranku na slovenskom servery, pokial nebola zrusena
...
vendermarch naznacil nieco v tom zmysle, ze by sa to mohlo stat aj jemu.. myslim..
potom som napisal par kategorii, ktore to v minulosti zahrnovalo..
mal som sa asi spytat cim podla vas kali520 do nejakej z tychto kategorii zapada a preto by sa to malo tykat aj jeho??
POiNTER neviem kto je pre teba hocikto nepohodlny.. to ze to boli aj ludia vlastnej rasy je samozrejme spravne.. alebo by si chcel aby sa vina posudzovala rasisticky?..na zaklade rasovej prislusnosti?
to ze nejaka stranka bezi na servery umiestnenom v USA neznamena ze dany server podporuje USA aj Al-Kajda moze mat svoje stranky na americkom servery lol.. tu ide o nieco ine, nieco ako zakony..
Ale mi tu demokraciu nemame a prakticky sa realizovat neda lebo je to vlada ludu a nie nejakych vlad takze ak by si chcel presadit naozaj pravu demokraciu tak by to bola uz anarchiaPOiNTER napísal:Ja uznavam demokraciu...raz som pocul velmi dobru myslienku... demokracia je velmi zla forma vladnutia, ale zatial ludstvo nevymyslelo nic lepsie (alebo tak nejako)
Nemas pravdu, demokraciu tu mame a to konkretne zastupitelsku demokraciu, co znamena ze lud si zvoli zastupcov na ktorych presunie pravomoci robit politicke rozhodnutia. Ano nie je to ta najlepsia forma vlady, ale tiez asi neviem o lepsej. Ak hovoris o vlade ludu, tak preboha len nie priamu demokraciu. Mam dost ked pocujem hlasky o tom, ako by mali ludia rozhodovat v referendach o takych veciach ako napr. ustava EU, to je absolutna pitomost.kali520 napísal:Ale mi tu demokraciu nemame a prakticky sa realizovat neda lebo je to vlada ludu a nie nejakych vlad takze ak by si chcel presadit naozaj pravu demokraciu tak by to bola uz anarchia
Technokracia - hmm, v podstate dost dobra myslienka, avsak nikde nie je zarucene ze by sa to nezvrhlo nezelanym smerom. To je vsetko o fenomene moci.