Vesmirni lide
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Na tohoto chlapka mam prijemne skusenosti (sice som nemohol od smiechu zaspat ale bola aspon haluz), ale ked si tak vezmeme teoriu superstrun tak vraj existuje okolo 25 dimenzii....takze tu 4 dimenziu som ochotny mu zozrat
ale ti "vesmirni lide" ... myslim ze vybrakovali staru dobru dunu (pecka hra ak dakto nevie, ma uz ale svoje roky)
Pridávam sa tí "vedci" boli príliš sebavedomý vôbec neakceptovali jeho názor áno jeho argumenty boli labilné a ľahko vyvrátiteľné ale zato ho tam nemuseli strápňovať. On ich tiež nenapádal za to že si myslia že neexistuje nič čo by naše životy riadilo. Celá tá diskusia bola primitívna.hezo napísal:noo akoze Benda je blazon (asi) , ale zase ty dvaja vedci na tom videjku sa mi zdali dost sebavedom.
Najnormlanejsi tam bol asi Karlík...
-
Stoporko
VIP
...akoze tie videa su riadna haluz...
dost huste jak tam Bendu ku koncu zignorovali...
Vesmirni lide.cz krasna ukazka ako je lahke namotat ludi, ktori hladaju nieco, sami nevedia co a nebudu spokojni kym to nedostanu, na nieco, co sa im v "normalnom" stave javi ako naprosta chochotina.
Inak ujo Benda je velmo sikovny, postavit lode ufonov do stvrtej dimenzie, ktoru nikto z nas nevidi, aby sa vyhol vedeckym argumentom...
...budiz mu Mesiac lahky... (az tam ho treba bez skafandra vystrelit...)
Vesmirni lide.cz krasna ukazka ako je lahke namotat ludi, ktori hladaju nieco, sami nevedia co a nebudu spokojni kym to nedostanu, na nieco, co sa im v "normalnom" stave javi ako naprosta chochotina.
Inak ujo Benda je velmo sikovny, postavit lode ufonov do stvrtej dimenzie, ktoru nikto z nas nevidi, aby sa vyhol vedeckym argumentom...
...budiz mu Mesiac lahky... (az tam ho treba bez skafandra vystrelit...)
-
jjhacker
Medium Star
http://www.vesmirna-drubez.cz/Frikso napísal:Viackrat som pocul o nejakej stranke, zevraj parodia na vesmirnych ludi, vola sa to nejako vesmirni-drubez.cz ale nikto mi to tam nedviha, neviete, ako je ta adresa?? pls. dik
to je co za ftakovinujjhacker napísal:http://www.vesmirna-drubez.cz/
-
aruN
Professional
milujeme vas a pomahame vam www.vesmirni-lide.sk myslim si ze je to chore,za trepe ten benda ze nas sleduju podla monitorov z vesmirnych lodi
hej ale aj ten dedo co tam hovoril proti tomu bendovi je chory, ked trepal ze: "dovolte mi povedat svoj nazor" a pri tom on uz hovoril a stale do toho bendu p******. tak kto ma koho nechat povedat svoj nazor. myslim ze tych chorych ludi tam bolo viac nez len benda.
a tiez nie je spravna teoria ze "co nevidim tomu neverim". tymto neobhajujem bendu. co vedia vedci o vzniku vesmiru a podobne ? co oni zili pred 6 000 000 000 000 alebo kolko to bolo a videli jak vznikal vesmir ? tiez maju niekedy sproste nazory... vsetko su to len dohady a aj tymto dohadom ludia veria... a pritom to niesu podlozene fakty... takze kazdy nech si urobi vlastny nazor a nenecha sa ovplyvnit ani jednou stranou. neznasam ak niekto do niekoho p***** , furt, furt, furt... sak ked tomu nechce verit nech tomu neveri... ja napriklad tym veciam niektorym co vedci tvrdia tiez neverim a pravdupovediac nemozem verit ani bendovi... alebo nemam rad ked nejaky vedec trepe ze co bude o 200 rokov... jak to moze vediet co bude za 200 rokov... ? a opakujem jak moze tvrdit ako vznikol vesmir a podobne veci... co bol pri tom ?
zaujimave ze ked niekto veri v boha a podobne veci tak donho vedec (alebo nejaky iny clovek) tak nep*****
a tiez nie je spravna teoria ze "co nevidim tomu neverim". tymto neobhajujem bendu. co vedia vedci o vzniku vesmiru a podobne ? co oni zili pred 6 000 000 000 000 alebo kolko to bolo a videli jak vznikal vesmir ? tiez maju niekedy sproste nazory... vsetko su to len dohady a aj tymto dohadom ludia veria... a pritom to niesu podlozene fakty... takze kazdy nech si urobi vlastny nazor a nenecha sa ovplyvnit ani jednou stranou. neznasam ak niekto do niekoho p***** , furt, furt, furt... sak ked tomu nechce verit nech tomu neveri... ja napriklad tym veciam niektorym co vedci tvrdia tiez neverim a pravdupovediac nemozem verit ani bendovi... alebo nemam rad ked nejaky vedec trepe ze co bude o 200 rokov... jak to moze vediet co bude za 200 rokov... ? a opakujem jak moze tvrdit ako vznikol vesmir a podobne veci... co bol pri tom ?
zaujimave ze ked niekto veri v boha a podobne veci tak donho vedec (alebo nejaky iny clovek) tak nep*****
boha. a villareal cf je zlty a nikomu to nevadi ked ide o futbal.Frikso napísal:Ja som minule videl takeho chlapka to lepit na zastavke, cely v zltom. Potom vo vlaku taka skupinka vsetci az na jedneho (rozpraval cesky) boli v zltom.. To nechapem aky to ma vyznam //okrem toho, ze na nich sadaju musky
no vedci tiez nie su moc mudry... ked sa odvazia trepat co bolo pred milionmi rokov... nikto to nevidel, nikto to nepocul... tak o com sa snazia hovoritartabanes napísal:jaj more, a veda - hovori ti to nieco? ked niekto vedecky nieco dokaze a nejak kkt mu povie - to je blbost, vesmirny ludia su spasa - to sa mozem len smiat![]()
podla tvojej logiky neexistoval Newton, ani Darwin, ani Da Vinci - videl som ich? nevidel, tak neexistovali
-
Kosh
King
hehe, ty mas kolko rokov??? fakt sa teraz smejem, aj ti nic nehovori slovo VEDA, a nechapes o co tam ide, tak preco ich kritizujes? to je tak, ako pred par sto rokmi - ludia nechapali vedcov, tak vraveli - kecate protikrestanske blbosti, tak vas upalime - a len preto ze to nechapali. ak teda tomu nechapes, tak preco sa k tomu vyjadrujes??
ak najde niekto kostru dinosaura, otestuje ju nejakou tou radioaktivnou metodou a zisti ze ma 70 milionov rokov, tak ty povies ze co on o tom vie?? prosim ta uvedom sa
ak najde niekto kostru dinosaura, otestuje ju nejakou tou radioaktivnou metodou a zisti ze ma 70 milionov rokov, tak ty povies ze co on o tom vie?? prosim ta uvedom sa
a do p***, kto tu hovori o dinosauroch... pytam sa BOLI VEDCI PRITOM KED VZNIKAL VESMIR ??? CO O TOM VEDIA... a ide o to ze bendovi sa smeju preto ze tvrdi o dacom co iny nevidia a na co nema dokazy ... a ty vedci videli jak vznikal vesmir ??? znova VIDELI ???... a vidis to zato, ze si poviem nazor hned do mna p******. ja sa narozdiel nenechavam druhymi ovplynit a verim tomu co chcem... a za to ze tam dedo zacne kricat tak ty hned veris... to mi pripomina hitlera... ten tiez takto masy ludi ovplyvnoval... a este pripominam ze som pisal aj o tom jak sa ten dedo spraval a nie len o vedcoch a ten dedo vedec tiez moc normalny nebol. verim vedeckym veciam ktore sa mi zdaju realne cize vynalezy a podobne vec, ale nech mi netvrdia ze vedia opisat jak vznikal vesmir, to jednoducho vediet nemozu ani keby sa chceli roztrhnut... oni si len myslia ... a to mne nestaci...artabanes napísal:hehe, ty mas kolko rokov??? fakt sa teraz smejem, aj ti nic nehovori slovo VEDA, a nechapes o co tam ide, tak preco ich kritizujes? to je tak, ako pred par sto rokmi - ludia nechapali vedcov, tak vraveli - kecate protikrestanske blbosti, tak vas upalime - a len preto ze to nechapali. ak teda tomu nechapes, tak preco sa k tomu vyjadrujes??