Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

Neviem pochopit ako moze SDKU vyhravat v tom hlasovani, ved to je banda zlodejov a vtieracov do zadkov :evil:
Ali N
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

worman napísal:Neviem pochopit ako moze SDKU vyhravat v tom hlasovani, ved to je banda zlodejov a vtieracov do zadkov :evil:
To vtieranie do zadkov sa nepaci ani mne, ale treba uznat ze ta "banda" nastartovala reformy ktore mal robit Meciar hned po vzniku SR, takze preto
Lindchen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lindchen »

Pre Boha, to kto tak sprosto polozil tu anketovu otazku? To podla teba je volit inu stranu to iste ako nevolit ziadnu? No tak to je velmi primitivny nazor. Takto budes mat skutocne spolahlive vysledky...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jednoznacne SNS-tych co maju v sebe aspon trochu slovenskej hrdosti
urcite nie SMK-blbcov co sa pchaju vsade tam kde ich netreba
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

a ak ste aspon trosicku normalni a vsimli ste si ze era narodnych statov uz skoncila nebudete volit SNS, PSNS a ziadnu narodnostnu politicku stranu ktora sa k tomu oficialne hlasa. Ja pochybujem ze clenom SNS by sa mohol stat Madar kym clenom SMK by sa Slovak bez problemov mohol stat clenom.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Linkman napísal:a ak ste aspon trosicku normalni a vsimli ste si ze era narodnych statov uz skoncila nebudete volit SNS, PSNS a ziadnu narodnostnu politicku stranu ktora sa k tomu oficialne hlasa. Ja pochybujem ze clenom SNS by sa mohol stat Madar kym clenom SMK by sa Slovak bez problemov mohol stat clenom.
takze SNS a SMK si mozem skrtnut?
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Lindchen napísal:Pre Boha, to kto tak sprosto polozil tu anketovu otazku? To podla teba je volit inu stranu to iste ako nevolit ziadnu? No tak to je velmi primitivny nazor. Takto budes mat skutocne spolahlive vysledky...
pocuj sa tu nerozkrikuj ako nieaky ....
Si tu jeden den a ides tu kritizovat.. trosku urovni by nezaskodilo ..

a teraz k veci .. ked nevies nehovor to hlasovanie bolo upravene mod-om tak vyjadri svoj nazor na otazku zo strany 39 ci 40 Ci pri volbe politickej strany beries ohlad na volebny program ...
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:a ak ste aspon trosicku normalni a vsimli ste si ze era narodnych statov uz skoncila nebudete volit SNS, PSNS a ziadnu narodnostnu politicku stranu ktora sa k tomu oficialne hlasa. Ja pochybujem ze clenom SNS by sa mohol stat Madar kym clenom SMK by sa Slovak bez problemov mohol stat clenom.
ako nehnevaj sa ale z tvojho prispevku mi vychadza .. volit SNStrany nie je dobre to nie je v politickej mode .. ale mensinovu narodnostnu stranu je v pohode .. lebo pozieranie narodnej uvedomelosti a hrdosti domacich je v mode..

TOMASE: aj ty si tym chcel povedat..ze si to od linkaca takto pochopil?:SMK sa volit moze SNStrany nie..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ikovan napísal:...TOMASE: aj ty si tym chcel povedat..ze si to od linkaca takto pochopil?:SMK sa volit moze SNStrany nie..
ano presne to som tym chcel povedat. Ze Linkman vidi iba jednu stranu, narodnostna strana je zla, proti-narodnostna dobra. Mozno to skutocne bude tym, ze nie je rodeny Slovak a aj ked tu dlhu dobu zije, nikdy ako Slovak mysliet nebude.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

pre neho asi SMK nie je narodnostna strana :roll: predseda SMK je Slovak madarskej narodnosti.. ale inac zaujimave.. zamyslat sa nad tym ci by mohol byt predsedom narodnej strany niekto inej narodnsti.. :roll: fetujes alebo co..? a era narodnych statov skoncila mozno pre teba.. :P
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:ano presne to som tym chcel povedat. Ze Linkman vidi iba jednu stranu, narodnostna strana je zla, proti-narodnostna dobra. Mozno to skutocne bude tym, ze nie je rodeny Slovak a aj ked tu dlhu dobu zije, nikdy ako Slovak mysliet nebude.
Na jednej strane to viem pochopit ako to mysli lebo nie je nasinec ale u nas sa s tym zije od narodenia .. na celom Slovensku a na Slovenskom juhu obzvlast.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:pre neho asi SMK nie je narodnostna strana :roll: pedseda SMK je Slovak madarskej narodnosti.. ale inac zaujimave.. zamyslat sa nad tym ci by mohol byt predsedom narodnej strany niekto inej narodnsti.. :roll: fetujes alebo co..? a era narodnych statov skoncila mozno pre teba.. :P
Inak v poslednej dobe ako tak lietaju informacie cez moju hlavu si uvedomujem ze vela zapadoeuropskych statov zacina svoj model-politiku modernych mnohokulturalnych lstatov v ktorych su velke kosmopolitne mesta menit a smerovat na ochranu svojej narodnej uvedomelosti..

Ved preco vadi FRA nosenie tradicnych moslimskych odevov - je to inokulturalny prvok .. preco zacinaju sa stavat proti obyvatelstvu pochadzajuceho z byvalych kolonii
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

romero napísal:och Slota. To je cislo. To by tu vyzeralo s madarmi :lol:
Skôr nevyzeralo :lol:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Ak niekto voli SDKU alebo SMK tak to je pekny blb, lebo vobec nevie co robili vo vlade a co sa chystaju robit.

Jednoznacne komu verim je strana SNS, lebo som SLOVAK
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Toxikoman napísal:Ak niekto voli SDKU alebo SMK tak to je pekny blb, lebo vobec nevie co robili vo vlade a co sa chystaju robit.

a ja verim vodke ako Slota, lebo tam je istych 30 - 40 %
ani neviem kolko % ma vodka kedze taky hnus nepijem :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Toxikoman napísal:Ak niekto voli SDKU alebo SMK tak to je pekny blb, lebo vobec nevie co robili vo vlade a co sa chystaju robit.

pocuj Paľko, kolko mas rokov???a odkial si...???
Si myslis ze co vies? prezrad aj nam...asi to tak celkom nie je ked ich napriek tomu ludia volia...
A SNS nie len ze neverim.
Oni si volebu kampan zakladaju na antimadarizacii....A CO BY ROBILI keby uz neboli madari??? NAsli by si nieco ine na odsudzovanie??? nebodaj inteligentnych :lol:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Martin44 napísal:Oni si volebu kampan zakladaju na antimadarizacii....A CO BY ROBILI keby uz neboli madari??? NAsli by si nieco ine na odsudzovanie??? nebodaj inteligentnych :lol:
tak potom by si sa uz nemal coho bat omfg :roll:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

sundevil napísal:a ja verim vodke ako Slota, lebo tam je istych 30 - 40 %
ani neviem kolko % ma vodka kedze taky hnus nepijem :D
je jedno kolko ma, hlavne ze nas spojuje so slotom a mozem ist spolu na budapest :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No osobne nepredpokladám nejakú zmenu po voľbách ..
bohužiaľ stále platí iba zákon o nabalení štátnikov , preto celkovo voľby neuznávam
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

joj.. politika je svinska vec.. akurat som sa dozvedel, ze ked nevyhra fico, tak na 95% pridem o pracu, pretoze ak vyhraju ludia blizky pente (sdku).. tak ti sa postaraju aby nasa spolocnost (cca 200 ludi) zanikla.. jaaaaaaaaaaaj.. Tak koho mam volit? ..co sa tyka nazorov (bol tu taky test hodeny).. tak mi vysla prave sdku.. a fico.. fico je taky debil, ze mi je plano. No asi jedine riesenie odstahovat sa stadeto het.. :(
Zamknuté