Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
takze SNS a SMK si mozem skrtnut?Linkman napísal:a ak ste aspon trosicku normalni a vsimli ste si ze era narodnych statov uz skoncila nebudete volit SNS, PSNS a ziadnu narodnostnu politicku stranu ktora sa k tomu oficialne hlasa. Ja pochybujem ze clenom SNS by sa mohol stat Madar kym clenom SMK by sa Slovak bez problemov mohol stat clenom.
-
ikovan
Darca
pocuj sa tu nerozkrikuj ako nieaky ....Lindchen napísal:Pre Boha, to kto tak sprosto polozil tu anketovu otazku? To podla teba je volit inu stranu to iste ako nevolit ziadnu? No tak to je velmi primitivny nazor. Takto budes mat skutocne spolahlive vysledky...
Si tu jeden den a ides tu kritizovat.. trosku urovni by nezaskodilo ..
a teraz k veci .. ked nevies nehovor to hlasovanie bolo upravene mod-om tak vyjadri svoj nazor na otazku zo strany 39 ci 40 Ci pri volbe politickej strany beries ohlad na volebny program ...
-
ikovan
Darca
ako nehnevaj sa ale z tvojho prispevku mi vychadza .. volit SNStrany nie je dobre to nie je v politickej mode .. ale mensinovu narodnostnu stranu je v pohode .. lebo pozieranie narodnej uvedomelosti a hrdosti domacich je v mode..Linkman napísal:a ak ste aspon trosicku normalni a vsimli ste si ze era narodnych statov uz skoncila nebudete volit SNS, PSNS a ziadnu narodnostnu politicku stranu ktora sa k tomu oficialne hlasa. Ja pochybujem ze clenom SNS by sa mohol stat Madar kym clenom SMK by sa Slovak bez problemov mohol stat clenom.
TOMASE: aj ty si tym chcel povedat..ze si to od linkaca takto pochopil?:SMK sa volit moze SNStrany nie..
-
t0m4s3
Admin
ano presne to som tym chcel povedat. Ze Linkman vidi iba jednu stranu, narodnostna strana je zla, proti-narodnostna dobra. Mozno to skutocne bude tym, ze nie je rodeny Slovak a aj ked tu dlhu dobu zije, nikdy ako Slovak mysliet nebude.ikovan napísal:...TOMASE: aj ty si tym chcel povedat..ze si to od linkaca takto pochopil?:SMK sa volit moze SNStrany nie..
-
ikovan
Darca
Na jednej strane to viem pochopit ako to mysli lebo nie je nasinec ale u nas sa s tym zije od narodenia .. na celom Slovensku a na Slovenskom juhu obzvlast.t0m4s3 napísal:ano presne to som tym chcel povedat. Ze Linkman vidi iba jednu stranu, narodnostna strana je zla, proti-narodnostna dobra. Mozno to skutocne bude tym, ze nie je rodeny Slovak a aj ked tu dlhu dobu zije, nikdy ako Slovak mysliet nebude.
-
ikovan
Darca
Inak v poslednej dobe ako tak lietaju informacie cez moju hlavu si uvedomujem ze vela zapadoeuropskych statov zacina svoj model-politiku modernych mnohokulturalnych lstatov v ktorych su velke kosmopolitne mesta menit a smerovat na ochranu svojej narodnej uvedomelosti..Aryan Angel napísal:pre neho asi SMK nie je narodnostna stranapedseda SMK je Slovak madarskej narodnosti.. ale inac zaujimave.. zamyslat sa nad tym ci by mohol byt predsedom narodnej strany niekto inej narodnsti..
fetujes alebo co..? a era narodnych statov skoncila mozno pre teba..
Ved preco vadi FRA nosenie tradicnych moslimskych odevov - je to inokulturalny prvok .. preco zacinaju sa stavat proti obyvatelstvu pochadzajuceho z byvalych kolonii
-
Martin44
Professional
pocuj Paľko, kolko mas rokov???a odkial si...???Toxikoman napísal:Ak niekto voli SDKU alebo SMK tak to je pekny blb, lebo vobec nevie co robili vo vlade a co sa chystaju robit.
Jednoznacne komu verim je strana SNS, lebo som SLOVAK
Si myslis ze co vies? prezrad aj nam...asi to tak celkom nie je ked ich napriek tomu ludia volia...
A SNS nie len ze neverim.
Oni si volebu kampan zakladaju na antimadarizacii....A CO BY ROBILI keby uz neboli madari??? NAsli by si nieco ine na odsudzovanie??? nebodaj inteligentnych
joj.. politika je svinska vec.. akurat som sa dozvedel, ze ked nevyhra fico, tak na 95% pridem o pracu, pretoze ak vyhraju ludia blizky pente (sdku).. tak ti sa postaraju aby nasa spolocnost (cca 200 ludi) zanikla.. jaaaaaaaaaaaj.. Tak koho mam volit? ..co sa tyka nazorov (bol tu taky test hodeny).. tak mi vysla prave sdku.. a fico.. fico je taky debil, ze mi je plano. No asi jedine riesenie odstahovat sa stadeto het..