Ja ked som to videl tak som si len hovoril "Ako ten mohol byt vo vlade?" Nepovedal tam dokopy nic normalne, len vsetky chyby hadzal na Meciara a Dzurindu. Ked bol v BOXe Lipsic alebo Meciar, malo to aspon ako-taku uroven ale teraz absolutne ziadnu. Aspon ze bola sranda
Cakal som vsetko mozne ale TOTO?? Takeho cloveka najlespie zaliat do metroveho betonu a do zakladov nejakej budovy. Takeho alibistu som uz dlho nevidel. Stale len "preco o mne hovorite?" "vsak na ostatnych sa pozrite!". No omg - tento clovek v parlamente? To radsej spravim parlament z mentalne retardovanych..
na druhu stranu ti ludia co su v publiku nevedia poriadne ani otazku formulovat.
Pozeral som to chvilu a normalne som sa pobavil na niektorych frazach typu. Pacilo sa mi ako zacal obvinovat vsetkych okolo seba, len na seba zabudol. Potom som prepol na oblubene 7 s.r.o!
Linkman napísal:Ľupták je typický komunista od hlavy po päty... tak niet čo čudovať, topiaci sa aj slamky chytá
Chazaj keby nebolo takých Luptákovcov tak by si býval v byte 6+3. Šesť metrov od cesty a 3 metre zemi ak si pochopil ta v zemlianke. Luptákové ruky ti stavali byty. Ak má to byť odmena za poctivo vykonanú prácu tak tento národ padol na hlavu.
nadl napísal:Chazaj keby nebolo takých Luptákovcov tak by si býval v byte 6+3. Šesť metrov od cesty a 3 metre zemi ak si pochopil ta v zemlianke. Luptákové ruky ti stavali byty. Ak má to byť odmena za poctivo vykonanú prácu tak tento národ padol na hlavu.
to ze vie murovat a stavat byty neznamena ze by mal sediet v parlamente. ja viem skladat origami a tiez tam nie som
add: prave som to dopozeral. OMFG to je tragedia....
nadl napísal:Tragedia už len je v tom že si vôbec také čosi napísal. Podla teba by mali sedieť v parlamente ako aj do teraz sedli samá KUR.. samí Kmíň.
Je mi luto ale 65rocny clovek a este k tomu takych intelektualnych parametrov ako Luptak nema v parlamente co robit.
Nedokazal odpovedat na jednoduche otazky moderatorky, rozpraval len o chybach druhych a o nicom inom. Nieco podobne ako sudruh Fico. Len Fica tentokrat treba pochvalit za to, ze ked uz tara tak sa pri tom aspon dolezito tvari...
Dufam ze si to s tym jeho posobenim v parlamente nemyslel vazne.
mastermind napísal:Je mi luto ale 65rocny clovek a este k tomu takych intelektualnych parametrov ako Luptak nema v parlamente co robit.
Nedokazal odpovedat na jednoduche otazky moderatorky, rozpraval len o chybach druhych a o nicom inom. Nieco podobne ako sudruh Fico. Len Fica tentokrat treba pochvalit za to, ze ked uz tara tak sa pri tom aspon dolezito tvari...
Dufam ze si to s tym jeho posobenim v parlamente nemyslel vazne.
Ak má človek leň malatením hubov získať autoritu u občanov, podľa Vás len taký sa pasuje do p Slo. parlametu, po dvoch vládnutiach výpravcu vlakov, notabene, už leň potopa.