Ján Ľupták - BOX TV JOJ

Diskusie na politické témy...
PAT
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Ján Ľupták - BOX TV JOJ

Príspevok od používateľa PAT »

Ani neviem či to bola politická relácia alebo skôr zábavný program :lol:

Čo si o tom myslíte :?:
Dostane sa do parlamentu :?:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ja dufam, ze nie, lebo ma slak trafi
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Jeho obľúbené : Šak sa pozrite, čo Dzurinda :D Neskáčte mi do rečí :D Keď niekto bude mať link na archív nech dá :wink:

P.S. : ZABUDOL SOM EŠTE : keby nie ZRS tak by neboli kontroly, na podnet ZRS sa robila kontrola, Mečiar a ja :oops:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Ľupták je typický komunista od hlavy po päty... tak niet čo čudovať, topiaci sa aj slamky chytá
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Capone_SVK napísal:Keď niekto bude mať link na archív nech dá :wink:
http://www.joj.sk/archiv/2006/BOX/2006- ... 01_Box.wmv
crux2005
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa crux2005 »

trochu balónov + krajšia moderátorka a mohli by to pustiť ako :"silvestrovský zábavný" program... :lol:
- imho, lol
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Ja ked som to videl tak som si len hovoril "Ako ten mohol byt vo vlade?" Nepovedal tam dokopy nic normalne, len vsetky chyby hadzal na Meciara a Dzurindu. Ked bol v BOXe Lipsic alebo Meciar, malo to aspon ako-taku uroven ale teraz absolutne ziadnu. Aspon ze bola sranda :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cakal som vsetko mozne ale TOTO?? Takeho cloveka najlespie zaliat do metroveho betonu a do zakladov nejakej budovy. Takeho alibistu som uz dlho nevidel. Stale len "preco o mne hovorite?" "vsak na ostatnych sa pozrite!". No omg - tento clovek v parlamente? To radsej spravim parlament z mentalne retardovanych..

na druhu stranu ti ludia co su v publiku nevedia poriadne ani otazku formulovat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som to chvilu a normalne som sa pobavil na niektorych frazach typu. Pacilo sa mi ako zacal obvinovat vsetkych okolo seba, len na seba zabudol. Potom som prepol na oblubene 7 s.r.o!

PS: Ak ZRS dame hlasy, mozme dufat v lepsie casy :D
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Linkman napísal:Ľupták je typický komunista od hlavy po päty... tak niet čo čudovať, topiaci sa aj slamky chytá
Chazaj keby nebolo takých Luptákovcov tak by si býval v byte 6+3. Šesť metrov od cesty a 3 metre zemi ak si pochopil ta v zemlianke. Luptákové ruky ti stavali byty. Ak má to byť odmena za poctivo vykonanú prácu tak tento národ padol na hlavu.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nadl napísal:Chazaj keby nebolo takých Luptákovcov tak by si býval v byte 6+3. Šesť metrov od cesty a 3 metre zemi ak si pochopil ta v zemlianke. Luptákové ruky ti stavali byty. Ak má to byť odmena za poctivo vykonanú prácu tak tento národ padol na hlavu.
to ze vie murovat a stavat byty neznamena ze by mal sediet v parlamente. ja viem skladat origami a tiez tam nie som :lol:

add: prave som to dopozeral. OMFG to je tragedia....
nadl
Medium Star
Medium Star

Tragedia.

mastermind napísal:to ze vie murovat a stavat byty neznamena ze by mal sediet v parlamente. ja viem skladat origami a tiez tam nie som :lol:

add: prave som to dopozeral. OMFG to je tragedia....
Tragedia už len je v tom že si vôbec také čosi napísal. Podla teba by mali sedieť v parlamente ako aj do teraz sedli samá KUR.. samí Kmíň. :king: :king: :king: :king: :king: :king:
mastermind
VIP
VIP

Re: Tragedia.

Príspevok od používateľa mastermind »

nadl napísal:Tragedia už len je v tom že si vôbec také čosi napísal. Podla teba by mali sedieť v parlamente ako aj do teraz sedli samá KUR.. samí Kmíň. :king:
Je mi luto ale 65rocny clovek a este k tomu takych intelektualnych parametrov ako Luptak nema v parlamente co robit.
Nedokazal odpovedat na jednoduche otazky moderatorky, rozpraval len o chybach druhych a o nicom inom. Nieco podobne ako sudruh Fico. Len Fica tentokrat treba pochvalit za to, ze ked uz tara tak sa pri tom aspon dolezito tvari...
Dufam ze si to s tym jeho posobenim v parlamente nemyslel vazne.
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: Tragedia.

mastermind napísal:Je mi luto ale 65rocny clovek a este k tomu takych intelektualnych parametrov ako Luptak nema v parlamente co robit.
Nedokazal odpovedat na jednoduche otazky moderatorky, rozpraval len o chybach druhych a o nicom inom. Nieco podobne ako sudruh Fico. Len Fica tentokrat treba pochvalit za to, ze ked uz tara tak sa pri tom aspon dolezito tvari...
Dufam ze si to s tym jeho posobenim v parlamente nemyslel vazne.
Ak má človek leň malatením hubov získať autoritu u občanov, podľa Vás len taký sa pasuje do p Slo. parlametu, po dvoch vládnutiach výpravcu vlakov, notabene, už leň potopa.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ľuptáka si navždy budem pamätať ako bojovníka za nás , robotníkov ...
To je na ňom fajn , však aj snaha sa cení
Napísať odpoveď