Ste za znizenie platov poslancov NR?
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm lenze to nic nerobenie robis na nespravnom mieste a najskor musis byt zelezniciar aby si mohol byt preseda!!!!!!pepek5 napísal:Samozrejme, nic nerobit dokazem aj ja a peniaze za to nedostawam
A este raz nie som za znizenie lebo by zacali si este viac privirabat
!!!!!!! este ste to nepochopili MALA KOPA PYTA VIAC !!!!!!!!!!!!!!!!!
to mas jedno ... oni budu kradnut a tunelovat aj keby mali 100x viac na mesiac ...kto ma viac chce este viac nie ? chamtivostFalcoxxx napísal:Hmm lenze to nic nerobenie robis na nespravnom mieste a najskor musis byt zelezniciar aby si mohol byt preseda!!!!!!
A este raz nie som za znizenie lebo by zacali si este viac privirabat
!!!!!!! este ste to nepochopili MALA KOPA PYTA VIAC !!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Ste za znizenie platov poslancov NR?
urcite ze ano ja by som im dal zivotne minimumpanter2005 napísal:Tak... dalsi vysmech do oci slovenskeho ludu...
-
dair
Guru wannabe
si myslim ze uz ked trojnasobok tak mal by byt ten plat trojnasobkom ale nie priemernej ale MINIMALNEJ mzdy... Cim vyssie by to dostali tym vyssie prachy by mali.
Zartujem, no myslim si ze by mali byt plateni motivacne... a mali by mat aj nejake nutnosti ako napr. 100% ucast na zasadaniach a rokovaniach (so sankciami)... proste ako v skole, (aby si nemohli dovolit j**at na dochadzku)
Zartujem, no myslim si ze by mali byt plateni motivacne... a mali by mat aj nejake nutnosti ako napr. 100% ucast na zasadaniach a rokovaniach (so sankciami)... proste ako v skole, (aby si nemohli dovolit j**at na dochadzku)
klud....co napriklad pokazili...(aj kazili)...ale vzdy lepse ako byvali rezim, meciarovci....o Slovensku sa teraz rozprava ako o ekonomickom tigroviflasch napísal:nech im znizia na minimalnu mzdu...sak nic nerobia iba vsetko kazia a na ostatnych ser* a stale slubuju ze sa situacia na slovensku zlepsi ale pr*
-
ikovan
Darca
Ludia aspon vidiet vase znalosti z politologie..
ved co ste .. ako by to tu vyzeralo.. by som im platy zdvojnasobil a dal na nich tolko agentov provokaterov ze by sa bali co i len mineralku pytat pri lobovani..
Znizenie by este vacsmi zkorumpoval aj tak dost zkorumpovany parlament . nebude smiesny .. a nenadavajte na vsetko ... a aj rozmyslajte nad tym co vravite nie len ako papagaji opakovat po niekom to isteeee
ved co ste .. ako by to tu vyzeralo.. by som im platy zdvojnasobil a dal na nich tolko agentov provokaterov ze by sa bali co i len mineralku pytat pri lobovani..
Znizenie by este vacsmi zkorumpoval aj tak dost zkorumpovany parlament . nebude smiesny .. a nenadavajte na vsetko ... a aj rozmyslajte nad tym co vravite nie len ako papagaji opakovat po niekom to isteeee
-
ikovan
Darca
narazam asi na vsetky prispevky okrem tych od Tomase-hoLayla napísal:ikovanneviem na koho narazas, ale tebe sa zda normalny ten nepomer prace a vyplaty?
Pozri niektori tam ozaj len sedia ... ale byt poslancom je kvantum prace .. plno sedeni vo vyboroch .. len taka tvorba zakonov.. vies cim vsetkym musi prejst taky zakon aby bol prijaty..?? a to nie je len o zakonoch .. rozhodnutia a tak..
-
ava
Medium Expert
Ak sa zaujimas o politologiu, tak si zrejme cital Webera - Politika ako povolanie, klasika. Politici, ktorí ziju "pre" alebo "z" politiky. A mne furt pripada, ze su tu len ti druhi...ikovan napísal:Ludia aspon vidiet vase znalosti z politologie..
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert