to co si napisal len dokazuje tvoju obmedzenost v brani do uvahy aj nazor inych... a ak nerozumies slovam "a ja som hovoril o vlastnostiach?" si este obmedzeny aj niekde inde.cert napísal:Nechapes ze smejd moze byt vyrobok Made in Germany, alebo aj Made in Vietnam.
Rozhodujuci je vsak vyrobca - ten vyraba identicky vyrobok v Cine, alebo Nemecku.
Ak sa nabuduce budes divit co ludia zizaju na Tvoje topanky na ulici, tak najskor sa im Tvoje topanky nebudu pacit.Take a podobne znacky topanok bezne vidiet v obchodoch a viem zhodnotit co je znacka(a kvalita; nemyslim na vzhlad).
Uz len to ze som pod to napisal "NEBER TO OSOBNE, INY CLOVEK INY VKUS" svedci o niecom ale to si si asi neprecital lebo si...
Nabuduce citaj pozorne, reaguj k veci a nie na tvoje skreslene vytahy z toho co som napisal
A to ze sa ti nepacia je tvoj nazor a ja s tym nespravim ani nemienim nic spravit (lebo vidno ze nehras basket) a je mi to kazdopadne jedno
a pre tvoje info hociktory par co tam mas len TAZKO zozenies na SLOVENSKU. Zatial som videl len jedne z tych piatich a iba v Blave aj to vo farebnej kombinacii tvojich zubov takze, nekecaj somariny