Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha...

O športe...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ser na vsetky diety pravda nezer cele dni len maso ale skus futbal lebo tam raz klusas potom sprintujes za loptov a ked sa pohybujes po ihrisku mislym normalne velke tak za 70minut take 4-5km zrobis a aj na malom ihrisku co to vypotis lebo si furt v pohybe ja hram futbal od6rokov a nemam problem z nadvahou mam13 meriam165 a vazim45 tak pohoda
0zaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 0zaj »

kali250:velmi pekny prispevok, jednoznacne najhodnotnejsi z celej temy...nechapem preco sa ludia vyjadruju k teme, ktore ani zdaleka nerozumeju. Ako si spravne napisal, chudnut sa neda lokalne. K tvojmu prispevku dodam snad len, ze aerobny trening odporucam hned rano nalacno, s tym ze si da par gramov BCAA alebo glutaminu, aby zastavil katabolizmus svalov...Tak je AA najucinnejsia :wink:
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

0zaj napísal:kali250:velmi pekny prispevok, jednoznacne najhodnotnejsi z celej temy...nechapem preco sa ludia vyjadruju k teme, ktore ani zdaleka nerozumeju. Ako si spravne napisal, chudnut sa neda lokalne. K tvojmu prispevku dodam snad len, ze aerobny trening odporucam hned rano nalacno, s tym ze si da par gramov BCAA alebo glutaminu, aby zastavil katabolizmus svalov...Tak je AA najucinnejsia :wink:
Diky. Ale najradsej mam tie reklami ze kupte si totla gim cvicte pri pozerany TV a schudnete 20 kg za 2 tyzdne :lol: . Tak tomu uveria fakt nejaky naivny ludia alebo uplny lenivci
hor.net
Amateur
Amateur

Re: Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha,poradte

Príspevok od používateľa hor.net »

guru07 napísal:Som trochu pri sebe ( hlavne v oblastiach stehien , brucha ) a xel by som sa zbavit nadbytocneho tuku ....

Meriam : cca 182cm
Vek : 13
Váha : 87 kg +- 3 kg

Prosim vas vestkych o radu ... :?
no to by som chcel vidiet ako ma nejaky 13-rocny chalan 180cm :D
Kapone11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kapone11 »

guru07 napísal:Ake by som mal jest : zelene alebo cervene ???
p.s. Milujem jablka !!! :) :) :)
Podla mna su lepsie zelene (chutou) ale tukmi nevim cervene ci zelene ...
Mas jedno jake ale zasiti ta to na dlhsiu dobu a doda ti to vitaminy ja osobne jem 1-2 jablka na den koli vitaminom lebo vela sportujem a nechcem byt chory.
pinco
Darca
Darca

Re: Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha,poradte

Príspevok od používateľa pinco »

hor.net napísal:no to by som chcel vidiet ako ma nejaky 13-rocny chalan 180cm :D
mozno chlapec papa nejaky rastovy hormon...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

to kali520. dufam , ze aj ty papas (alebo budes) nejake tie steroidy, ked si kulturista :wink:
neviem naco mu bude cvicenie v oblasti predlaktia, drz sa temy

JOGGING :arrow: RULEZZ
0zaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 0zaj »

canopus napísal:to kali520. dufam , ze aj ty papas (alebo budes) nejake tie steroidy, ked si kulturista :wink:

tym len pripomenul, ze ani partie ako predlaktia a lytka netreba vynechavat. Sam som uz videl zopar ludi, ktori kvoli tomu vyzeraju naozaj smiesne. Ale myslim, ze v inej teme si sam pisal o rovnomernom precviceni celeho tela, nielen plazovych partii, nie? A preco si kulturistikou spajas steroidy?Ty si ich bral, ked si cvicil?Dufam, ze to ide aj bez nich, pretoze ja sa na ne teda nechystam
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

canopus napísal:to kali520. dufam , ze aj ty papas (alebo budes) nejake tie steroidy, ked si kulturista :wink:

V oblasti kulturistiky su seroidy nelegalne a hrozi vylucenie. A poznas ti nieco aj ako naturalna kulturistika?
Clemenza
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Clemenza »

haha lol ja mam 17r. 184cm a 75 kg
rok som sa venoval capoeire a teraz 2.5 roka kickboxu a stale mam gulate brusko...no cim to asi bude???
PIVKO to vsetko isti :lol: :lol: :lol: :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

S tymi drepmi aj brusakmi suhlasim, no mohol by si aj zacat behat. Nieco aj vypotis a naberies kondicku.
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

kali520 dik za radu skusim buduci tyzden tento mam taku dietku ..
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Prsne svalstvo

Príspevok od používateľa Schelmy »

Ake cvicenia by ste odporucili na spevnenie prsneho svalstva? Thx
Pripadne dat nejake stranky, kde je to popisane.. Thx
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na prsia toho vela poradit neviem - akurat tak kliky nasiroko - na dlaniach to vraj ide viac na silu a na pastiach do objemu - neviem ci tomu verim... a potom na lavicke benchpress
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Clemenza napísal:haha lol ja mam 17r. 184cm a 75 kg
rok som sa venoval capoeire a teraz 2.5 roka kickboxu a stale mam gulate brusko...no cim to asi bude???
PIVKO to vsetko isti :lol: :lol: :lol: :lol:
jj to je pravda aj ja hravam futbal ( pasivne ) a ja inak sportujem !! nejem vela ! :lol: ale pijem vela piva a brusko gulate :)
co uz ... vsetko v norme ale to brucho .! :?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Vybehni na biku niekam von najme teraz ked je vonku hic taku 1-2 hodky na biku cez slnko spotis sa jak svina ale urcite pomoze :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

l-karnitin a behat
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

L - Carnitine 50 000 liquit
Vysoko účinný koncentrát L- karnitínu baze v tekutej forme pre redukciu hmotnosti. Synergická kombinácia s vitamínom B6 zabraňuje novej tvorbe tukového tkaniva., pomáha regulovať hladinu cholesterolu a podporuje srdcovú a mozgovú aktivitu.
Prílohy
L -Carnitine.jpg
L -Carnitine.jpg (4.03 KiB) 2110 zobrazení
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

beh, ale napr. aj nejake cviky a nejaky sport, ako volejbal, basketbal...

chce to len makat, makat a makat :lol:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Alebo ked chces nieco predsaj len ucinnejsie ale zaroven nelegalne cize neni to dostat kupit v obchode tak by som odporucal : DNP

"DNP (2,4-Dinitrophenol) je chemická látka s množstvom rôznych využití. DNP sa už okolo roku 1900 používalo v rozbuškách na zapaľovanie TNT. V roku 1931 štúdia Stanfordskej univerzity ukázala, že táto látka má potenciál spôsobovať neuveriteľný úbytok hmotnosti, preto sa DNP stalo základom mnohých prípravkov na chudnutie. O dva roky bolo zakázané kvôli vážnym rizikám spojeným s jeho užívaním.

Oproti efedrínu a clenbutherolu, ktoré spôsobujú asi 3% zrýchlenie metabolizmu je účinok DNP neuveriteľný. Táto látka umožňuje až 50% zvýšenie bazálneho metabolizmu (BMR basal metabolic rate).(10) DNP nemá anorektické účinky, čiže neznižuje chuť do jedla. Práve naopak, často sú pozorované záchvaty žravosti, hlavne potreba uhľohydrátov.

DNP ovplyvňuje proces tvorby ATP, zdroja energie pre svalovú prácu. Ak je v tele prítomné DNP, reakcie, ktorých výsledkom je v normálnom stave ATP, produkujú len teplo, pretože DNP tvorbu ATP znemožňuje. Výsledkom je zvýšenie telesnej teploty spravidla o 1 až 1,5 °C. Teplo je vylučované celým povrchom tela a hlavne hlavou.

ALE …

Super potenciál pre odbúravanie tuku je vyvážený asi najsilnejšou zbierkou rizík a vedľajších účinkov o akých som zatiaľ počul.

Zvýšenie telesnej teploty nie je zhora nijako ohraničené. Pri predávkovaní zhoríte zvnútra, pretože v tele neexistuje žiaden ochranný mechanizmus proti účinkom DNP. Požitie 4-až 6-násobnej dávky je smrteľné. Nižšie predávkovanie môže poškodiť mozog a iné orgány.

Predpokladá sa, že DNP môže mať karcinogénne účinky, čiže môže podporiť vznik rakoviny. Navyše pri rýchlej oxidácii tukov sa uvoľňujú voľné radikály a mnohé látky, ktoré môžu byť tiež potenciálne nebezpečné.

Keďže všetko vzniknuté teplo sa musí nejako z tela dostať, tak dochádza k silnému poteniu aj v zime.

Podobne ako iné prípravky na znižovanie hmotnosti, aj DNP spôsobuje nespavosť.

Nízka hladina ATP, spôsobená používaním DNP, spôsobuje bolesti svalov. Doporučuje sa tréning v oblasti 15 a viac opakovaní v jednej sérii, ktorý by mal tieto bolesti zmierniť.

DNP má jednu zaujímavú vlastnosť. Zo zatiaľ presne nezistených dôvodov dochádza po ukončení kúry k asi 3 kg prírastku svalovej hmoty bez použitia nejakých ďalších prípravkov. DNP je v súčasnosti najsilnejšou zbraňou v boji proti podkožnému tuku. Z dôvodu obrovského rizika spojeného s užívaním tejto látky DNP rozhodne neodporúčam. Berte túto časť článku ako informatívnu a počkajte si, kým vedci vymyslia niečo, čo bude mať podobné účinky, ale nebude také nebezpečné.
Napísať odpoveď