Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA

Diskusie na politické témy...
cubix
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cubix »

Vitusko napísal:Aj tak sme iba zmeska vselijakych narodov od Avarov, St. Madarov alebo Turkov
Boa to si mozno jakby ty. Neviem ako moze "Slovak" trepnut takuto hovadinu, alebo ze by dalsi Madar na hojku ?!
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Cubix, ty ma seres > mas komplexy alebo si taky nevzdelany ?
Hadam si nemyslis, ze sme vsetci cistokrvni Slovania ???
Preco by "Slovak" nemohol napisat pravdu ? Co si zase nejaky rasista trapny kt. machruje na internete?
Clovek napise nieco, co zrani tvoju "slovensku dusu" a uz ho musis buzerovat > vies co ? VYSPI SA :smt006
cubix
Star
Star

Vitusko napísal:Cubix, ty ma seres > mas komplexy alebo si taky nevzdelany ?
Hadam si nemyslis, ze sme vsetci cistokrvni Slovania ???
Preco by "Slovak" nemohol napisat pravdu ? Co si zase nejaky rasista trapny kt. machruje na internete?
Clovek napise nieco, co zrani tvoju "slovensku dusu" a uz ho musis buzerovat > vies co ? VYSPI SA :smt006
no neviem kto tu je nevzdelany a rasista... pokial je nezvanie niekoho madarom ukazkou rasizmu nuz ...
Neviem ci sme tu vsetci cistokrvni Slovania ale ty to isto nie si :) . Nestaci byt len potomkom slovanov musis si to aj uvedomovat a patricne si to vazit...
BTW spat k tomu tvojmu bludu si napisal:
Aj tak sme iba zmeska vselijakych narodov od Avarov, St. Madarov alebo Turkov - CO MAJU DO PI*E SPOLOCNE AVARI, TURCI SO SLOVANMI??? A POKIAL VIEM TAK MADARI SU POTOMKAMI AVAROV. SA VRAT NA ZAKLADNU SKOLU!!!!
Rastaman
Medium Star
Medium Star

cubix napísal: CO MAJU DO PI*E SPOLOCNE AVARI, TURCI SO SLOVANMI???
Pozri, ja sa nechcem robit nejaky mudry, ale keby si mal aspon zakl. vedomosti z historie Slovanov, by si vedel, ze v 6.st. boli na uzemi Madarska avari ktori nas vyuzivali > nase uzemia a dokonca znasilnovali nase zeny, s ktorymi mali deti (ktore len tak nezmizli z tadialto)

K tym St.Madarom> myslim, ze oni nemali s Avarmi nic spolocne (nie som ale isty)
A madar som urcite neni a aj keby, tak co ? hadam s tym nemas problem ?

:smt006
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Vitusko mna by len zaujimalo podla coho zistim ci niesom nahodou Avar alebo Turek. Diki.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Aryan Angel napísal:Vitusko mna by len zaujimalo podla coho zistim ci niesom nahodou Avar alebo Turek. Diki.
Tak to musis Ty vediet > opytaj sa doma rodicov :!:
Pozri > ak nie si modrooky blondiak a nie si biely ako prava ruska devacka tak mas predkov z Indie ASI
cubix
Star
Star

Vitusko napísal:Pozri, ja sa nechcem robit nejaky mudry, ale keby si mal aspon zakl. vedomosti z historie Slovanov, by si vedel, ze v 6.st. boli na uzemi Madarska avari ktori nas vyuzivali > nase uzemia a dokonca znasilnovali nase zeny, s ktorymi mali deti (ktore len tak nezmizli z tadialto)

K tym St.Madarom> myslim, ze oni nemali s Avarmi nic spolocne (nie som ale isty)
A madar som urcite neni a aj keby, tak co ? hadam s tym nemas problem ?

:smt006
no a? a rusi pocas druhej svetovej vojny tiez znasilnovali nase zeny - takze som napoli rus ? :lol:
ty musis byt teda ale velmi logicky zmyslajuci clovek.
jasne mne nevadi ze si madar, len nepis take hovadiny. END
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Vitusko napísal:Tak to musis Ty vediet > opytaj sa doma rodicov :!:
Pozri > ak nie si modrooky blondiak a nie si biely ako prava ruska devacka tak mas predkov z Indie ASI
Avari a Turci prisli z Indie? A len modrooky ? :) Tak to nas je tu dost tych Avarov :) Boze ja nemam modre oci.. asi som Turek, divne ze brat ano.. budem verit tvojim antropologickym vedomostiam alebo nam tu uz nepis tie vtipy.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Aryan Angel napísal:Boze ja nemam modre oci.. .
A to si hovoris Arijsky anjel :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

to je v pichi co .. :(

:wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Vitusko: ty si vzdy nalozis taku kopu na tanier a potom to nedokazes zjest... este napis ze aj eskimaci dobivali nase uzemie a budeme spokojni :D
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Inak vy co tu vypravate, ste inaksi machri > akurat tak na internete > musite si volaco dokazovat?
Niekto chce mat asi co najviac prispevkov nie? Preco sa vzdy najdu ludia, ktori musia do kazdeho rypat > to sa musite pri kazdej prilezitosti ohlasit?
Ja som napisal iba svoj nazor a vy "najvacsi krali" tu musite do toho pindat!
Lahke je sa z niekoho vysmievat, sak to vie kazdy k****
Chcete povedat, ze nemame zmiesanu krv s ostatnymi narodmi? a preco sem pletes volakych Rusov?
Ja "zjem" vzdy vsetko, ale volakedy sa to neda ked dajaki debilkovia prekrutia vsetko co clovek napise > dobre sa vam pinda, ze?
Zacal som ja prvy do vas je**t hmm? tak co
cubix
Star
Star

Vitusko napísal: Niekto chce mat asi co najviac prispevkov nie?
j mas pravdu - a aj sam to svojimi prispevkami dokazujes. Nuz mal by si sa nad sebou zamysliet - vyliezt niekedy aj do ludskej spolocnosti a neoxidovat furt na forach. A ked uz tak - ziadny narod neni "cisty" ale to je samozrejme - len neviem preco by slovania mali byt akurat potomkami Turkov, Avarov.

P.S.: slovania nie su z Indie :wink:
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Ale ked to sa neda neodpisat na tvoje pripomienky >>> napisal som niekde ze Slovania su z Indie HMMMM? odpovedz mi!
Ziadny narod nieje cisty > sak ty si napisal to iste, kvoli comu si ma zacal buzerovat (ze SL. su zmiesany s Avarmi ...)
Slovania a potomkovia Turkov >>> nie nie Zase si zle pochopil

PS:Skus si precitat nejaku encyklopediu o prichode Slovanov na nase uzemie a potom sa mozeme rozpravat Dobre? dik :)
cubix
Star
Star

Vitusko napísal:PS:Skus si precitat nejaku encyklopediu o prichode Slovanov na nase uzemie a potom sa mozeme rozpravat Dobre? dik :)
skus si precitat svoje predosle prispevky Dobre? dik :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vitusko napísal:Ale ked to sa neda neodpisat na tvoje pripomienky >>> napisal som niekde ze Slovania su z Indie HMMMM? odpovedz mi!
Ziadny narod nieje cisty > sak ty si napisal to iste, kvoli comu si ma zacal buzerovat (ze SL. su zmiesany s Avarmi ...)
Slovania a potomkovia Turkov >>> nie nie Zase si zle pochopil

PS:Skus si precitat nejaku encyklopediu o prichode Slovanov na nase uzemie a potom sa mozeme rozpravat Dobre? dik :)
Mohol by som vediet od koho su tie enciklopedie?
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Pekny clanok, ale ako si pisal, pre niekoho stara znama vec
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

p4ra napísal:Tomasito: To co som povedal je moj nazor a ty s nim suhlasit nemusis. Slovaci jednoduchou trpia nejakym komplexom, su rasisti, aj xenofobi. Taketo individua su v kazdej krajine sveta, ale ako sa spravaju Slovaci, to nie je normalne. Nerozumiem potrebe doslovne nenavidiet: gayov, Romov, Madarov, Zidov, Americanov.. Slovaci v podstate nemaju radi nikoho, len sami seba.
vsade su rasisti, nie len slovaci a nepis ze len na Slovensku, bo ma maximalne vytacas, citas nazov temy? tak citaj pozorne :evil:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

HardiKrishna napísal:vsade su rasisti, nie len slovaci a nepis ze len na Slovensku, bo ma maximalne vytacas, citas nazov temy? tak citaj pozorne :evil:
Ty citaj, co som napisal ja. Som povedal, ze v kazdej krajine su taketo individua.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Zaujimave, ze najvacsi rasisti su prave zidia (vid. Talmud). Ktory z narodov, resp. ktore z nabozenstiev ma vo svojom svatom pisme zakotveny vyvoleny narod? Pritom ako som uz spominal, ostatne narody povazuju za gojov (gój = hovado, otrok). Podla zidovskych tradicii sa nikto nemoze stat zidom, musi sa narodit ako zid, mat zidovske geny, dokonca sa mozu sobasit len medzi sebou, nehovoriac o sionizme ako rasistickej ideologii, ktora o.i. hlasa nadradenost zidov nad ostatnymi narodmi. That´s it
Napísať odpoveď