Slovenská Pospolitosť
-
impending_disaster
Medium Expert
-
vendermarch
Light Expert
No raz darmo. Čo sa týka Aryan Angela... Neviem prečo stále spomínaš smskovanie do superstar. Máš z toho traumu alebo čo? Každopádne sa dá na problém pozerať z každej strany a ja ti neberiem tvoj názor. Práveže ho chápem aj keď s ním bytostne nesúhlasím. Jediná vec ktorá je fakt je, že nemôžeš ísť proti svetu delami. Rovnaku nezmyselné je prieť sa v tejte téme na tomto fóre lebo nikto nepresvedčí toho druhého už len z princípu.
Dúfajme len že nikdy nepríde to o čom tak snívaš, lebo keď by si si uvedomil že toto nieje to čo si chcel asi by už bolo neskoro.
PS. Nehovoril som o norimbergu. A čo sa týka dôveryhodných zdrojov informácii. Začnime napríklad s tým, že server nebude mať v názve 88... Alebo zase len mne šibe? 88 je len číslo a nič to neznamená?
Dúfajme len že nikdy nepríde to o čom tak snívaš, lebo keď by si si uvedomil že toto nieje to čo si chcel asi by už bolo neskoro.
PS. Nehovoril som o norimbergu. A čo sa týka dôveryhodných zdrojov informácii. Začnime napríklad s tým, že server nebude mať v názve 88... Alebo zase len mne šibe? 88 je len číslo a nič to neznamená?
Ja som tym chcel to povedat ze komunizmus je stale dovoleny a dokonca aj stranu komunisticku mame ale nacizmus je zly. Tak nech zakazu aj komunizmus. Ale nie oni pomaly uz zakazu aj nacionalizmus, co neviem co je na nom take zle. A k SP mnohy tu hovorili ze tam poznaju ludi co su sami rasisti, ja osobne tym ludom neverim ale dobre povedzme ze maju trosku rasisticky myslienky a co? Vy si vazne myslite ze by tu zacali zabijat alebo nejako potlacovat ludske prava? Vsak by nam to zo sveta nedovolili, hlavne EU by nam dala take sankcie ze by sme sa nespametaly. Akurat by tu bolo to ze v skolach by cigani nesikanovali bielich madri by neboli vo vlade a v TV by podavali nazory z oboch stran nie len z tej jednej. A ze chcu stavovsku demokraciu? Oni to podavali ako jeden z moznych sposobov vlady pre mna osobne by bol dobry spsob a myslim ze aj pre ostatnych. Pocuvam stale ludi nadavat na tuto vladu ale ked cheme nieco ine tak to uz nie. Preco?impending_disaster napísal:Pouzivas chybnu argumentaciu. Ospravedlnujes jedno zlo inym!!!
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne osobne sa dost nepaci ze do pospolitosti sa da normalne prihlasit uz od 15 rokov. nie som sice omnoho starsi ale aj tak myslim ze decka co nemaju co robit sa tam proste prihlasia aby niekam patrili a potom robia bordel lebo si myslia ze su v super partii a tak. ti ktori toto zakladali to mozno povodne mysleli inak ale toto sa im z toho vyvynulo a to je dost zle a myslim ze uz nema cenu aby nadalej fungovali
-
tomexx
King
Nie, nie oni dobre vedia co robia. Snazia sa sfanatizovat mladych, lahko ovplyvnitelnych, ludi. Presne ako Hitler. Odporucam precitat knihu Hitlerova Mladez od Guida Knoppa, otvori vam to trochu oci, rovnako ako mne.Vesper napísal:mne osobne sa dost nepaci ze do pospolitosti sa da normalne prihlasit uz od 15 rokov. nie som sice omnoho starsi ale aj tak myslim ze decka co nemaju co robit sa tam proste prihlasia aby niekam patrili a potom robia bordel lebo si myslia ze su v super partii a tak. ti ktori toto zakladali to mozno povodne mysleli inak ale toto sa im z toho vyvynulo a to je dost zle a myslim ze uz nema cenu aby nadalej fungovali
-
r3sp3ct
Light Professional
Vesper, keď vieš o téme veľké h**no, tak ju radšej obchádzaj, si pozri príspevky dozadu, kde jeden nemenovaný Angel, písal, že kto je členom SP, už sa tu vek rozoberal
takže nie len poslednú stranu prečítať, aby nestála reč a mohol si tu písať odveci, to info máš z Markízy, Sme, Nový Čas alebo odkiaľ 
Na stráž
Na stráž
-
POiNTER
Medium Star
S tymi argumentami o citani bulvarnych casopisov je to uz trapne...uz si to obhajcovia SP odpustite... neviem ako ostatny, ale ja kritizujem SP najme na zaklade ich clankov a fotografii, ktore som si nasiel na ich webe...podla nich som si urobil obraz. Pochybujem ze ostatny sa riadia len bulvarnymi casopismi.Capone_SVK napísal:... Markízy, Sme, Nový Čas alebo odkiaľ