ty mali vekovy priemer asi tak od 12-17 rokov, tie detska boli nasadene hlavne na zapade po vylodeni zidov v normandii tam jedna jednotka drzala nejaky zapadakov a sposabila americanom dost velke straty:)tomexx napísal:Ano, k Hitlerjugend.
Slovenská Pospolitosť
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dufajme, ze z toho vyrastu, byt ja ich otcom taku bitku co by odo mna moje dieta dostalo a aj s ich sefomAryan Angel napísal:POiNTER ver tomu ze vacsina ludi bere info z toho braku a tiez tu niektorym nevadi opakovat stale o tom, ze "su to deti, ktore z toho vyrastu" a pod..
btw v Hitlerjungen bol aj samotny zastupca Boha na Zemi, sucasny papez, tak co
myslite, ze hitlerjungen neboli do toho zavlecene nasilne?aj vy by ste, pri natlaku na rodinu toto spravil, a asi kazdy.Co si o tom myslite?
Ze to je dobra sprostost, pre nich bolo cest zomret pre nemecko a pre Hitleracanopus napísal:dufajme, ze z toho vyrastu, byt ja ich otcom taku bitku co by odo mna moje dieta dostalo a aj s ich sefom
myslite, ze hitlerjungen neboli do toho zavlecene nasilne?aj vy by ste, pri natlaku na rodinu toto spravil, a asi kazdy.Co si o tom myslite?
A co si vlastne nasiel na tom webe? Mozno si tam bol pozret, precital si si nejaky nadpis (napr cigansky problem) a uz hned zacnes hovorit aky su nacisti. Povedz mi na ktorej akcii niekoho bili alebo nieco zle robili. Prisli povedali svoj nazor. Lenze tebe strasne vadi ked niekto nesuhlasi s tvojimi nazormi takze ich oznacujes za rasistov a nacistov uz sa preber a uvedom si co pisesPOiNTER napísal:S tymi argumentami o citani bulvarnych casopisov je to uz trapne...uz si to obhajcovia SP odpustite... neviem ako ostatny, ale ja kritizujem SP najme na zaklade ich clankov a fotografii, ktore som si nasiel na ich webe...podla nich som si urobil obraz. Pochybujem ze ostatny sa riadia len bulvarnymi casopismi.
-
impending_disaster
Medium Expert
-
POiNTER
Medium Star
Jasne...lebo ja som obmedzeny len na citanie nadpisov...kali520 napísal:A co si vlastne nasiel na tom webe? Mozno si tam bol pozret, precital si si nejaky nadpis (napr cigansky problem) a uz hned zacnes hovorit aky su nacisti. Povedz mi na ktorej akcii niekoho bili alebo nieco zle robili. Prisli povedali svoj nazor. Lenze tebe strasne vadi ked niekto nesuhlasi s tvojimi nazormi takze ich oznacujes za rasistov a nacistov uz sa preber a uvedom si co pises
Ja chapem ze mozu mat ludia rozne nazori...ja im ich neberem...len nedokazem pochopit tych ktori obhajuju nacizmus a rasizmus...to je vsetko.
-
impending_disaster
Medium Expert
Dobre, poviem ti pravdu mozno ja mam trochu viac pravicovo extremne nazory al SP ako politicka strana take nazory nema. No ale to je jedno mne osobne by vyhovovalo keby boli pri moci, mozno aj tebe co ty vies. Ak nie tak dobre mal si pravdu. No ale to sa uz bohuzial nedozvieme. A na otazku Tomexxa mam 18 rokovPOiNTER napísal:Jasne...lebo ja som obmedzeny len na citanie nadpisov......chlapce s citanim vazne problemy nemam a precital som si niekolko clankov (btw. uz som o tom pisal). To neznamena ze ked zatial nikoho nezbili, tak by sa to nestavalo ani keby prisli k moci. A ak sa ma niekto prebrat...tak si pozorne precitaj aku kravinu si napisal... urcite neoznacujem vsetkych co maju iny nazor za nacistov... napr.: Ked mi povies ze je Intel lepsi ako AMD tak ta urcite neoznacim za nacistu
...
Ja chapem ze mozu mat ludia rozne nazori...ja im ich neberem...len nedokazem pochopit tych ktori obhajuju nacizmus a rasizmus...to je vsetko.
-
Vesper
Professional
ved ale nebudme vulgarni ...Capone_SVK napísal:Vesper, keď vieš o téme veľké h**no, tak ju radšej obchádzaj, si pozri príspevky dozadu, kde jeden nemenovaný Angel, písal, že kto je členom SP, už sa tu vek rozoberaltakže nie len poslednú stranu prečítať, aby nestála reč a mohol si tu písať odveci, to info máš z Markízy, Sme, Nový Čas alebo odkiaľ
Na stráž
aha a ja mam iba 16
Nerozumiem co je na tom vtipne. Pozri sa na svoj avatar a potom na to co si napisal. Viete co vlastne chcete? Pravdepodobne sympatizujes so SP a potom sa smejes na veci, ktora moze rozosmiat len zvratenych ludi. Co si mam o tom mysliet. Potom sa nas tu vsetkych snazite presvedcit, ze s rasizmom a fasizmom nemate nic spolocne. Taku naivitu som este nevidel. Viem len to, ze ste smiesni.Luboss88 napísal:ty mali vekovy priemer asi tak od 12-17 rokov, tie detska boli nasadene hlavne na zapade po vylodeni zidov v normandii tam jedna jednotka drzala nejaky zapadakov a sposabila americanom dost velke straty:)
Co je stasne velka skoda ze tie deti neposlali na Rusov lebo Amici by boli skorej v Berline a po vojne by sa inak delil svet a CSR by najskor bolo demokraticke a bolo by prosperujuce asi ako FR ci portugalskoLuboss88 napísal:ty mali vekovy priemer asi tak od 12-17 rokov, tie detska boli nasadene hlavne na zapade po vylodeni zidov v normandii tam jedna jednotka drzala nejaky zapadakov a sposabila americanom dost velke straty:)
Ani by som nepovedal tie deti boli uplne oddane rezimu a aj by polozili zivot pre Hitlera. A si velmi naivny ked veris ze by tu bola demokracia. Asi by to tak vyzeralo ze by tu bola pozitivna diskriminacia a cigani by nam zacali podpalovat domy. A co je podla teba demokracia? Toto co je v zapadnej europe je len hrstka humanistov nasluchajucich poziadavkam sionistovSLIMO napísal:Co je stasne velka skoda ze tie deti neposlali na Rusov lebo Amici by boli skorej v Berline a po vojne by sa inak delil svet a CSR by najskor bolo demokraticke a bolo by prosperujuce asi ako FR ci portugalsko
myslienku SP podporujem v tom smere,aby nemali Neslovaci podiel na vladnej moci,ale s nasilim vobec nesuhlasim,to iba v krajnom pripade...
BTW: profaci zo sportoveho gympla chodievaju na moju skolu za predsedov komisii pri maturach,ta ksom zvedavy ze kto bude predseda na dejepise,alebo informe
k Hitlerovej mladezi-bol to posledny vykrik z agonie,to uz v SS bojovali aj vazni z koncentrakov a boli divizie z ludi co mali napr. chore pluca,atd...
iMHO ak by sa studena vojna zmenila na otvorenu konfrontaciu W a E tak by pioniery boli "pouziti" rovnako....
jednu vec si musime priznat-ak by sa Adolf v 1933 nechopil v Nemecku moci mozno by nikdy nebolo samostatne Slovensko => vsetko zle je na nieco dobre...
btw mam len 17...

BTW: profaci zo sportoveho gympla chodievaju na moju skolu za predsedov komisii pri maturach,ta ksom zvedavy ze kto bude predseda na dejepise,alebo informe
k Hitlerovej mladezi-bol to posledny vykrik z agonie,to uz v SS bojovali aj vazni z koncentrakov a boli divizie z ludi co mali napr. chore pluca,atd...
iMHO ak by sa studena vojna zmenila na otvorenu konfrontaciu W a E tak by pioniery boli "pouziti" rovnako....
jednu vec si musime priznat-ak by sa Adolf v 1933 nechopil v Nemecku moci mozno by nikdy nebolo samostatne Slovensko => vsetko zle je na nieco dobre...
btw mam len 17...
To tazko, europa bola rozdelena este pred dobojovanim. To ze sme mali byt pod ZSSR bolo davno jasne uz dlho pred koncom Ruskej ofenzivy a bolo to dohodnute vsetkymi mocnostami s HLAVNYM slovom ZSSR pretoze vybojovali najviac, cize by nas mohli oslobodit aj mimozemstania ale boli by sme pod ZSSR.SLIMO napísal:Co je stasne velka skoda ze tie deti neposlali na Rusov lebo Amici by boli skorej v Berline a po vojne by sa inak delil svet a CSR by najskor bolo demokraticke a bolo by prosperujuce asi ako FR ci portugalsko