Keby drogy boli legalizovane uz by neboli take zaujimave. Zacnime len na priklade marihuany a pohladom na Holandsko. Ale to nie je predmetom temy.Aryan Angel napísal:len ti asi nedochadza ze pred tym ako drogovanim zabije sam seba moze v svojom stave alebo v potrebe po droge zabit nevinnych ludi
White Power Music
heh takze vlastne priznavas ze mas vztah k drogam a keby bolo legalizovane tak by si ich uz nebral...p4ra napísal:Keby drogy boli legalizovane uz by neboli take zaujimave. Zacnime len na priklade marihuany a pohladom na Holandsko. Ale to nie je predmetom temy.
neviem koho si tu vlastne zastavas - pocuvas velkych rapperov ale ocividne asi nevies o com spievaju alebo mozno vies a suhlasis s tym. Ja som par takych piesni pocul a je mi z nich na grc. To si skor vypocujem WPM jak hentu traparen ...
Teba asi zbil nejaky skinhead ze? Presne taketo odpovede som od teba cakal rozmyslas jak vyhuleny komercakp4ra napísal:1. nauc sa prosim ta slovensku gramatiku, ked sympatizujes s fasistami, SP a pod. skupinkam, ked uz si take Slovacisko..
2. rapperi urcite nie su ani z 1% taki agresivni, ako skinheads
3. kde si nabral to, ze mariahuana podporuje agresivitu. Asi si to mylis s alkoholom, kt. skinheads maju tak strasne radi a ten ich povzbudzuje
4. ja by som zlegalizoval vsetky drogy, keby to bolo na mne, ked niekto chce, nech sa zabije, ked je taky idiot
Ale ty sa riadis podla toho ako cely svet, modla modnych trendov. Teraz je v mode rep a drogy takze to ta zaujima, za 20 rokov bude v mode zase ina blbost a budes sa podla nej riadit. Myslis si ze mas svoj nazor ale pritom uznavas svetonazor ktory ti niekto vnutil ale ty to nechces uznat. Si len dalsi konzument v tupom stade ludip4ra napísal:cubix: Rap pocuvam kvoli textom a velmi dobre viem o co tam ide. K drogam mam vztah neutralny.
kali520: Mna nikdy ziadny skinhead nezbil, ale skusit by mohol. Okolo takej zgerby ani neprejdem, nie este do reci sa s nou pustam.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ako si dospel k tomuto nazoru? Si si ho vycucol len tak z prsta alebo ma tak dokonalo poznas? Pre mna rap nie je ziadna moda. Pocuvam ho nejaky ten rok, tak mi tu nevnucuj sprostosti prosim ta.kali520 napísal:Ale ty sa riadis podla toho ako cely svet, modla modnych trendov. Teraz je v mode rep a drogy takze to ta zaujima, za 20 rokov bude v mode zase ina blbost a budes sa podla nej riadit. Myslis si ze mas svoj nazor ale pritom uznavas svetonazor ktory ti niekto vnutil ale ty to nechces uznat. Si len dalsi konzument v tupom stade ludi
-
t0m4s3
Admin
On ti nic nevnucuje - on ti napisal svoj nazor, akceptovat ho nemusis, ale nenazyvaj ho sprostostamip4ra napísal:Ako si dospel k tomuto nazoru? Si si ho vycucol len tak z prsta alebo ma tak dokonalo poznas? Pre mna rap nie je ziadna moda. Pocuvam ho nejaky ten rok, tak mi tu nevnucuj sprostosti prosim ta.
Nie. Ludia sa delia na dve casti taky ako ti teda komercaci, humanisti, liberali. A taky ako ja nacionalisti co maju plne zuby multikultury, bohuzial taky ako ty nas nazyvate nacisti fasisti rasisti antisemint sovinist a xenofobovia, len preto ze zkritizujeme iny druh ludi(rasu vierovyznanie sposob zivota atd). Som preto nacista ze nesuhlasim so svetonazorom?p4ra napísal:Ako si dospel k tomuto nazoru? Si si ho vycucol len tak z prsta alebo ma tak dokonalo poznas? Pre mna rap nie je ziadna moda. Pocuvam ho nejaky ten rok, tak mi tu nevnucuj sprostosti prosim ta.
-
p4ra
Redeemer
Ludia sa delia aj na tych, kt. su vzdelani a nevzdelani... Nehovorim, ze si nacista, pretoze nesuhlasis so svetonazorom, ale pri niektorych tvojich predchadzajucich prispevkoch som o tom presvedceny, ze sa k nim radis. Ked raz budes starsi, toto "rebelovanie" ta prejde, ver mi.kali520 napísal:Nie. Ludia sa delia na dve casti taky ako ti teda komercaci, humanisti, liberali. A taky ako ja nacionalisti co maju plne zuby multikultury, bohuzial taky ako ty nas nazyvate nacisti fasisti rasisti antisemint sovinist a xenofobovia, len preto ze zkritizujeme iny druh ludi(rasu vierovyznanie sposob zivota atd). Som preto nacista ze nesuhlasim so svetonazorom?
To je co za debilinu, ze White Power Muzik > to budem radsej pocuvat Karla Gotta (nic proti nemu) jak by som mal frcat na takychto sr****ch
Do riti > jaka biela sila ? im to uz nacisto j**e > preco sa furt bieli robia ze su panmi sveta ?
btw: Negri tu boli ovela skor ako "My" (zas nechcem ani ich nejako vychvalovat)
Nenavidim hudbu, ktora prezentuje nasilie a odpor k inym rasam a podobne
oRLiK 4 eVeR
Do riti > jaka biela sila ? im to uz nacisto j**e > preco sa furt bieli robia ze su panmi sveta ?
btw: Negri tu boli ovela skor ako "My" (zas nechcem ani ich nejako vychvalovat)
Nenavidim hudbu, ktora prezentuje nasilie a odpor k inym rasam a podobne
oRLiK 4 eVeR
-
miki690
Medium Professional
Rasisticky PuNk ? to je nejake vadne nemyslis ? Ak trochu pocuvas nejaky ten punk tak vecsinov je proti rasizmu a proti nazi ideologiam a takym blbostiam ...jamess napísal:ja som thraash metalista, uznavam vsemozne metalove zanre, ale poviem to takto radsej budem pocuvat hiphop ako nazi metal(white power metal, a vobec nemus to byt len metal, je aj WP punk a Hihop samozrejme, ale fakt radsej si dam daky strasny kontrafakt ako daky rasisticky punk/metal/hh apod.)
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
heh naco sem pisu nazory ty co ani nevedia o co ide...ale tak sranda musi byt, myslim ze jediny kto tu o tom trochu vie je Aryan Angel
a wp hudba je nahodou super a hlavne NSBM

// a inak odkedy existuje nazi Hip Hop ? hehehe tak to musi byt riadna sranda....ale zase tak hip hop to ma niaky zmyssel...88=HH=Hip Hop
// a inak odkedy existuje nazi Hip Hop ? hehehe tak to musi byt riadna sranda....ale zase tak hip hop to ma niaky zmyssel...88=HH=Hip Hop
-
impending_disaster
Medium Expert
-
HardiKrishna
Light Star