AMD alebo Intel
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
t0m4s3
Admin
tu su predbezne testy. Suma sumarum - narast vykon = 0%, prevan v penazenke = 100% (okrem pamati)ShanDo napísal:to ti povedat nemozem co nam prinesie kedze som este nevidel ziadne testy ani nic. vsak uvidime, mozno vykon mozno vietor.
AMD Socket-AM2 Performance Preview
First Look: AM2 DDR2 vs. 939 DDR Performance
-
The Merlin
Expert
The Merlin napísal:AMD - nizka cena, vysoky vykon
Intel - vyssia cena v porovnani s vykonom, ale zato dlhsia zivotnost a mensia kazivost.
Ja som za Intel!
to si odkial nabral tu kazivosť? k teme momentalne teraz amd. v buducnosti to bude mať amd tažke strany sa vymenia a bude viesť intel bo amd si to so soketomAM2 posere
neviem ako moze byt niekto fanusik intelu. celeriny sice maju priaznivu cenu , ale vykon je par rokou vzadu, ani dual channel s nimi nedokazes vyuzit, pentiumi su natom troska lepsie, ale ta cena je nehorazna a aj tak nemaju na athlony64, ktore za slusnu cenu ponukaju maximalny vykon. Vacsina ludi kupuje pc na hry a na internet a tak, takze nieje co riesit. V jednom starsom cisle casaku Level, bol test na hre Half Life2, ktora je dost narocna na procak , a este athlon 64 3200+ venice za cenu okolo 8000sk podaval vyssi vykon ako pentium(nepametam si presne oznacenie) s frekvenciou 3.8ghz za cenu v tej dobe okolo 22000sk!!!!!!!!!
Takze podla mna je to jasne, a to ze niekto kto nema ani sajnu o tom a pride do predajne pc a povie ze chce pocitac za tolko a tolko a dajumu tam celeron lebo nanom vedia najlepsie zarobit lebo su lacne, tak si tam vedia pekne nahodit a chlapik donesie domou pc s intelom a mysli si ze ten je najlepsi, lebo ujo v obchode povedal. bol som svedkom ako si jeden znami kupoval pc a pozeram ze celeron a graficku tam mal tusim x800gt a tak mi doslo ze asi bude na hry a hovorim mu nech kupi athlona. nato predavacka na mna vyskocila ze athlony64 sa prehrievaju aky cipset by mu tam dali lebo na athlony niesu dobre dosky. potom som jej povedal ze mam athlona 64 3500+ a ze teplota pri beznej praci vo windovse niekedy nepresiahne 30 stupnou a pri hrani sa hybe okolo 45stupnou(co proste ani so slabuckym celeronom nedosiahne) tak mi povedal ze tam musim mat aspon pat vykonnych vetrakou na nom ap pritom mam chladic dodavany s procakom. Taka bola jedovita ked som spomenul athlona , najprv som nevedel preco, ale potom mi doslo ze som jej asi kazil kseft. intel sux.
Takze podla mna je to jasne, a to ze niekto kto nema ani sajnu o tom a pride do predajne pc a povie ze chce pocitac za tolko a tolko a dajumu tam celeron lebo nanom vedia najlepsie zarobit lebo su lacne, tak si tam vedia pekne nahodit a chlapik donesie domou pc s intelom a mysli si ze ten je najlepsi, lebo ujo v obchode povedal. bol som svedkom ako si jeden znami kupoval pc a pozeram ze celeron a graficku tam mal tusim x800gt a tak mi doslo ze asi bude na hry a hovorim mu nech kupi athlona. nato predavacka na mna vyskocila ze athlony64 sa prehrievaju aky cipset by mu tam dali lebo na athlony niesu dobre dosky. potom som jej povedal ze mam athlona 64 3500+ a ze teplota pri beznej praci vo windovse niekedy nepresiahne 30 stupnou a pri hrani sa hybe okolo 45stupnou(co proste ani so slabuckym celeronom nedosiahne) tak mi povedal ze tam musim mat aspon pat vykonnych vetrakou na nom ap pritom mam chladic dodavany s procakom. Taka bola jedovita ked som spomenul athlona , najprv som nevedel preco, ale potom mi doslo ze som jej asi kazil kseft. intel sux.