Romovia na Slovensku
t0m4s3, chapem, situacia v realnych podmienkach vsak vyzera tak, ze pre priemerne inteligentneho + priemerne zarabajuceho bieleho cloveka je dnes dieta pomaly luxus, co porodnost vyrazne znizuje. Naopak ciganky rodia to co rodili doteraz, kedze tam zohravaju hlavnu rolu pudy, nie planovane rodicovstva v zavislosti od ekonomickych podmieniok rodiny etc. Chcel som tym len povedat, ze pokym porodnost bielej populacie by bolo potrebne podporit- kedze ma vyrazne klesajucu tendenciu, tu cigansku by sa hodilo zdravo obmedzit- je tradicne vysoka... vtedy by sa riesil cigansky roblem (biely problem je presny opak). That´s it
t0m4s3, suhlasim... bielych rodin, ktore maju viac nez 3 deti je dnes v porovnani s tymi ciganskymi zanedbatelne percento.
// Avsak aj tak by to bol pekny bordel, kedze by bolo jasne, voci komu je to opatrenie namierene- "humanisti" by sa isli posrat s namietkami voci spominanej diskriminacii, no formalne by bola zasada rovnopravnosti obcanov zachovana. Problemom by potom bola uz len politicka vola, kedze cigansky hlas ma vo volbach rovnaky hlas ako ten biely... ale to je uz na inu temu.
// Avsak aj tak by to bol pekny bordel, kedze by bolo jasne, voci komu je to opatrenie namierene- "humanisti" by sa isli posrat s namietkami voci spominanej diskriminacii, no formalne by bola zasada rovnopravnosti obcanov zachovana. Problemom by potom bola uz len politicka vola, kedze cigansky hlas ma vo volbach rovnaky hlas ako ten biely... ale to je uz na inu temu.
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale vies aby to nebola diskriminacia tak by sa povolilo aj strielanie bielych a potom by sa uvidelo kolko by bolo za mesiac zabitych romov a kolko bielychAryan Angel napísal:+ cigani by sa mohli podobne mnozit dalej.. ty by si im dal podporu ale len pre 3.. co by to znamenalo.. to by bolo asi spolu s tym prijat aj zakon umoznujuci ich strielat pri rabovaniach..
Furt sa vyprava o Cigosoch a nikto nemysli na vy******ch belochov, ktori robia mozno aj vacsi bordel!!! ci uz su to holohlave kundy alebo spinavy fetaci
nejde o rasu ale o cloveka > ja ludi delim na KKTOV VJBNCH a na LUDI
zachvilu si Romovia vytvoria tu svoje forum a budu vypisovat, jaki sme my belosi dr***ti (bieli nie su vladcami sveta ako si casto myslia)
radsej si zahulte alebo sa ozerte
zachvilu si Romovia vytvoria tu svoje forum a budu vypisovat, jaki sme my belosi dr***ti (bieli nie su vladcami sveta ako si casto myslia)
Riesenim moze byt samozrejme aj genocida, ale ide o urcite zrealnenie rieseni- chce to do diskusie trocha serioznostiAryan Angel napísal:+ cigani by sa mohli podobne mnozit dalej.. ty by si im dal podporu ale len pre 3.. co by to znamenalo.. to by bolo asi spolu s tym prijat aj zakon umoznujuci ich strielat pri rabovaniach..
Sak sa zhul jak prasa, zaloz temu Fetaci na Slovensku a skus sa o tomto probleme rozpisat tam... tu sa "riesia" romaciVitusko napísal:Furt sa vyprava o Cigosoch a nikto nemysli na vy******ch belochov, ktori robia mozno aj vacsi bordel!!! ci uz su to holohlave kundy alebo spinavy fetaci
-
HardiKrishna
Light Star
najlepsie to resi KORAN , odtat ruku a nebude problem ani s bielym, ani s ciernym, ani s zltym, ani zelenym a co ja viem este s kym..panter2005 napísal:nie strielanie ale spacifikovanie a potrestanie. Niekedy nie je potrebne strielat... ale niekedy nic ine nepomaha... vlastna skusenost... a nielen ciganov ale aj bielych
Opat sa chytas nejakej debilinky, co som napisal pre haluz, Good.Tomasito napísal:Sak sa zhul jak prasa,,zaloz temu Fetaci na Slovensku a skus sa o tomto probleme rozpisat tam... tu sa "riesia" romaci
Nooo, tak tu sa teda aj vyriesi ten problem s Cigosmi, to urcite > vsetky navrhy su realne!
Jedine riesenie > bud vyhubime vsetkych Cigojnerov alebo oni znicia nas!
ine vychodisko podla mna nie je hmm
romovia su coolovi ale niektory dost smrdkaju, lebo sa asi nekupu ale to aj bezdomovci (bieli) a este cigosi vedia super hrat na hud. nastrojoch takze rEspEkt
-
t0m4s3
Admin
uz som napisal co by to znamenalo - usetrene financne prostriedky s ktorych by sa dotovali malopocetne rodinyAryan Angel napísal:+ cigani by sa mohli podobne mnozit dalej.. ty by si im dal podporu ale len pre 3.. co by to znamenalo.. to by bolo asi spolu s tym prijat aj zakon umoznujuci ich strielat pri rabovaniach..
-
The Merlin
Expert
Ale treba si uvedomit ze prirodzeny prirastok nam drzia romovia hlavne. Bielym sa rodi menej deti ako romom, tj o chvilku na Slovensku bude viac romov ako bielych. Ved tomu treba nejako zabranit... najlepsie by bolo keby z vlastnej vole niekdy odysli... Ved povodne zili kocovnym zivotom, tak preco prestali a usadili sa tu? Asi preto, ze im to tu najviac vyhovuje: Nemusia nic robit, len staci ked budu mat vela deti a peniaze dostanu automaticky...
Proste nejde to dobrym smerom ten vyvopj s romami...
Proste nejde to dobrym smerom ten vyvopj s romami...
-
Dead_Warrior
Professional
The Merlin ja mi zda zejedneho casu chceli daka skupinka romov odist do Velkej Britanii ale ta sa mi zda ze im zatvorila dvere
...akoze ja proti nim nic nemam nek su aj tu ale keby daco robili..keby aj kanale kopali..alebo znasali drevo z hor(no to aj robia) ale davali by to drevo Lesnej sprave...oni furt vykrikuju ze nemaju robotu atd ze musia kradnut...ale ekd ponukli aby sli robit tak iba mala cast z nich isla...ak sa najprv oni neuvedomia tak to bude dovtedy problem s nimi....
smolicek-no nie kazdy rom je skaredy a smradlavy
smolicek-no nie kazdy rom je skaredy a smradlavy
-
Vesper
Professional
no tak skaredi su fakt skoro vsetci a romovia maju taky svoj specificky pach ako kazde zviera takze nam bielym sa to moze opravnene zdat ako hnusny smrad... fakt hovorim z vlastnej skusenosti. raz som v nemocnici lezal s jednym ciernym na izbe a on sa sprchoval kazdy den aj bol cistotny a vsetko co k tomu patri ale proste vzdy tak typicky romsky smrdel... ale to iba tak btw 
-
p4ra
Redeemer
Fasista mi ide hovorit o rasizme. To je ukazkovy priklad, ako nezneuzivat postavenie deti. Toto, co robia Romovia je obchod. A ak sa to ma zastavit, tak nech sa to tak spravi. Ale platilo by to pre bielych, ciernych, Romov, proste pre kazdeho. A nemuselo by to byt len jedno, ale v Cine je to evidentne, ze preco len jedno, ze? A preco si vytrhol z mojho kontextu jednu vetu zase? OMG!Aryan Angel napísal:rasizmus