Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

aLi3n_aTtacK, pytal si sa preco sa dostali az tam kde su teraz, pricom odpoved si dostal viac nez vystiznu. Kto dostal KF tam kde su je najlepsie vidiet v hladiskach ich akcii- deti... deti, ktore beru HH ako modu a ktore ako som uz niekde spomenul spoznali HH mozno prave vdaka KF a tak ich beru ako svoju modlu- ano, vdaka komercii, ci presnejsie plytkemu konzumu, ktorym sa nechal zozrat aj KF sa z HH stala modna zalezitost- kam sa pozries, sami wiggaz, dokonca uz kamosov maly brat beha po ulici s crew, kde sa o pudla svojich nohavic potkynaju 12-13 rocne deti. Hruza! Kvoli tymto detom je mi uz trapne obliect si v com som sa do prepuknutia tejto mody citil fajn, pritom shopy s HH handrami sa zrazu vynorili ako huby po dazdi. Nechcem ti krivdit (neviem kolko mas rokov), ale na 99% som HH pocuval este ked si za sebou tahal kacera... ak si z BA, popytaj sa starsich kamosov napr. na akcie v Zrkadlovy haj, Branik, v ex_Los Banditos, Unique etc. Toto nie je potreba sa chvalit (nie je sa cim), pisem to aby si si odpustil "argumenty" typu "ty asi 2h nepocuvas, ako som to vycital z tvojho prispevku"
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: KF

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

aLi3n_aTtacK napísal:Ja tu vobec nehovorim o detoch, hovorim o tvorbe, a Ty asi 2h nepocuvas, ako som to vycital z tvojho prispevku... :!:
predstav si ze HH je jeden z mojich oblubenych stylov..
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

okonenipica napísal::roll: keby tu bola tema o skupine Nirvana, a polovica prispevkov v teme by bola od ludi co nepocuva hudbu v ktorom Nirvana "uraduje", v ktorom by bolo napisane "su trapny", "onicom" atd. navyse ked ti dotycni vydeli len 3klipy, 2clany v bulvari a inac nic?

vy howada :roll:
Hmm pokial ja viem tak tie rti klipy co sa daju vidiet su stale to najlepsie co dana skupina vyprodukovala(vo vseobecnosti) a ak je toto to najlepsie na co sa KF zmohli tak sa ani neoplati pocuvat dalej ... Piton ma pravdu ! KF je slovenska skupina ktoru hraju v radiach davaju pustaju klipy na music boxe a kazdy ma na to svoj nazor. Nieje to nejaka skupina co o nej vedia 4 ludia a ty co nepocuvaju HH tak nemaju paru co to je . Ja tiez nemam nejako v laske HH ... ale zato sa obcas nieco pritrafi co sa da vypocut. Pocul som cely album KF a je to dost onicom ... hlavne ze vsade ospevovali aky su nekomercny a daco aj v tom zmysle ze kilo nebudu brat za vstupenky a zrazu pridu do Michaloviec a tam 120SK :roll: no proste trapne ... co ine sa da na to povedat ? a este sa tvaria ze su nejaky super raperi a pritom niesu ani cierny! ...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

miki690 napísal: a este sa tvaria ze su nejaky super raperi a pritom niesu ani cierny! ...
Hmm kazdy reper podla teba musi byt cernoch :?: :idea:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

to je taka blbost ze dobry raper musi byt cierny ze sa nad tym az rozum zastavuje :? :roll: :roll:
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aLi3n_aTtacK »

Tomasito napísal:aLi3n_aTtacK, pytal si sa preco sa dostali az tam kde su teraz, pricom odpoved si dostal viac nez vystiznu. Kto dostal KF tam kde su je najlepsie vidiet v hladiskach ich akcii- deti... deti, ktore beru HH ako modu a ktore ako som uz niekde spomenul spoznali HH mozno prave vdaka KF a tak ich beru ako svoju modlu- ano, vdaka komercii, ci presnejsie plytkemu konzumu, ktorym sa nechal zozrat aj KF sa z HH stala modna zalezitost- kam sa pozries, sami wiggaz, dokonca uz kamosov maly brat beha po ulici s crew, kde sa o pudla svojich nohavic potkynaju 12-13 rocne deti. Hruza! Kvoli tymto detom je mi uz trapne obliect si v com som sa do prepuknutia tejto mody citil fajn, pritom shopy s HH handrami sa zrazu vynorili ako huby po dazdi. Nechcem ti krivdit (neviem kolko mas rokov), ale na 99% som HH pocuval este ked si za sebou tahal kacera... ak si z BA, popytaj sa starsich kamosov napr. na akcie v Zrkadlovy haj, Branik, v ex_Los Banditos, Unique etc. Toto nie je potreba sa chvalit (nie je sa cim), pisem to aby si si odpustil "argumenty" typu "ty asi 2h nepocuvas, ako som to vycital z tvojho prispevku"
OK...
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

Dead_Warrior napísal:Ale este vacsi narez bdue H16 - Kvalitny Material
tomu ver... :smt033
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

t0m4s3 napísal:Preco? Pretoze ich pocuvaju "vymastene" deti 10-17r. a myslia si aki su uzasni ked si slapu na nohavice, daju si tricko XXXXL ktore maju po kolena, siltovka dozadu a hra sa na rappera/hiphopera
ale urcite ich nepocuvaju iba deti... Ja viem, ze je dost Deciek co ich pocuva a uznava a hraju sa na velkych hiphoperov ale KF podla mna patri medzi elitu SVK hiphopu... :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

aLi3n_aTtacK napísal:ale urcite ich nepocuvaju iba deti... Ja viem, ze je dost Deciek co ich pocuva a uznava a hraju sa na velkych hiphoperov ale KF podla mna patri medzi elitu SVK hiphopu... :)
ja som neodpovedal na otazku "kto ich pocuva?", ale na otazku: " preco sa dostali az tam kde su teraz?"
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

hlavne rytmus ma svoj urcity flow proste svoj styl a ten vyzistis vsade .. neda sa povedat ze su onicom kedze su v tom uz roky ze:) (patrik metamorfolord) :DDD no trosku to teraz do*** li sa mi zda ze zrazu su moc komercny ..
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ako suhlasim s tu povyse s Tomasem... :wink: aj ked si ich songy (niekedy) rad vypocujem
ALE
nebyt tych deti co sa podla nich hraju na tazke drsne (ale stale) sracky asi by neboli az tam... Ano patria k naj na SVK a Rytmusov beatbox vyhrava ale ked sa uz hovori o elite tak ich ani nemozem porovnat s ludmi CZ-SK sceny ako su napr Veco,PSH, Wich, La4 alebo Indy. Si pozrite kde to dotiahli oni a to aj bez poz a drsnych textov...
Je mi zle ked pridem na nejaku hip-hop session a su tam 12 13 14-rocne deti... toto nie je uroven
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

aLi3n_aTtacK napísal:ale urcite ich nepocuvaju iba deti... Ja viem, ze je dost Deciek co ich pocuva a uznava a hraju sa na velkych hiphoperov ale KF podla mna patri medzi elitu SVK hiphopu... :)
ano patria medzi elitu lebo nič lepšie nieje.. Ale stále nemôžem pochopiť prečo ich niekto počúva ked oni opovrhujú všetkým. hrajú sa na čákov ktorými niesú. Sú to jednoducho debkovia ktorých každý debo potrebuje aby mohol byť "tvrdí" a pritom stále opakuje ich texti jak kretén.. Viem o čom hovorím jedného takého mám v triede a je to naozaj max. debo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

dair: Ale uprimne, keby boli vsetci rovnaki a mali by "nedrsne", jednoduche a rovnake texty, koho by to bavilo? :wink: Prave som cital vcera diskusiu na hip-hop.sk a tam sa tiez rozoberalo to, ze vsetko je skoro rovnake, caka sa nieco nove. Na nieco nove, ako ked Indy, Wich a La4 vydali My3. To proste bol prevrat a na nieco take sa caka aj na Slovensku.
chloe
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chloe »

trapny hiphop
maor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa maor »

su na grc ved to sa neda pocuvat
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

chloe napísal:trapny hiphop
Jj to je najlahšie taketo veci pisat... haha :evil:
stroh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stroh »

sú to prdi
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Podla mna su celkom dobri. Vedia co robia a robia to dobre. Hovoria celu pravdu tak ako to je a to je skutocny rap. Tak isto ich kvalita ci hudby alebo videi je velmi dobra a myslim si ze na slovensku su jednoznacne najlepsia hip-hopovo skupina. K tomu ze su komercni: v dnesnej dobe ked nie si komercny tak sa nepresadis.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

PP132 napísal:...ked nie si komercny tak sa nepresadis.
tak tak... cesta k uspechu je komercia. je to proste v tejto dobe tak. ale za par rokov sa ukaze kto taku hudbu naozaj pocuva a kto iba ide s dobou. lebo tento styl nebude urcite stale taky ziadany a komercny ako je prave v tejto dobe a potom sa deti ktore pocuvaju co prave fici presunu k inym hudobnym ku*vam a ti ktori su ozajsnymi fanusikmi tejto sceny jej ostanu verni. takze uvidime za par rokov :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Vesper ak dozijem o par rokov tak ostavam pri hip-hope...
Napísať odpoveď