Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??
-
Začiatok Konca
Professional
Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??
Tak to by ma zaujimalo

-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
my sme mali jednu taku totalne blbu profacku na strednej.
Totalne nemala autoritu.Raz na hodine sme si hadzali lietadielka a robili pri tom veeeeeeeeeelky hluk. Už ked na to nemala nervy tak ona taka ze " Už ked si tie lietadielka chcete hadzat, tak si ich hadzte ale potichu, aby vas zastupkina nepocula " ona bola vo vedlajsej miestnosti.
Alebo ked sme s nou preberali na hod. INFORMATIKI ohrievanie vody v akváriu

Totalne nemala autoritu.Raz na hodine sme si hadzali lietadielka a robili pri tom veeeeeeeeeelky hluk. Už ked na to nemala nervy tak ona taka ze " Už ked si tie lietadielka chcete hadzat, tak si ich hadzte ale potichu, aby vas zastupkina nepocula " ona bola vo vedlajsej miestnosti.
Alebo ked sme s nou preberali na hod. INFORMATIKI ohrievanie vody v akváriu
-
mirak2
Hardcore addict
hodina anglictiny:
triedou lietaju kusky kriedy, papiere, vulgarne slova
a profka na to:
"Vy sa ku mne spravate stylom HOVNO HOVNO ZLATA RYBKA"
asi dve hodiny nam trvalo kym sme pochopili co vlastne povedala
:D:D
alebo jeden profak mal taky blby zvyk ze ked drzal v ruke kriedu a isiel si opravit okuliare, teda posunut ich vyssie tak to robil ukazavokom, raz sme ho vyfotili
vytlacili a povesali po skole ako zastupca stoji pred tabulou a a ukzauje fakera 
triedou lietaju kusky kriedy, papiere, vulgarne slova
asi dve hodiny nam trvalo kym sme pochopili co vlastne povedala
alebo jeden profak mal taky blby zvyk ze ked drzal v ruke kriedu a isiel si opravit okuliare, teda posunut ich vyssie tak to robil ukazavokom, raz sme ho vyfotili
-
Traktorista
Guru
ked vystrcis ukazovak to je f*cker?mirak2 napísal:hodina anglictiny:
triedou lietaju kusky kriedy, papiere, vulgarne slovaa profka na to:
asi dve hodiny nam trvalo kym sme pochopili co vlastne povedala:D:D
alebo jeden profak mal taky blby zvyk ze ked drzal v ruke kriedu a isiel si opravit okuliare, teda posunut ich vyssie tak to robil ukazavokom, raz sme ho vyfotilivytlacili a povesali po skole ako zastupca stoji pred tabulou a a ukzauje fakera
-
whiteronie
Expert
-
Lord PROXI
King
Ked sme boli terciani boli sme na Lyzaku a boli tam tieto pravidla :
ziadne cigarety , drogy , alkohol , sex , ...
A haluz bola , ked sme isli fajcit na hajzle a prisla profka na izbu a kamos s cigou za chrbatom
, no vtom prisiel kamos ze je niekomu zle a ona odisla .
Alebo sme tam vypili cca. 30 Jagermaisterov a 2 kamosi boli nadrbani tak sme to museli zakryvat vsetkymi sposobmi ako sa to dalo ... ale adrenalin bol , ked opity kamos vyliezol na chodbu (cely cerveny) a profka sa ho spytala , co mu je a on povedal ze ma horucku (nastastie sme mali v hube kazdy 2 zuvky ->tak to nebolo citit)

A haluz bola , ked sme isli fajcit na hajzle a prisla profka na izbu a kamos s cigou za chrbatom
Alebo sme tam vypili cca. 30 Jagermaisterov a 2 kamosi boli nadrbani tak sme to museli zakryvat vsetkymi sposobmi ako sa to dalo ... ale adrenalin bol , ked opity kamos vyliezol na chodbu (cely cerveny) a profka sa ho spytala , co mu je a on povedal ze ma horucku (nastastie sme mali v hube kazdy 2 zuvky ->tak to nebolo citit)
co len to? ked sme boli na vylete jeden od nas chcel zoskocit zo strechy , ale nepodarilo sa mu to . Potom raz ucitelka vosla do jednej z izieb a nechtiac zakopla o sacok s travou ale ani si to nevsimla lebo nebola ocividne moc triezva. Najvacsia sranda bola pri opekacke ked boli ucky tak zliate ze nevedeli co hovoriaguru07 napísal:Ked sme boli terciani boli sme na Lyzaku a boli tam tieto pravidla :
A haluz bola , ked sme isli fajcit na hajzle a prisla profka na izbu a kamos s cigou za chrbatom, no vtom prisiel kamos ze je niekomu zle a ona odisla .
Alebo sme tam vypili cca. 30 Jagermaisterov a 2 kamosi boli nadrbani tak sme to museli zakryvat vsetkymi sposobmi ako sa to dalo ... ale adrenalin bol , ked opity kamos vyliezol na chodbu (cely cerveny) a profka sa ho spytala , co mu je a on povedal ze ma horucku (nastastie sme mali v hube kazdy 2 zuvky ->tak to nebolo citit)![]()
![]()
-
Vesper
Professional
tak u nas na lyziarskom sa vyskytla taka situacia ze sme boli cela izba ozrati niektori viac a niektori este viac... no a potom ti 'menej' schlastani samozrejme chodili na zachod s tymi viac. no a takto raz bol zvysok izby na zachode (3 ludia) a ja som potreboval tiez tak som grcal aj cural naraz z okna a vtom sa pozriem do dveri a tam stoji ucitel 
-
Začiatok Konca
Professional