Nezelane rodicovstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dan
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dan »

riesenie je mosttt [alebo jeden kopanec do brucha] ale nie no v mojom pripade.....co dodat ziva katastrofa
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

special_p napísal:... tak by som sa asi niekde vyparil..... :lol:
tak takychto ludi neznasam co sa nedokazu postavit problemu zoci voci a nechat zenu v tom osamote(ak to samozrejme neurobila naschval,ze si naschval nechala urobit dieta hoci jej priatel o tom nevedel),z toho co hovoris tak ty len zasunut a utiect :x
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

v tomto pripade tiez dost zalezi na veku... lebo ked sa takato vec stane nechtiac ludom kt maju 20-25 tak sa to da prezit je to sice najprv sok ale potom hadam ok... ale na druhej strane sa to moze stat paru 15rocnych a to je uz trochu vacsi problem a neda sa vacsinou riesit inak ako potratom :?
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

ganja_rk napísal:tak takychto ludi neznasam co sa nedokazu postavit problemu zoci voci a nechat zenu v tom osamote(ak to samozrejme neurobila naschval,ze si naschval nechala urobit dieta hoci jej priatel o tom nevedel),z toho co hovoris tak ty len zasunut a utiect :x
tak ja by som si zivot kvoli nejakej b*tch nenechal pokazit... :lol:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

special_p napísal:tak ja by som si zivot kvoli nejakej b*tch nenechal pokazit... :lol:
a co keby si to bol prave ty ktory jej ho pokazil? tym ze jej spravil dieta? nestruhaj tu machra,uz vidim ze by si nevedel co robit v takej situacii :x
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mam taky pocit ze polovica z tych co tu napisu este stale prdia do plienok a mlieko im tecie po brade... jasne ze taketo deticky co k zenskej ani len neprivonali sa nemozu zamyslat nad niecim takym ako je dieta a tvrdit ze ten kto sa nevie o dieta postarat je neschopny alebo lenivy to co je za somarina? No nie kazdy moze byt hned guvernerom NBS a robotu tiez nenajdes hned ako si zmyslis...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Inym slovom: Uvedomte si, "deti", ze mat dieta nieje zalezitost dvoch, troch dni, dvoch, troch tyzdnov, ba dokonca ani dvoch, troch rokov.
Je to, dovolim si povedat, zavazok na cely zivot (aspon by som si to tak zelal). Ked tu vidim take prispevky typu: "...nakopat ju do brucha", "...ja by som hned zdrhol...", "...mne sa to nemoze stat..." etc., tak usudzujem, ze si hore vyssie napisane asi neuvedomujete. Stalo sa co sa stalo a urcite treba situaciu riesit. Dieta sa na svet samo nepitalo. Ono za to nemoze, ze bolo "zamiesene" :D . Nevstupujem nikomu do dvedomia, len vyjadrujem svoj nazor. :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

tak taketo daco si nechcem radsej ani predstavit, ale keby sa to nahodou stalo, tak by som si zo zaciatku asi buchal hlavu a potom by som sa zacal snazit, by sa malemu/malej dobre darilo aby malo dobry zivot. urcite by som ho neodcudzoval, ved to je moje a treba sa tomu venovat.
priatelka by urcite nesla na potrat, takze by sme to spolocne dako vydrzali aj keby sme uz neskor neboli spolu
Spoil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Spoil »

no par krat sa mi uz stalo ze nahodou otehotnela, ale tak nastastie peniaze su, takze som zaplatil potrat.
miko6
Amateur
Amateur

..

Príspevok od používateľa miko6 »

k teme ako povedal moj kamarat : ,,ty to zapres, ale co chuda ona'' :D {joke}
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Spoil napísal:no par krat sa mi uz stalo ze nahodou otehotnela, ale tak nastastie peniaze su, takze som zaplatil potrat.
inac keby si nahodou nevedel tak toto nie je RPG stranka 8) :wink:
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

Holubar napísal:cakam dieta so zenou, ktoru mam asi rad
vytrhnute z kontextu, ale aj tak-- asi? :smt018
Spoil napísal:no par krat sa mi uz stalo ze nahodou otehotnela, ale tak nastastie peniaze su, takze som zaplatil potrat
aha,celkom fajn zabavka, hovädo. trepes, ale fakt nechutne. prajem ti skoru kastraciu, ked si taky kanec(bulo) :aasmile10: :smt098
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Spoil napísal:no par krat sa mi uz stalo ze nahodou otehotnela, ale tak nastastie peniaze su, takze som zaplatil potrat.
a co by si robil keby nemas prachy ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

drakeman napísal:a co by si robil keby nemas prachy ?
taketo otazky milujem a hlavne som ich miloval od rodicov. Co by si robil KEBY? NEVIEM - nestalo sa to, ak by sa nieco take stalo, potom by som to riesil! A to teraz neodpovedam namiesto neho, iba poukazujem na to ze otazka "Co by si robil keby....?" je druha najstupidnejsia aka existuje hned po "Ty uz si tu?" ("Nie, niesom")
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

neveim bo som stale na podpore RODICOV .... :smt022 :P
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:taketo otazky milujem a hlavne som ich miloval od rodicov. Co by si robil KEBY? NEVIEM - nestalo sa to, ak by sa nieco take stalo, potom by som to riesil! A to teraz neodpovedam namiesto neho, iba poukazujem na to ze otazka "Co by si robil keby....?" je druha najstupidnejsia aka existuje hned po "Ty uz si tu?" ("Nie, niesom")
ano uz som tu.
aj ked to je blba otazka, nemozes ju len tak zanedbat. stale tu ostane aj ked ju nemusis v riesit. ale mal by si mat nad nou aspon aky taky nadhlad co by si asi robil keby
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

drakeman napísal:ano uz som tu.
aj ked to je blba otazka, nemozes ju len tak zanedbat. stale tu ostane aj ked ju nemusis v riesit. ale mal by si mat nad nou aspon aky taky nadhlad co by si asi robil keby
uz som takyto problem raz riesil. Mam peniaze na potrat a tiez mi priatelka neraz polozila otazku CO BY SOM ROBIL. A povedal som jej presne to site co tebe v predchadzajucom poste: "NEVIEM.... atd.." Nastastie som takuto situaciu riesit nemusel, takze stale neviem co by keby...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:uz som takyto problem raz riesil. Mam peniaze na potrat a tiez mi priatelka neraz polozila otazku CO BY SOM ROBIL. A povedal som jej presne to site co tebe v predchadzajucom poste: "NEVIEM.... atd.." Nastastie som takuto situaciu riesit nemusel, takze stale neviem co by keby...
vies ale niekedy je lepsie zamysliez sa CO KEBY lebo vsetko sa ti raz moze prihodit a ked na to nebudes pripraveny a az vtedy si povies ''do riti co teraz'' tak to bude neskoro... a prave preto by sme mali aspon tak trochu riesit otazky tohto typu...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:vies ale niekedy je lepsie zamysliez sa CO KEBY lebo vsetko sa ti raz moze prihodit a ked na to nebudes pripraveny a az vtedy si povies ''do riti co teraz'' tak to bude neskoro... a prave preto by sme mali aspon tak trochu riesit otazky tohto typu...
nikdy nie je nesko. teraz si povies jedno riesenie co by si robil, ale ked sa ti to stane urobis to uplne inak.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:nikdy nie je nesko. teraz si povies jedno riesenie co by si robil, ale ked sa ti to stane urobis to uplne inak.
ale na druhej strane sa ti moze stat ze nebudes na nic nezvycajne pripraveny a zrazu to prijde a ty uplne spanikaris a budes robit nejake dolezite rozhodnutie narychlo a v strese... niektore veci proste treba mat premyslene a niektore cloveka napanu az ked to pride :wink:
Napísať odpoveď