Rytmus - Novy Album
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Rytmus - Novy Album
Tak co hovorite? Paci sa vam? Ja som ho dnes stiahol, lebo som nemohol pockat do zajtra, kym sa otvoria obchody, ale idem kupovat urcite. Myslim, ze album je vymakany a pesnicka "Mama" ma naozaj dostala.
Prosim, nech sa vyjadruju len ty, kt. album poculi, nestojim o nazor blbeckov s vetami typu: "Trapny hip-hop!" a pod.
-
Dead_Warrior
Professional
Neviem co povedat...
Celkom dobry albumik, jednoducho Rytmus, texty su celkom slusne (ale boli uz aj lepsie), podmazy sa mi zdaju take pohodovejsie, pomalsie.
Nadavok je tu dost vela, to je normal. Opat Rytmo skoro stale kritizuje a nadava ostatnym...
z 10b by som dal 8,5b, jednoducho slusne, ale nic nove
ps: velke dikes p4ra
Celkom dobry albumik, jednoducho Rytmus, texty su celkom slusne (ale boli uz aj lepsie), podmazy sa mi zdaju take pohodovejsie, pomalsie.
Nadavok je tu dost vela, to je normal. Opat Rytmo skoro stale kritizuje a nadava ostatnym...
z 10b by som dal 8,5b, jednoducho slusne, ale nic nove
ps: velke dikes p4ra
-
dair
Guru wannabe
neviem z celeho (jeho ako osoby a nie albumu) mam pocit ze spravil solovku lebo to ludia tak kupia ako album KF akurat sa nedeli 1:3...
A je az smiesne ako ked sa ludom zacne darit hned priberaju ako prasata
K albumu. Nezda sa to take chytlave ako postarsie veci ale ma par bodov u mna za dobre texty
/edit:/ta spievana cast bengoro je drsna ale ma za nu 100 bodov
A je az smiesne ako ked sa ludom zacne darit hned priberaju ako prasata
K albumu. Nezda sa to take chytlave ako postarsie veci ale ma par bodov u mna za dobre texty
/edit:/ta spievana cast bengoro je drsna ale ma za nu 100 bodov
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
Dead_Warrior
Professional
Nevies citat ci coSpoil napísal:"Trapny hip-hop!"
Ked nemas povedat daco k teme tak sa drz stranoup4ra napísal:Tak co hovorite? Paci sa vam? Ja som ho dnes stiahol, lebo som nemohol pockat do zajtra, kym sa otvoria obchody, ale idem kupovat urcite. Myslim, ze album je vymakany a pesnicka "Mama" ma naozaj dostala.Prosim, nech sa vyjadruju len ty, kt. album poculi, nestojim o nazor blbeckov s vetami typu: "Trapny hip-hop!" a pod.
Dneska som ho hodil do playera a cely den poctivo pocuval v skole
a snazil som sa vychytat chybicky
ako som pisal uz, hudbica je v pohode, cista pohodicka, ale tych vulgarizmov tam je hodne a cele sa mi to zda take cisto brutal > strasne to krici...
nechcem byt int. reper, ktory iba kritizuje, ale album sa mi zda moc fadny a stale len o debilcekoch, ktory nemaju radi rytmusa (keby mali rytmusa vsetci radi, tak by nemal o com spievat), berem do uvahy, ze je to jeho vypoved...
tych 8,5b by som definitivne zmenil na 7,7 (moj subj. nazor)
drz sa Patres > mame Ta radi rEIm
ako som pisal uz, hudbica je v pohode, cista pohodicka, ale tych vulgarizmov tam je hodne a cele sa mi to zda take cisto brutal > strasne to krici...
nechcem byt int. reper, ktory iba kritizuje, ale album sa mi zda moc fadny a stale len o debilcekoch, ktory nemaju radi rytmusa (keby mali rytmusa vsetci radi, tak by nemal o com spievat), berem do uvahy, ze je to jeho vypoved...
tych 8,5b by som definitivne zmenil na 7,7 (moj subj. nazor)
drz sa Patres > mame Ta radi rEIm
-
m3thod-man
Star
Ja som pocul akurat tak song "Ivan T. z Presova", nakolko mi to niekto doporucil. Mne je Ivan T. uplne ukradnuty a Rytmus takisto (ako cela SR scena), ale podla mna je to absolutna ubohost. Text je maximalne trapny... vseobecne proti nejakym nadavkam v akychkolvek songoch nemam nic, ale vsetko ma svoju hranicu. Urazat niekoho sa da aj inteligentne, ale na to zrejme niekto taky ako Rytmus nikdy nebude mat.