Rytmus - Novy Album
Yeap, ak tieto texty niekomu nieco davaju, tak mu vela zjavne netreba- zebracky privitivizmus (na par detailov). Patres ma asi potrebu sa voci niecomu branit. Uplne ma dostal ako sa zase navaza do Taslera (ktoreho nemusim), pritom jemu aj Egovi drogy nejsu cudzie, obaja zobrali prachy za firemnu akciu, Patres sa otrcal ako model, premiera v Dekahitoch, neraz si spravil z huby rit a teraz toto... a to typicke chvastanie sa, <!>vanie do matky etc. - niekto ma komplex. Jaaaj, Patres... prave ti robim promo.
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
To je super album, myslim ze je trochu horsi ako KF - E.R.A., ale pocuvam ho aj tak dost vela. Su tam takmer vsetky songy dobre, najviac sa mi pacia Cigansky sen, Hrac, Mama, a samozrejme Ivan T. z Presova.
BTW to Taslerovi nalozil za to, ze sa pokusal prerazit do hip-hopu cez Vrabca. Vsak cele dovody Rytmus zhrnul do songu. U mna ma tento album 9 z 10, viac by dostal len Snoop Dog
BTW to Taslerovi nalozil za to, ze sa pokusal prerazit do hip-hopu cez Vrabca. Vsak cele dovody Rytmus zhrnul do songu. U mna ma tento album 9 z 10, viac by dostal len Snoop Dog
mno porovnavat rytmusa a jeho album zo snoop dogom je ako porovnat no name s U2...marat01 napísal:.... U mna ma tento album 9 z 10, viac by dostal len Snoop Dog
neviem ci texty v ktorych sa len kritizuje vsetko naookolo ze vsetko je zle a pod. a pritom neponukat ziadnu alternativu? alebo ze by ta kritika ktora je niekedy na urovni debaty v dedinskej krcme (tym sa nechcem dotknut dedincanov) je tou alternativou?
Neviem, tento album je ako cely kontrafakt. Mam rad slovensky RAP, ale toto je nic moc.. K skladbe mama: Podla mna sa Rytmus chce opat presadit na ukor toho ze ukaze aky je on a jeho mama chudacik.. To mna nezaujima, aku on ma mamu, proste song o nicom. Pokracuje to tym komercnym "letnym hitom"(ako sa sam vyjadril) no a nakoniec Ivan T. .. Neviem nepasuje my ten album.. Akosi je to vsetko strasne komercne. Musi sa vsade presadzovat. Je to fakt ubohe a neviem, ci to ma na Zverinu alebo Vec - a.. Urcite nie. Aby som vysvetlil co znamena podla mna komercnost: TO ze sa pcha aj tam kde ostatny nejdu ani za milion. Napr. song s Darou Rolinc. Trapne..
-
p4ra
Redeemer
Jedna vec je zaujimava, ze tymito trapnymi recickami o komercnosti sa zaoberaju najviac na Slovensku. Priklad:
USA - Fat Joe spravi skladbu s poondiatou Thaliou, kt. je z telenoviel. A predstavte si, nikto v USA mu nepovie, ze je komercny chudak, kt. robi featuring s kazdou cuzou na ceste a pozvu si ho na koncerty aj ti najhustejsi z najhustsich. A takto sa da pokracovat dalej..
Ludia, uz by ste si fakt mohli uvedomit, ze muziku nikto nerobi pre dobre modre ocicka, ale chce tym aj zarobit, ked sa neciti na sedenie v kancelarii alebo lopatu s hlavou zaborenou v kanali od 8:00 do 18:00 a obedom za 55 SK.
USA - Fat Joe spravi skladbu s poondiatou Thaliou, kt. je z telenoviel. A predstavte si, nikto v USA mu nepovie, ze je komercny chudak, kt. robi featuring s kazdou cuzou na ceste a pozvu si ho na koncerty aj ti najhustejsi z najhustsich. A takto sa da pokracovat dalej..
Ludia, uz by ste si fakt mohli uvedomit, ze muziku nikto nerobi pre dobre modre ocicka, ale chce tym aj zarobit, ked sa neciti na sedenie v kancelarii alebo lopatu s hlavou zaborenou v kanali od 8:00 do 18:00 a obedom za 55 SK.
ok ale malo by to mat urcite hranice...p4ra napísal:Jedna vec je zaujimava, ze tymito trapnymi recickami o komercnosti sa zaoberaju najviac na Slovensku. Priklad:
Ale my niesme v Amerike. Sme na slovensku. A to je na tom ze Rytmus sa strasne hra na tazkeho americkeho gangstera a pri tom je to vsetko ubohe. Uved mi na slovensku ineho rappera, alebo inac.. Ukaz mi na slovensku niekoho, kto robi rap a stale do ineho iba pi*uje... Nenajdes... A prave preto, ze vkuse do kazdeho pic*uje ma strasne sere. Mysli si ze ako jeho KF kapelka tvori zaklad hip-hop ovej komunity na slovensku. Ale to nieje pravda.p4ra napísal:Jedna vec je zaujimava, ze tymito trapnymi recickami o komercnosti sa zaoberaju najviac na Slovensku. Priklad:
-
Digital
Guru
Od gankstra ma daleko ani sa nanho nehrá !atrey napísal:Ale my niesme v Amerike. Sme na slovensku. A to je na tom ze Rytmus sa strasne hra na tazkeho americkeho gangstera a pri tom je to vsetko ubohe. Uved mi na slovensku ineho rappera, alebo inac.. Ukaz mi na slovensku niekoho, kto robi rap a stale do ineho iba pi*uje... Nenajdes... A prave preto, ze vkuse do kazdeho pic*uje ma strasne sere. Mysli si ze ako jeho KF kapelka tvori zaklad hip-hop ovej komunity na slovensku. Ale to nieje pravda.