Zmena hudobneho stylu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Aky styl vas drzi teraz ?

Rap...
59
22%
Techno...
32
12%
Metal...
56
21%
Rock...
48
18%
Pop...
8
3%
Punk...
24
9%
Je mi jedno...
42
16%

Celkom hlasov: 269

Čerešnička
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Čerešnička »

Ja počúvam asi všetko, niky som sa nijak neškatulkovala, a ani nechcem. Ale najradsej mám clubovú hudbu.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tak toto je tema! :roll: Menit hudobne chute jak ponozky??? Od "prenatalneho" veku rock (and roll) ... GUNS 'N' ROSES 4EVER AND 'TILL I DIE!!! :new18: :smt048
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

ina cafe ciako sa to pise ked som mal 8 a od 9 az po 16 punk rock. !! :aasmile11:
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

na vyber je brutal malo stylov...A co taky britpop??
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tak od detstva som akosi prischol k tvrdsej hudbe a nejak zavazne svoje smerovanie nemenim...
inac preco sa tu kazdy dostal nakoniec k HH? :roll: verim totiz ze par vynimiek tuto scenu uz sledovalo dlhsie ale som presvedceny ze vacsina proste podlahla mainstreamu v poslednych rokoch a to je uplne nechutny sposob ako sa dostat k hudbe FUUUJ!!!!
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Vesper napísal:tak od detstva som akosi prischol k tvrdsej hudbe a nejak zavazne svoje smerovanie nemenim...
inac preco sa tu kazdy dostal nakoniec k HH? :roll: verim totiz ze par vynimiek tuto scenu uz sledovalo dlhsie ale som presvedceny ze vacsina proste podlahla mainstreamu v poslednych rokoch a to je uplne nechutny sposob ako sa dostat k hudbe FUUUJ!!!!
Ja som hip-hop pocuval davno predtym ako sa skomercnil a nepocuval som ho preto, ze by to bolo popularne alebo co. Jednoducho ma tento styl oslovil. NS rlz.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal:Ja som hip-hop pocuval davno predtym ako sa skomercnil a nepocuval som ho preto, ze by to bolo popularne alebo co. Jednoducho ma tento styl oslovil. NS rlz.
ved vravim cest vynimkam :wink: lenze ked mi zacne nejake 14rocne decko tvrdit ze on HH pocuval ked este nebol komercny tak to mi pripada smiesne :lol: a to som nemyslel na nikoho konkretneho z tohto fora aj ked vacsina asi... :roll:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ja od r2001 (som mal12) som zažal počuvať Metal a nemenim prestat
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

do 12 rokov ma hudba vobec nezaujimala, potom som zacal pocuvat mainstream, od 14 hlavne elektronicku hudbu a cca pred dvoma rokmi (16) METAL ktory ma zaujal hned ako som nejaky poriadny pocul a s tym tak skoro urcite neprestanem. Obcas si ale vypocujem aj nejake veci ktore som pocuval davnejsie.
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

skoda ze tu nie je moznost R n B za tu by som hlasoval :)
dobra sa na ten styl tancuje na DISCO akciach :smt063
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja som zacal v dvanastich skusat Sepulturu.doteraz uctievam album Arise.no a tak sa to so mnou taha doteraz.hudba(metal)nieje len hudobny styl.je to zivotna cesta.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

safan napísal:ja som zacal v dvanastich skusat Sepulturu.doteraz uctievam album Arise.no a tak sa to so mnou taha doteraz.hudba(metal)nieje len hudobny styl.je to zivotna cesta.
prosim ta nespravaj sa ako nejaky hiphoper a nerob ludom co pocuvaju tvrdsiu hudbu zle meno :? co je na tom zivotny styl... ja si tiez casto vypocujem tvrdsie veci a kedysi som na takych bol zavislak ale uvedom si ze zivot je o niecom inom ako o hudbe... btw co ti na pocuvani metalu pripada ako zivotny styl?
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

nie len na jeho pocuvani.kto hovori ze len pocuvam?a co vlastne vies o tom co pre mna hudba znamena?
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

dostali ma gitarové veci z UK ako Arctic Monkeys a Fratelis....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja som na zaciatku take kraviny detske pesnicky,ale to asi kazdy..
Potom som presiel na Ine Kafe,potom to bol hlavne Eminem a D12 9-10..Potom nieco take ako Limp Bizkit,Linkin Park a tak -to som mal asi 11-12..A od vtedy ficim na Slovesnkom Punku,to az do terat,ale k tomu som este pribral Ska,Oi! a niekedy Wite Power music..A to viac menej do okola+nejake co to fici v tych hitparadach,ci jak sa tomu hovori..Ale to len maloktore... :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

safan napísal:nie len na jeho pocuvani.kto hovori ze len pocuvam?a co vlastne vies o tom co pre mna hudba znamena?
...to by sme prave radi vedeli ked tvrdis ze je to pre teba zivotny styl ...

no a k teme: .... uff to je tazke takto povedat samozrejmä ze hudobny vkus ( resp. nevkus ) sa vyvijal v priebehu celeho zivota ... ked som bol maly tak som isto musel take klasiky ako p.nagy a podobne veci ktore boli vtedy ako povinnost, potom , ked uz som trocha zacal tu hudbu vnimat aj z ineho hladiska, ako privetiveho jednoducheho textu naspievaneho zvucnym hlasom ( btw. fakt netusim ako by som to mohol rozdelit do nejakych vekovych obdobi ), tak to bol asi taky ten vtedajsi mainstream - cize vacsina asi pop a podobne styly pre masy, nasledovalo obdobie v ktorom som inklinoval k viacerym stylom a to samizda: punk rock, heavy metal, ska, rock, hard rock, modern rock, ghotic rock, a vobec som nemusel vtedajsie mainstreamy. Casom az do teraz sa to transformovalo neopisatelnymi sposobmi ze jeden piatok som nemohol punk vobec ani pocut a dalsi som uz nanom ujizdel a pod. ... proste som sa dopracoval k takej hudbe ktora ma fest bavi a paci sa mi ... nedokazem presne definovat vsetko co pocuvam ...ale aspon sa pokusim .. je to taka zmes ... : heavy metal, power metal, (hard, classic, modern) rock ( and roll ), trochu pop, malicko punk, nejaky ten ploužák, a nejaky ten main stream ... ale skor by sa to dalo opisat tak ze neni dobra hudba bez gitarky a bicich - cest vynimkam .... :-) .... :smt035
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Najprv to boli sracky typu Peter Nagy... To bolo do 6 rokov, potom nastupili veci ako je rock ale ten sa mi nikdy vyslovene nepacil ale ako mensi som ho pocuval. Potom cim dalej to bolo k takemu hip-hopu. Potom okolo tych 12 rokoch tam bol taky mix ze techno, house, dance a disco a k tomu este hip-hop a veci ktore sa hravaju na diskotekach. A teraz hip-hop, ale len americky a trosku slovensky. Nemam rad tie sladke a buze**** sracky typu H16 ktory sekaju machrov a pod...(rytmusa mam radsej aj ked je taky trapny pajac ale hudbu ma dobru). Jak uz som spominal - Petrzalska banda "mafianov". Je to moj nazor takze si pls odpuste narazky typu "tak pocuvaj doma v posteli metal" a pod. metal NEPOCUVAM.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

za detskych cias detske hviezde a pod potom som bol fanatik do eminema :oops: potom som pocuval mainstream hlavne (production of fun radio).okolo 14 roku zivota mi to bolo sum a fuk.doma som pocuval hip hop a iron maiden a chodil som na disky.doteraz sa hambim.potom som sekol s diskami a usadil sa na metalcore (dodnes),heavy metal a pod.par tyzdnov pocuvam aj punk.ale to iba na inspiraciu v hrani na gitare.no a a teraz to je tak ze vypocujem vsetko kde je poriadna gitarka,bicie a je to dynamicke.neznasam roztahavky alla james blut a hip hop
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

metal a rock...
Ankor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ankor »

ja osobne nemam rad urcity druh ani kapely...mne sa pacia iba pesnicky :)
Napísať odpoveď