Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

O ciganoch uz bolo vela povedane ale ked niekto zije ako prasa tu podla mna nema co robit. Mali by im najist kus uzemia a nech sa postaraju o seba. Ale asi by do pol roka vsetci pokapali. Jedine co oni vedia je kradnut zabijat nadavat na bielich sikanovat bile deti hulakat toto clovek podla mna nerobi.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

kali520 napísal:O ciganoch uz bolo vela povedane ale ked niekto zije ako prasa tu podla mna nema co robit. Mali by im najist kus uzemia a nech sa postaraju o seba. Ale asi by do pol roka vsetci pokapali. Jedine co oni vedia je kradnut zabijat nadavat na bielich sikanovat bile deti hulakat toto clovek podla mna nerobi.
Hmm opytam as ta takto :idea: Co by si robil ty keby si bnol v kozi dakeho roma? a nemal by si prachy,jedine rodinu(zena,3-5deti) a pritom by si nechlastal a nefajcil....hmmm a nikde by ti nedaly robotu? keby si nekradol pre rodinu tak by ste pokapali

*Najprv rozmyslaj a potom mudruj...a chces mi povedta ze ty si doteraz nepovedal ziadnu nadavku?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

p4ra napísal:Fasista mi ide hovorit o rasizme. To je ukazkovy priklad, ako nezneuzivat postavenie deti. Toto, co robia Romovia je obchod. A ak sa to ma zastavit, tak nech sa to tak spravi. Ale platilo by to pre bielych, ciernych, Romov, proste pre kazdeho. A nemuselo by to byt len jedno, ale v Cine je to evidentne, ze preco len jedno, ze? A preco si vytrhol z mojho kontextu jednu vetu zase? OMG! :roll:
Napisal si "voci Romom"... ok teraz aj voci bielym, zelenym,... co je zas neprijatelna kkktina.. ako tu uz niekto pisal bielych je stale menej, vymieraju a zaviest este toto je uplna samovrazda..

teraz ma napadlo este jedno riesenenie.. uzemie asi nedostanu a sami od seba sa tiez nepolepsia tak ich treba aspon naucit respektu.. zakonnymi prostriedkami (tvrdsie postihy, pravo na ochranu majetku) a mozno aj tymi menej ofialnymi..

*cenzured*
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale zober to takto potom by boli vaznice az preludnene nimi..a nebolo by tam miesto pre horsich ludi...A keby sme ich tam nechali byvat v tych bduach co maju tak potom pojdu po nas EU a ochrancovia ludskych prav...a kto na to doplati predsa my....takze riesenie je take ze nie je ziadne riesenie alebo aspon nie v tychto rokoch...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ale nooo ... plne veznice, to je uz najmenej.. tak by sa zriadili pracovne tabory alebo by sa rozsirila kapacita.. zaviedli by sa tam tvrdsie podmienky aby si nemysleli ako im tam bude fajn...atd.

EU je obycajna kkktina.. nemozme si nechat diktovat do nasich vnutornych zalezitosti nejakymi byrokratmi co su mimo nasej(Slovenskej) reality..
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

Aryan Angel napísal:... tak by sa zriadili pracovne tabory ...
Ale ved to by bol takmer cisty fasizmus...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ten napad pracovnych taborov mi pripomyna Hitler's style
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aryan Angel napísal:ale nech len nenapadne tie pologramotne smradlave opice dovolit si nieco na normalnych ludi
Nie si normalny, ked nieco taketo mozes povedat, napisat, vyslovit. Esteze vsetci bieli sme vzdelani, umyti, slusni a poctivi.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra? preco si reeditol prispevok a to co v nom bolo?

*cenzured*

Vsetci sme si rovni ci si cernoch,beloch,aziat,african, ci pochadzas uplne z posledneho kuta Zeme :!:

Aryan_Angel Vies koho by som ja poslal do pracovnych taborov? Takych ako ty a vsetkych nackov a tych ktory si myslia ze len oni mozu existovat na tomto svete :!:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

p4ra napísal:Nie si normalny, ked nieco taketo mozes povedat, napisat, vyslovit. Esteze vsetci bieli sme vzdelani, umyti, slusni a poctivi.
sa tvaris ako by si este osadu nevidel, tam naozaj niektory vyzeraju presne ako ich AA nazval :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Nie si normalny, ked nieco taketo mozes povedat, napisat, vyslovit. Esteze vsetci bieli sme vzdelani, umyti, slusni a poctivi.
tomu co ty pises sa hovori pokrytectvo. Myslis si to iste, ale zly je ten, ktory to namiesto teba vyslovi/napise. Sam dobre vies aki cigani v skutocnosti su a 99% spada pod to co pise AA
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dead_Warrior napísal:Ale zober to takto potom by boli vaznice az preludnene nimi..a nebolo by tam miesto pre horsich ludi...A keby sme ich tam nechali byvat v tych bduach co maju tak potom pojdu po nas EU a ochrancovia ludskych prav...a kto na to doplati predsa my....takze riesenie je take ze nie je ziadne riesenie alebo aspon nie v tychto rokoch...
myslim ze pre roma by sa vo vaznici vzdy miesto naslo
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Aryan Angel napísal:EU je obycajna kkktina.. nemozme si nechat diktovat do nasich vnutornych zalezitosti nejakymi byrokratmi co su mimo nasej(Slovenskej) reality..
no mam pocit ze uz len preto ze sa tam pchame tak si musime nechat dovolit kecat do takychto veci... aj ked ja by som to tiez radsej riesil radikalnejsie :wink: pretoze tie P.S.O. ako ich A.A. nazval a sorry P4ra ale prejst sa okolo takejto osady asi zmenis nazor, je to absolutne najneprisposobivejsia skupina ludi. By som si dovolil az povedat (vzhladom na minulu temu) ze su ako zidia ale maju nasrate v hlavach.
Az sa hanbim ze som taketo nieco povedal lebo absolutne odmietam rasizmus no krute neznasam aroganciu, stupiditu a vobec zlo ludi nech su akejkolvek farby a vyznania... a mam pocit ze cigani vseobecne su paraziti spolocnosti.

Tak ma napada taky vtip ze preco nie su v Star Treku cigani...
Lebo sa s nimi do buducnosti nerata :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

presne v prisposobivosti je ich problem :roll: oni nieze by sa nemohli prisposobit kvoli roznym nedostatkom ale oni nechcu :evil: ale ked su lenivi tak nech si kludne aj skapu od hladu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dead_Warrior: Lebo sa nezhodim na uroven niektorych, len preto.

psycho: Mozno niektori taki su, ale tak, ako ich pomenoval on im ani nahodou nikdy nepoviem, lebo to nie je pravda.

t0m4s3: Vobec, ale vobec si nemyslim to, co si mysli jeden poondiaty rasisticky fasista, vobec nie. To si mozno myslis ty a on.

dair: Videl som tie osady, ale videl si niekedy pracovitu romsku rodinu a ich barak? Osobne poznam cloveka, kt. si Romku zobral. U nej sa dalo jest zo zeme, taka bola cistotna.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal: dair: Videl som tie osady, ale videl si niekedy pracovitu romsku rodinu a ich barak? Osobne poznam cloveka, kt. si Romku zobral. U nej sa dalo jest zo zeme, taka bola cistotna.
ved preto som pisal ze pokial clovek nie je "zly" tak proti nemu nikdy nic mat nebudem hociakej farby vyznania a atd je. Ale v tomto pripade rozhodne nemozes povedat ze vynimka potvrdzuje pravidlo. Ak sa da vyhlasit o narode ich urcita crta tak u tejto casti spolocenstva su urcite dve z nich neprisposobivost a parazitizmus. To ale samozrejme neplati o vsetkych, cest vynimkam no tych je bohuzial velmi malo.
Co sa tyka nazorov je to voci nim dost silne kafe ale z velmi velkej casti si za to mozu oni (resp su to vlastne skusenosti viac nez mnohych ludi)
Dual Mind
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dual Mind »

Este ze par ludi tu ma zdravy rozum. Mas pravdu p4ra.

Aryan Angel, to ze si rasista je nam vsetkym jasne, ale stale ma udivuje ze vy fasisti, rasisti alebo co ste, sa za svoje nazory nehanbite. Ak by som mal vase myslienky, tak ani nevyjdem z domu. Ale modlim sa aj za vas, nebojte.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dual Mind napísal:Este ze par ludi tu ma zdravy rozum. Mas pravdu p4ra.

Aryan Angel, to ze si rasista je nam vsetkym jasne, ale stale ma udivuje ze vy fasisti, rasisti alebo co ste, sa za svoje nazory nehanbite. Ak by som mal vase myslienky, tak ani nevyjdem z domu. Ale modlim sa aj za vas, nebojte.
ano urcite extremisticke resp. rasisticke nazory su fakt nevhodne atd to je bez debaty
lenze si myslim ze je rozdiel medzi clovekom s predsudkami (podotykam ze chorymi nezakladajucimi sa na skutocnosti,toto je ten pravy zaryty rasizmus) a clovekom ktory je konfrontovany hlavne negativne s tymito, musim povedat ze az "zivlami"...
inac sa pozrie na vec clovek ktory o nich len pocuva povesti z lunika IX a inac sa sprava clovek ktory pride o psa atd... nemusim rozvijat (nie na zaklade vlastnej skutocnosti)
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

p4ra napísal:psycho: Mozno niektori taki su, ale tak, ako ich pomenoval on im ani nahodou nikdy nepoviem, lebo to nie je pravda.
ak taky niektory su co urcite su tak ich nazvem presne tak, nemienim ich setrit za to ze su kapucinovy.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra ale ten needitovany prispevok sa mi viacej pacil :wink:

Dual Mind Za nich sa da len zrejme modlit...

.....Vynimka potrvdzuje pravidlo...Netreba sudit podla farby pleti ale podla skutkov :wink:
A nieje rom ako rom
Napísať odpoveď