cestovatel napísal:HEJ ale vratme sa k teme!!!
prave som dopozeral prvu seriu a ..... ono sa to vobec neskoncilo !!!!
ma to pokracovanie v 2 seii??
odp proiiiim
he?
nie druha seria sa zaobera vylucene problemom ako naucit hada bicyklovat.
cestovatel napísal:HEJ ale vratme sa k teme!!!
prave som dopozeral prvu seriu a ..... ono sa to vobec neskoncilo !!!!
ma to pokracovanie v 2 seii??
odp proiiiim
Dnes som pozeral chvilu TV a isiel prave Lost na Jojke, tak som pozeral asi minutu, sokoval ma Lockov dabing, tak normalne musel kvoli tomu vypnut TV, pretoze ten dabing bol otrasny a nemal som uz aj tak cas...
Zaujima ma, ze ci sa to skonci druhou seriou alebo to chcu este natahovat, pretoze uz to straca podla mna na originalite a je to cim dalej nudnejsie.
jj nema to uz tu iskru aj ked sa tam stale nieco stane ze cakas ako lama na dalsi tyzden kym to ABC pusti... uz sa to nejak to "tajomstvo" komplikuje a straca to na jednoduchej pointe, aj ked
nevie niekto co znamenaju tie "modre" znaky na tych padacich dverach?
lama2d napísal:Ked som pozeral S02E02 tak som potreboval odbehnut od PC a tak som dal pauza. Ked som sa vratil tak som bol ohromeny. Stopol som to akurat ked tam prechadzal zralok... A vsimnite si co ma na plutve
screenshot nic moc... Ale ked sa zahladite, zistite ze je to znak dharmy
EDIT: Toto je stoho ako videli ladoveho medveda, hned druha epizoda:
A toto je zjedneho flashbegu:
ten druhy obrazok, je obrazok, ked napadol ladovy medved Michaelovho syna, nie? určite to nie je z druhej časti, aj by som sa stavil
hojko napísal:Teoria o buducnosti? To si kde cital? Mne to uz podla toho slova buducnost pripada ako maximalna sprostost. Inak tu su celkom zaujimave otazky na niektore veci, napriklad na loga, na kabel z mora, na ultrazvuk, na pocitac a podobne...: http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=lost
podla mna sa dostali nejakym portalom alebo čo na nejake miesto na zemi, možno v inom čase, dimenzii, ...neviem ale je to fest zahadne
No tak. Hmm... Videl som asi polovicu prvej sere a vseko o zaciatku po 19ku z druhej serie a to co som nevidel mi skoro vobec nechybalo. S toho co som vydel usudzujem ze druha seria je o dost lepsia ako prava. Vlastne viac som to zacal sledovat ked mi niekto povedal ze nasli nejaky poklop. Uprimane povedane pozriem si to rad ale as take obraovske nadcenie s vami nezdielam. A radsej si vzdy pozriem tri casti za sebou aby som stoho mal vacsi zazitok. A este nieco: Srasne ma vie nesrarat ked sa neaja cast skonci strasne napinavo a dalsia je upne o niecom inom. To je nozaj hrozdne.
od 1.5 spustili na abc online pozeranie Lost hned na druhy den po odvisielani na abc
vid. http://lost.cz/novinky.asp?id=150
este som to nepozeral mozno sa to bude dat sosnut a vlozit titule
na prehratie toho streamu z abc musis pouzit nejaku americku proxy, dalej je to vysielane cez flash takze budes to musiet nejak ulozit a navyse su v tom reklamy, takze je jednoduchsie si to zabezpecit nejakou inou cestou
hojko napísal:Navyse pokial nevies po anglicky, tak asi tazko budes sledovat stream.
Ja som dvadsiatu cast este nepozeral, ale podla toho co som cital, tak si ju pozrem o tyzden spolu s dvadsiatoudruhou castou.
no to som asi mal spravit aj ja lebo ta 20ta cast je fakt taka ze bez 21. to je o nicom, len ta napne...
No ako tu bolo spomenute len aby to neskoncilo rovnako a budeme cakat na 22...