The best NBA player?

O športe...

best Dunker?

Michael Jordan
28
43%
Vince Carter
9
14%
Dominiqu Wilkins
1
2%
Iný
27
42%

Celkom hlasov: 65

special_p
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

marosko1991 napísal:jooo....LA Lakers su opat v playoff...supis....Bryant ma vyhrate MVP..teda dufam...pre lamy(Most Valuable Player..prelozte si :) ) iba tolko som xcel povedat...a este prekonal aj rekord klubu...nastrielal uz okolo 2750 bodov... 8)
ty si z akej planety ??? zdaleka nema vyhrate MVP..... Billups a James??????
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

special_p napísal:ty si z akej planety ??? zdaleka nema vyhrate MVP..... Billups a James??????
Billups????? :smt046 :hehe: LOL .....sak ten nema sancu....no James je vaznejsi konkurent....ale verim Kobemu.....james je zasrany sebec
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

marosko1991 napísal:Billups????? :smt046 :hehe: LOL .....sak ten nema sancu....no James je vaznejsi konkurent....ale verim Kobemu.....james je zasrany sebec

Ver mi.... ked sa Detroit dostane do finale a LA nahodou vypadne v prvom kole.... tak potom Kobe nema sancu byt MVP a Billups o to vacsiu .. :!: LeBron??? kde bol Kobe ked mal tolko rokov ako James???.. nehovorim Kobe je jeden z najvacsich hracov ale treba uznat ze ho postupne budu nahradzat hviezdy ako James....
Drago
Guru
Guru

special_p napísal:Ver mi.... ked sa Detroit dostane do finale a LA nahodou vypadne v prvom kole.... tak potom Kobe nema sancu byt MVP a Billups o to vacsiu .. :!: LeBron??? kde bol Kobe ked mal tolko rokov ako James???.. nehovorim Kobe je jeden z najvacsich hracov ale treba uznat ze ho postupne budu nahradzat hviezdy ako James....
no to je pravda...ale tuto sezonu nanho proste nema...keby James nema vedla seba Ilgauskasa tak je cely Cleveland v prdeli....no a k tomu Billupsovi...no ale porovnaj si kvality obidvoch timov...Detroit ma najlepsiu zakladnu patku v NBA...Kobe to ma 10000x tazsie jako Billups
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

marosko1991 napísal:no to je pravda...ale tuto sezonu nanho proste nema...keby James nema vedla seba Ilgauskasa tak je cely Cleveland v prdeli....no a k tomu Billupsovi...no ale porovnaj si kvality obidvoch timov...Detroit ma najlepsiu zakladnu patku v NBA...Kobe to ma 10000x tazsie jako Billups
no a prave o to ide.... ved ked si videl all star game.. ako dobre hral Tracy Mc Grady ... a predsa ziskal MVP James .. len kvoli tomu ze jeho team vyhral.. proste to tak v NBA chodi
Drago
Guru
Guru

special_p napísal:no a prave o to ide.... ved ked si videl all star game.. ako dobre hral Tracy Mc Grady ... a predsa ziskal MVP James .. len kvoli tomu ze jeho team vyhral.. proste to tak v NBA chodi
no ale ved prave v tom je Kobeho vynimocnost....ze aj priemerny LA Lakers dotiahol do play off....Billups a James to maju o dost lahsie...v takych timoch by aj Kobe ziaril...aj ked vlastne on ziari aj teraz :)
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aLi3n_aTtacK »

special_p napísal:Jordan je najviac znamy ale takisto dobry bol aj Chamberlain... alebo Larry Bird.... a som zvedavy kam sa vypracuje LeBron James.. do toho davam velke nadeje :oops:
Jj LeBron je uz teraz STAR a co bude za par rokov... :o
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

aLi3n_aTtacK napísal:Jj LeBron je uz teraz STAR a co bude za par rokov... :o
presne o tom hovorim :smt069
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

podla mňa:
1.Lebron James
2.Shaquile ONeal
3.Kobe Bryant
4.Vince Carter
5.Jordan
6.Alen Iverson
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak Bryant , Pippen , samozrejme jordan , Kukoc , a Lary Bird to bol najlepsi trojkar na svete
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

V sucastnosti Labron James, Dwyane Wade, Kobe Bryant. Shaq uz nie je to co byval ale v nedavnej minulosti bol THE BEST. :wink:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

podľa mňa
DERECK FISHER
KOBY BRYANT
VINCE CARTER

jednoznačne žijúca legenda MICHAEL JORDAN
:)