ty si z akej planety ??? zdaleka nema vyhrate MVP..... Billups a James??????marosko1991 napísal:jooo....LA Lakers su opat v playoff...supis....Bryant ma vyhrate MVP..teda dufam...pre lamy(Most Valuable Player..prelozte si) iba tolko som xcel povedat...a este prekonal aj rekord klubu...nastrielal uz okolo 2750 bodov...
The best NBA player?
marosko1991 napísal:Billups?????![]()
LOL .....sak ten nema sancu....no James je vaznejsi konkurent....ale verim Kobemu.....james je zasrany sebec
Ver mi.... ked sa Detroit dostane do finale a LA nahodou vypadne v prvom kole.... tak potom Kobe nema sancu byt MVP a Billups o to vacsiu ..
no to je pravda...ale tuto sezonu nanho proste nema...keby James nema vedla seba Ilgauskasa tak je cely Cleveland v prdeli....no a k tomu Billupsovi...no ale porovnaj si kvality obidvoch timov...Detroit ma najlepsiu zakladnu patku v NBA...Kobe to ma 10000x tazsie jako Billupsspecial_p napísal:Ver mi.... ked sa Detroit dostane do finale a LA nahodou vypadne v prvom kole.... tak potom Kobe nema sancu byt MVP a Billups o to vacsiu ..LeBron??? kde bol Kobe ked mal tolko rokov ako James???.. nehovorim Kobe je jeden z najvacsich hracov ale treba uznat ze ho postupne budu nahradzat hviezdy ako James....
no a prave o to ide.... ved ked si videl all star game.. ako dobre hral Tracy Mc Grady ... a predsa ziskal MVP James .. len kvoli tomu ze jeho team vyhral.. proste to tak v NBA chodimarosko1991 napísal:no to je pravda...ale tuto sezonu nanho proste nema...keby James nema vedla seba Ilgauskasa tak je cely Cleveland v prdeli....no a k tomu Billupsovi...no ale porovnaj si kvality obidvoch timov...Detroit ma najlepsiu zakladnu patku v NBA...Kobe to ma 10000x tazsie jako Billups
no ale ved prave v tom je Kobeho vynimocnost....ze aj priemerny LA Lakers dotiahol do play off....Billups a James to maju o dost lahsie...v takych timoch by aj Kobe ziaril...aj ked vlastne on ziari aj terazspecial_p napísal:no a prave o to ide.... ved ked si videl all star game.. ako dobre hral Tracy Mc Grady ... a predsa ziskal MVP James .. len kvoli tomu ze jeho team vyhral.. proste to tak v NBA chodi
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert