UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Co sa tyka lietajuceho taniera a zelenych muzickov vynecham, ale dost zaujimave sa mi zdaju stare hlinene tabulky starovekych sumerov, v ktorych pisali o nasej slnecnej sustave, poznali kolko planet obieha okolo slnka (ma byt este jedna, ktora ma dobu obletu 3600 nasich rokov, planeta Nibiru a jej obyvatelia Annunakovia, kt. na Zemi pristali. Je to na dlho opisovanie, ale dava to logiku, odporucam precitat si zbierku knih od Zecharia Sitchina. Pre zaujimavost sa na tychto tabulkach nachazda presny opis povrchu Uranu. Sitchin na to upozornoval, predtym, ako amici vystrelili k nemu sondu, ktorej fotografie tieto domienky potvrdili.. Zaujimave, ze akou technikou to zistili, ked v tej dobe nepoznali ani okuliare.. :idea:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Frikso hmma napisal len tie knihy alebo aj dake ine? skusim sa ist po nich kuknut do kniznice lebo je to podla man dost zvlastne...lebo ked si zoberes oni to zistili ani nevieme ako a je to pravdive...a ludia(amici) na to zistenie potrebovali sondy atd...Vies ako by to oni mohli zistit mozno dajakou magiou ci dacim takym...lebo sak vela veci nie je dodnes objasnenych ako a preco sa stali a nikto na to nevie dat odpoved... :idea:
Frikso
Darca
Darca

Tak tie knihy v kniznici nezozenies, ani nikde nekupis, je to total vypredane, vydel som niektore tituly predavat v knihkupectve (eshop) alterego.sk, ale ked chces cely zvazok, musis do ciech.. Ono je tam ovela viac veci, tych knih je 12, hovori sa tam aj o vzniku slnecnej sustavy, iba to potvrdzuje stareho znameho Dänikena, kt. hovoril o tzv. utopickom vedeckom roku..
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Tak tie knihy v kniznici nezozenies, ani nikde nekupis, je to total vypredane, vydel som niektore tituly predavat v knihkupectve (eshop) alterego.sk, ale ked chces cely zvazok, musis do ciech.. Ono je tam ovela viac veci, tych knih je 12, hovori sa tam aj o vzniku slnecnej sustavy, iba to potvrdzuje stareho znameho Dänikena, kt. hovoril o tzv. utopickom vedeckom roku..
Hmm skusim univerzitnu kniznicu v BA a ak nie tak sa ich pokusim dako zohnat :D Vyzera to dost ale dost zaujimavo :wink:
Frikso
Darca
Darca

Univerzitka by ich mala mat, nebol som kukat, ale celkom zaujimave veci sa daju najst aj na nete, ak dobre speakujes, tak http://www.sitchin.com inak si nieco nagoogluj, len davaj pozor, ze co citas, lebo kadekto to zkomoli, upravi podla seba hodi na webzdarma a potom tu mas 2 clany na tej istej teorii co baziruju na malickostiach :evil:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Skusim zbehnut do univerzitnej ale najprv docitam Digitalnu Pevnost :P hmm neobsahuje nahodou autorsky zakon aj daco take ze je mozne kopirovta casti knih,clankou so suhlasom autora ale bez zmeny v texte? tj. uprave?(To iba taky maly OT)....skusim to dako zohnat....
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

Verim, ze UFO existuje, existuje aj nejaka ina inteligentna forma zivota na tomto svete okrem ludi. (takmer urcite)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

The Merlin napísal:Verim, ze UFO existuje, existuje aj nejaka ina inteligentna forma zivota na tomto svete okrem ludi. (takmer urcite)
Hadam si chcel povedat, ze mimo tohto sveta, nie? Ci myslis delfinov? ;)
The Merlin
Expert
Expert

kinjeril napísal:Hadam si chcel povedat, ze mimo tohto sveta, nie? Ci myslis delfinov? ;)
preco? Len som chcel zadat presne udaje, tj aj miesto. Nedokazes vyvratit ze existuje aj nejaky iny svet ;)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

The Merlin napísal:preco? Len som chcel zadat presne udaje, tj aj miesto. Nedokazes vyvratit ze existuje aj nejaky iny svet ;)
Neaky iny? Paralelny svet s tym nasim? To dost pochubujem, resp. pochybujem na 103%. Ci existuje neaky iny svet vo vesmire - podla toho, co si predstavujeme pod pojmom "svet".
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

no zase ina civilizacia kludne moze existovat
mucinka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mucinka »

V ufo neverim a ani v ine podobne "nadprirodzenosti" !!! :roll:
Ale ako to tu uz niekdo spomenul xixixi filmy o ufo si rada pozrem !!! :wink: fantazia tvorcov tychto filmov nema hranic !!! parada !!!
The Merlin
Expert
Expert

kinjeril napísal:Neaky iny? Paralelny svet s tym nasim? To dost pochubujem, resp. pochybujem na 103%. Ci existuje neaky iny svet vo vesmire - podla toho, co si predstavujeme pod pojmom "svet".
jj, aj ja dost pochybujem, ze existuje. Ja len ze je na tom pekne ze sa neda vyvratit - ale ani dokazat. Svet, myslim tym hmotu a vsetky deje ktore prebiehaju vo vesmire (vesmir je sucastou sveta, aj vsetko okrem neho, ak este okrem vesmiru na svete je)
Frikso
Darca
Darca

Odporucam teraz novy bestseller "Pomsta oceanov", je tam nacrtnuta tema paraleneho sveta, dost je to putave, vrelo odporucam.. :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

kinjeril napísal:Neaky iny? Paralelny svet s tym nasim? To dost pochubujem, resp. pochybujem na 103%. Ci existuje neaky iny svet vo vesmire - podla toho, co si predstavujeme pod pojmom "svet".
Paralelny znie to haluzne, ale neviem ci tomu verim. ano aj nie. no v inom normalnom svete ako je nas isto verim. kazdy vie, ze vesmir je nenormalne strasne moc velky a za to, ze sme nasim teleskopom nezachitili nic podobne zivotu nemusime popierat ze je nieco zive aj mimo nas.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Odporucam teraz novy bestseller "Pomsta oceanov", je tam nacrtnuta tema paraleneho sveta, dost je to putave, vrelo odporucam.. :wink:
Ak sa mi to podari niekde zohnat tak urcite citnem....ta myslienka uz znie zaujimavo:)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

The Merlin napísal:jj, aj ja dost pochybujem, ze existuje. Ja len ze je na tom pekne ze sa neda vyvratit - ale ani dokazat. Svet, myslim tym hmotu a vsetky deje ktore prebiehaju vo vesmire (vesmir je sucastou sveta, aj vsetko okrem neho, ak este okrem vesmiru na svete je)
Zatial plati vseobecna axioma, ze "paralelny svet" nieje. Pocul som to v neakej rozhlasovej relacii s hovadzkymi kapacitami. Tym tvojim pojmom "svet", nemyslel si nahodou priestor? "...vesmir je sucastou sveta..." - troska geocentrizmus : ) "... ak este okrem vesmiru na svete je ... " - :-/
drakeman napísal:Paralelny znie to haluzne, ale neviem ci tomu verim. ano aj nie. no v inom normalnom svete ako je nas isto verim. kazdy vie, ze vesmir je nenormalne strasne moc velky a za to, ze sme nasim teleskopom nezachitili nic podobne zivotu nemusime popierat ze je nieco zive aj mimo nas.
Tak to nemoze hadam nik popierat. Sme moc "primitivny" na to, aby sme to my zistili, ci sme, alebo nie sme sami. I ked, podla mna bude nase prve "stretnutie tretieho druhu" asi dost zvlastne. Pochybujem aj, ze sa toho ja dozijem. No, ale sak nebudem zas az taky skeptik, idem skicnut neaku tu rec pre bakterijky :)

//edit: Nieco k tomu "paralelnemu svetu" : ). .... hadam tam nieco najdete
Frikso
Darca
Darca

Videl som to predavat v Auparku (pokial si z BA hehe) ale je to docela novy titul, takze to urcite zozenies.. mrte hruba knizka a stoji okolo 500sk,-
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

:D sak ale ved musi urcite vo vesmire existovat nieco inteligentnejsie ako my :D
ale tak naozaj vesmirne je sk**vene velky a som presvedceny o tom ze urcite existuje zivot este niekde inde... a rozhodne nie iba na jednej planete :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

[quote="kinjeril"]Tak to nemoze hadam nik popierat. Sme moc "primitivny" na to, aby sme to my zistili, ci sme, alebo nie sme sami. I ked, podla mna bude nase prve "stretnutie tretieho druhu" asi dost zvlastne. Pochybujem aj, ze sa toho ja dozijem. No, ale sak nebudem zas az taky skeptik, idem skicnut neaku tu rec pre bakterijky :)

v porvnani s niektorimi civilizaciami sme primitivni, ale s niektorimi nie. a stretnutia s nimi si za uz dozil, ale nebolo to osobne s tebou. teda myslim...
Napísať odpoveď