Rytmus - Novy Album

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Paci sa vam Rytmusov novy album

Ano
59
48%
Nie
63
52%

Celkom hlasov: 122

stroh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stroh »

nic moc, nemám rád takýto stýl...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Yeap, ak tieto texty niekomu nieco davaju, tak mu vela zjavne netreba- zebracky privitivizmus (na par detailov). Patres ma asi potrebu sa voci niecomu branit. Uplne ma dostal ako sa zase navaza do Taslera (ktoreho nemusim), pritom jemu aj Egovi drogy nejsu cudzie, obaja zobrali prachy za firemnu akciu, Patres sa otrcal ako model, premiera v Dekahitoch, neraz si spravil z huby rit a teraz toto... a to typicke chvastanie sa, <!>vanie do matky etc. - niekto ma komplex. Jaaaj, Patres... prave ti robim promo.
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

Podla mna to je skvely album.Este by mi tam bodli niake 2 kvalitne pesnicky ale inac respect.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ako vy ste ho stiahli iba vcera ja ho mam asi uz 13 dni ... mama moze byt ale ako nalozil Ivanovi Taslerovi no coment .. keby to islo v music-boxe tak ani vonku nevyjde ... RyTmuS 4ever :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

M4jk1:-) napísal:ako vy ste ho stiahli iba vcera ja ho mam asi uz 13 dni ... mama moze byt ale ako nalozil Ivanovi Taslerovi no coment .. keby to islo v music-boxe tak ani vonku nevyjde ... RyTmuS 4ever :D
To bolo az moc krute na mna :D btw nevies ze za co mu to oplacal :?:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

stiahol som si to a uprimne tuto volbu lutujem, ziaden song ma nezaujal, jedine ma par songov poburilo (hrac a Ivan T.-i ked ho nemusim ale toto......), podla mna je na slovensku aj lepsi HH
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

dead warior zaco mu to odplacal?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

M4jk1:-) napísal:dead warior zaco mu to odplacal?
neviem sak to sa pytam ja teba ci nahodou nevies :?:
JodiBB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JodiBB »

Tie texty su ubohe... Ako male nervozne decko... Rytmus ma na viac ako taketo texty... :(
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

rytmus je KING !!!
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

myslim si ze velmi vydareny album,pestry,melodicky proste super nelutujem ze som kupil original :wink:
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Ako pacit sa mi to paci ale omrzelo ma to za 3 dni ako aj KF.
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

To je super album, myslim ze je trochu horsi ako KF - E.R.A., ale pocuvam ho aj tak dost vela. Su tam takmer vsetky songy dobre, najviac sa mi pacia Cigansky sen, Hrac, Mama, a samozrejme Ivan T. z Presova.

BTW to Taslerovi nalozil za to, ze sa pokusal prerazit do hip-hopu cez Vrabca. Vsak cele dovody Rytmus zhrnul do songu. U mna ma tento album 9 z 10, viac by dostal len Snoop Dog :)
jankaa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankaa »

marat01 napísal:.... U mna ma tento album 9 z 10, viac by dostal len Snoop Dog :)
mno porovnavat rytmusa a jeho album zo snoop dogom je ako porovnat no name s U2...
neviem ci texty v ktorych sa len kritizuje vsetko naookolo ze vsetko je zle a pod. a pritom neponukat ziadnu alternativu? alebo ze by ta kritika ktora je niekedy na urovni debaty v dedinskej krcme (tym sa nechcem dotknut dedincanov) je tou alternativou?
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Neviem, tento album je ako cely kontrafakt. Mam rad slovensky RAP, ale toto je nic moc.. K skladbe mama: Podla mna sa Rytmus chce opat presadit na ukor toho ze ukaze aky je on a jeho mama chudacik.. To mna nezaujima, aku on ma mamu, proste song o nicom. Pokracuje to tym komercnym "letnym hitom"(ako sa sam vyjadril) no a nakoniec Ivan T. .. Neviem nepasuje my ten album.. Akosi je to vsetko strasne komercne. Musi sa vsade presadzovat. Je to fakt ubohe a neviem, ci to ma na Zverinu alebo Vec - a.. Urcite nie. Aby som vysvetlil co znamena podla mna komercnost: TO ze sa pcha aj tam kde ostatny nejdu ani za milion. Napr. song s Darou Rolinc. Trapne..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Jedna vec je zaujimava, ze tymito trapnymi recickami o komercnosti sa zaoberaju najviac na Slovensku. Priklad:

USA - Fat Joe spravi skladbu s poondiatou Thaliou, kt. je z telenoviel. A predstavte si, nikto v USA mu nepovie, ze je komercny chudak, kt. robi featuring s kazdou cuzou na ceste a pozvu si ho na koncerty aj ti najhustejsi z najhustsich. A takto sa da pokracovat dalej..

Ludia, uz by ste si fakt mohli uvedomit, ze muziku nikto nerobi pre dobre modre ocicka, ale chce tym aj zarobit, ked sa neciti na sedenie v kancelarii alebo lopatu s hlavou zaborenou v kanali od 8:00 do 18:00 a obedom za 55 SK.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

p4ra napísal:Jedna vec je zaujimava, ze tymito trapnymi recickami o komercnosti sa zaoberaju najviac na Slovensku. Priklad:

USA - Fat Joe spravi skladbu s poondiatou Thaliou, kt. je z telenoviel. A predstavte si, nikto v USA mu nepovie, ze je komercny chudak, kt. robi featuring s kazdou cuzou na ceste a pozvu si ho na koncerty aj ti najhustejsi z najhustsich. A takto sa da pokracovat dalej..

Ludia, uz by ste si fakt mohli uvedomit, ze muziku nikto nerobi pre dobre modre ocicka, ale chce tym aj zarobit, ked sa neciti na sedenie v kancelarii alebo lopatu s hlavou zaborenou v kanali od 8:00 do 18:00 a obedom za 55 SK.
ok ale malo by to mat urcite hranice...
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

p4ra napísal:Jedna vec je zaujimava, ze tymito trapnymi recickami o komercnosti sa zaoberaju najviac na Slovensku. Priklad:

Ale my niesme v Amerike. Sme na slovensku. A to je na tom ze Rytmus sa strasne hra na tazkeho americkeho gangstera a pri tom je to vsetko ubohe. Uved mi na slovensku ineho rappera, alebo inac.. Ukaz mi na slovensku niekoho, kto robi rap a stale do ineho iba pi*uje... Nenajdes... A prave preto, ze vkuse do kazdeho pic*uje ma strasne sere. Mysli si ze ako jeho KF kapelka tvori zaklad hip-hop ovej komunity na slovensku. Ale to nieje pravda.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

atrey napísal:Ale my niesme v Amerike. Sme na slovensku. A to je na tom ze Rytmus sa strasne hra na tazkeho americkeho gangstera a pri tom je to vsetko ubohe. Uved mi na slovensku ineho rappera, alebo inac.. Ukaz mi na slovensku niekoho, kto robi rap a stale do ineho iba pi*uje... Nenajdes... A prave preto, ze vkuse do kazdeho pic*uje ma strasne sere. Mysli si ze ako jeho KF kapelka tvori zaklad hip-hop ovej komunity na slovensku. Ale to nieje pravda.
Od gankstra ma daleko ani sa nanho nehrá !
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

atrey: Ale nerozumies, ze to je proste jeho styl? Proste on sa chce zviditelnit takto? Ze sa chce predat takto? Keby bol, ako NS alebo Rendezska, tak nikdy nedosiahne to, co dosahuje teraz.
Napísať odpoveď